Ce parfumuri va plac? (14)
Raspunsuri - Pagina 4
geniest spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ayleen Parfumurile mi-au venit la posta de cartier (nu la posta vamala), unde nu am platit ABSOLUT NIMIC. Le-am luat, am plecat. Miros foarte bine, ambalaj impecabil. Au ajuns in vreo 10 zile. Poate 11. Ce sa va mai complicati? ayleen |
Posta de cartier ? Hmmm.....tot ce am comandat din SUA,China, Hong Kong au venit la posta de cartier CU VAMA care este un pic mai departe de domiciliul meu. Doar ce am comandat din Europa au venit la posta de cartier FARA VAMA. Ceea ce este normal pentru ca nu ai treaba cu taxele vamale indiferent de valoarea produsului comandat. Esti sigura ca posta la care ai fost nu are vama ? Intreb fiindca mi-ar conveni f mult sa mi se intample si mie asa....sau au mentionat ceva pe colet ???
Cu drag,
g
sali spune:
Mai devreme ma uitam pe amazon .com si am vazut ca acelasi parfum ( in speta DESEO- J.Lopez, 100 ml) are preturi care difera cu pana la 18 dolari.De exp aici ,la pozitia 67 costa 48 USD iar la pozitia 68 acelasi produs costa 30.90 USD. ( http://www.amazon.com/s/qid=1246721624/ref=sr_pg_3?ie=UTF8&rs=3760901&bbn=3760901&rh=n%3A3760901%2Cn%3A%213760931%2Cp%5F4%3AJennifer%20Lopez&page=3)
Care este explicatia, ca nu-mi dau seama, sunt total neinitiata in a face cumparaturi on line si ma gandesc , sa zicem, de ce ar da cineva 48 de dolari cand ar putea sa dea doar 31 ?
Nelamurirea mea este ca observ preturi atat de diferite pt acelasi produs incat nu mai inteleg nimic.
Apoi, uneori testerul costa intr-un loc mai mult decat produsul normal intr-altul ( asa ca ma intreb cine ar mai lua testerul ) , nu?
Astept o lamurire , doua, ca sa fac o comanda, doua, noua !
iuliya spune:
citat din mesajul lui sali iuliya, multumesc. Si eu ma gandisem la fel, ca a fost un parfum sigilat, ca cineva a umblat la el si apoi a ramas de vanzare.Nu-mi place ideea. ...si astept sa-l primesti tu, sa-mi spui impresii. Ai grija, am citit pe net ca pot aparea probleme la pulverizator, care are orificiul, din cate mi-am dat seama , tocmai in coada marului .( ma refer la designul sticlei). Acum m-am uitat pe saitul de pe care mi-am comandat eu la SC babanu SRL si vad ca parfumul meu nu mai apare ca disponibil. Eu am intrat in comanda de luni ( 29.06) la babanu dar el o fi apucat sa comande mai departe in State? Mai stau si cu emotii .... |
Sali, n-ai de ce!
Abia astept sa primesc parfumul, cu siguranta o sa va impartasesc impresiile. Sper sa nu apara probleme la pulverizator.
Eu cred ca ai intrat in comanda din 29.06, altfel te anunta babanu`.
Carrye, ti-au expediat pana la urma cei de la fragrancex comanda?
nepotica mea
iuliya spune:
Un nou parfum al casei Givenchy. www.nstperfume.com/2009/07/02/givenchy-ange-ou-demon-le-secret/" target="_blank">Ange ou Demon Le Secret
Si aici site-ul oficial www.parfumslolitalempicka.com/en-EN/the-designer" target="_blank">Lolita Lempicka
Cititi si acest www.diverse-oferte.com/articles.php?article_id=5" target="_blank">articol.
nepotica mea
iuliya spune:
citat din mesajul lui sali Mai devreme ma uitam pe amazon .com si am vazut ca acelasi parfum ( in speta DESEO- J.Lopez, 100 ml) are preturi care difera cu pana la 18 dolari.De exp aici ,la pozitia 67 costa 48 USD iar la pozitia 68 acelasi produs costa 30.90 USD. ( http://www.amazon.com/s/qid=1246721624/ref=sr_pg_3?ie=UTF8&rs=3760901&bbn=3760901&rh=n%3A3760901%2Cn%3A%213760931%2Cp%5F4%3AJennifer%20Lopez&page=3) Care este explicatia, ca nu-mi dau seama, sunt total neinitiata in a face cumparaturi on line si ma gandesc , sa zicem, de ce ar da cineva 48 de dolari cand ar putea sa dea doar 31 ? Nelamurirea mea este ca observ preturi atat de diferite pt acelasi produs incat nu mai inteleg nimic. Apoi, uneori testerul costa intr-un loc mai mult decat produsul normal intr-altul ( asa ca ma intreb cine ar mai lua testerul ) , nu? Astept o lamurire , doua, ca sa fac o comanda, doua, noua ! |
Eu ma gandesc ca e vorba de pretul care-l ofera fiecare seller.
