Ce parfumuri va plac? (14)
Raspunsuri - Pagina 5
danamiha spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ayleen Fetelor, a mirosit cineva Prada? E nou aparut la Sephora. Mi se pare numai mie sau chiar miroase frumooooos? ayleen |
Da, l-am mirosit eu. Ata www.fragrantica.com/perfume/Prada/Prada-1045.html" target="_blank">Prada cat si www.fragrantica.com/perfume/Prada/Prada-Tendre-2059.html" target="_blank">Prada Tendre, unul mi-a placut enorm, dar nu mai stiu care
iuliya spune:
Fetelor, nu doriti sa gustati ceaiul, biscuitii si ciocolata Lolita Lempicka?
Va dau site-ul pe PM daca vreti, nu-l pun aici caci nu vreau sa se considere reclama.
nepotica mea
sali spune:
citat din mesajul lui iuliya Fetelor, nu doriti sa gustati ceaiul, biscuitii si ciocolata Lolita Lempicka? Va dau site-ul pe PM daca vreti, nu-l pun aici caci nu vreau sa se considere reclama. nepotica mea |
Sincer, eu as vrea sa gust toate parfumurile de la Lolita .
Hai sa dau totusi o sansa si duciurilor adevarate asa ca astept pe privat site-ul.
ileana spune:
citat din mesajul lui iuliya Fetelor, nu doriti sa gustati ceaiul, biscuitii si ciocolata Lolita Lempicka? Va dau site-ul pe PM daca vreti, nu-l pun aici caci nu vreau sa se considere reclama. nepotica mea |
Astept si eu site-ul!
Merci!
Dar, de "madame"de la Jean Paul Gaultier, ce ziceti? Va place?
andacos spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui danamiha
Da, l-am mirosit eu. Ata www.fragrantica.com/perfume/Prada/Prada-1045.html" target="_blank">Prada cat si www.fragrantica.com/perfume/Prada/Prada-Tendre-2059.html" target="_blank">Prada Tendre, unul mi-a placut enorm, dar nu mai stiu care |
Eu am prada din primul link!Miroase super,dar in cazul meu nu prea persista!
Incearca-l si sunt sigura ca nu vei fi dezamagita!
Dana
ayleen spune:
Da, l-am mirosit eu. Atatwww.fragrantica.com/perfume/Prada/Prada-1045.html" target="_blank">Prada cat si www.fragrantica.com/perfume/Prada/Prada-Tendre-2059.html" target="_blank">Prada Tendre, unul mi-a placut enorm, dar nu mai stiu care
[/quote]
Cred ca Prada, primul. Miroase deosebit de frumos, e de purtat iarna, la o blana frumoasa, sau la un palton cu guler de blanita, nu?
danamiha spune:
citat din mesajul lui ayleen Da, l-am mirosit eu. Atatwww.fragrantica.com/perfume/Prada/Prada-1045.html" target="_blank">Prada cat si www.fragrantica.com/perfume/Prada/Prada-Tendre-2059.html" target="_blank">Prada Tendre, unul mi-a placut enorm, dar nu mai stiu care |
Cred ca Prada, primul. Miroase deosebit de frumos, e de purtat iarna, la o blana frumoasa, sau la un palton cu guler de blanita, nu?
ayleen
[/quote]
Esti o scumpa. Se pare ca avem gusturi comune
Eu le-am mirosit in parfumeria Douglas din Oradea, dar duminica plecam pt 10 zile la Budapesta si cred ca o zi voi sta in Douglas acolo la testat parfumuri, daca nu mai scriu pe aici, acolo am ramas
Ce sa miros pentru voi?
sali spune:
danamiha, vacanta placuta iti spun de pe acum!
As vrea sa mirosi pt mine atat de controversatul Boudoir - Vivienne Westood si Cashmere Mist - Donna Karan. Caut ceva care sa semene cu Kenzo Amor si am inteles ca acest Cashmere Mist ar fi .
Am o lista super lunga dar mai las loc si pt alte parfumate.
danamiha spune:
citat din mesajul lui sali danamiha, vacanta placuta iti spun de pe acum! As vrea sa mirosi pt mine atat de controversatul Boudoir - Vivienne Westood si Cashmere Mist - Donna Karan. Caut ceva care sa semene cu Kenzo Amor si am inteles ca acest Cashmere Mist ar fi . Am o lista super lunga dar mai las loc si pt alte parfumate. |
Multumesc sali
Am mirosit Cashmere Mist, tot la Douglas, sper sa nu il confund cu Black Cashmere. Imi amintesc ca mi-a placut, dar il voi studia. Scrie linistita lista
danamiha spune:
Tocmai am sosit de la Douglas, dar in Oradea si am testat Cashmere, nu stiu cum sa-l descriu, e placut, rafinat,putin dulceag, nu e puternic/strident, dar eu ti-as recomanda sa-l testezi daca gasesti unde, inainte de a-l comanda
Am testat din nou Prada, Prada Tendre si Prada Infusion d'Iris. Atat pe hartie cat si pe piele, dar nu ma intrebati care imi place mai mult. Retin ca Prada e cel mai puternic, iar celelalte doua sunt mai discrete. Am mirosit si Insolence, dar EDP, e dragut pt cine adora violetele. Am mai testat Shalimar EDT, cred ca e cel aparut anul acesta, dar nimeni nu stia sigur, oricum seamana izbitor cu Shalimar light.