nepotica mea
sali spune:
Iuliya, ce m-ai nimerit cu site-ul Lolita Lempicka ...tocmai ce mi-a confirmat pe mess babanu' ca m-a bagat in comanda de maine !
Oricum, tu o sa-l primesti inaintea mea, asa ca astept sa-mi spui cum este, atat cat vei putea sa-ti dai seama, pt ca inteleg ca se preteaza mai bine in perioada rece.
Imi dau seama ca suntem deja 3 fete aici care am comadat LOLITA LEMPICKA in ultimele 2 saptamani! Eu iar am comadat pe nemirosite dar sper sa fi avut mana buna.
ayleen spune:
Geniest, sunt foarte sigura ca nu eate posta vamala. Este un oficiu de pe strada Chitila (68 daca nu ma insel). Eu am fost intai la posta vamala de pe Banu Manta, unde mi-au spus ca pachetul nu se afla la ei. Eu eram obisnuita ca toate comenzile de pe strawberry sa vina la posta vamala. Eh, iata ca pachetelul meu era la posta de cartier, sub forma de scrisoare voluminoasa. M-am uitat pe eticheta si pachetul venise via Germania! Sigur ca am avut emotii, stiind cate peripetii am avut cu strawberry si posta vamala. De altfel, mi-am impartasit experienta pe forum, la un moment dat
Efectiv am luat parfumurile fara alt adaos de pret. Si am sa mai cumpar, pt ca luna august este una cu multe obligatii si multe aniversari, pt mine. Si chiar si in septembrie. Va tin la curent, oricum, cu urmatoarea mea comanda de pe fragrancex.
geniest spune:
citat din mesajul lui ayleen Geniest, sunt foarte sigura ca nu eate posta vamala. Este un oficiu de pe strada Chitila (68 daca nu ma insel). Eu am fost intai la posta vamala de pe Banu Manta, unde mi-au spus ca pachetul nu se afla la ei. Eu eram obisnuita ca toate comenzile de pe strawberry sa vina la posta vamala. Eh, iata ca pachetelul meu era la posta de cartier, sub forma de scrisoare voluminoasa. M-am uitat pe eticheta si pachetul venise via Germania! Sigur ca am avut emotii, stiind cate peripetii am avut cu strawberry si posta vamala. De altfel, mi-am impartasit experienta pe forum, la un moment dat Efectiv am luat parfumurile fara alt adaos de pret. Si am sa mai cumpar, pt ca luna august este una cu multe obligatii si multe aniversari, pt mine. Si chiar si in septembrie. Va tin la curent, oricum, cu urmatoarea mea comanda de pe fragrancex. ayleen |
Aha. Mersi Ayleen. Poate ca asta-i explicatia: via Germania. Interesant. Ma tot gandesc sa mai fac o comanda pe fragrancex da' mi-e teama ca vin produsele cat sunt plecata in concediu. Si eu sunt o fericita utilizatoare de fragrancex, adica n-am avut nici cea mai mica problema in ccp comenzile catre ei. Doar cu vamesii de la posta am "texte"....
iuliya spune:
citat din mesajul lui sali Iuliya, ce m-ai nimerit cu site-ul Lolita Lempicka ...tocmai ce mi-a confirmat pe mess babanu' ca m-a bagat in comanda de maine ! Oricum, tu o sa-l primesti inaintea mea, asa ca astept sa-mi spui cum este, atat cat vei putea sa-ti dai seama, pt ca inteleg ca se preteaza mai bine in perioada rece. Imi dau seama ca suntem deja 3 fete aici care am comadat LOLITA LEMPICKA in ultimele 2 saptamani! Eu iar am comadat pe nemirosite dar sper sa fi avut mana buna. |
Super!
nepotica mea
ayleen spune:
Fetelor, a mirosit cineva Prada? E nou aparut la Sephora. Mi se pare numai mie sau chiar miroase frumooooos?