Ce parfumuri va plac? (14)
Raspunsuri - Pagina 3
danamiha spune:
Citat: |
citat din mesajul lui sali parfumatelor care ati luat de la babanu, o lamurire va rog: ce inseamna la el DESIGILAT? Nu de alta dar are 1 buc. Lolita Lempicka - Lolita Lempicka pe stoc ( EDP 100ml) , desigilat si tot vroiam sa mi-l iau candva, asa ca as putea sa profit acum ca sa nu mai astept cele 2 saptamani . M-am uitat pe cele 2 saituri de parf. ( big si fragrancex) si la EDP 100 ml apare doar TESTER si normal. Am incercat azi pe piele 2 parf de la Jennifer Lopez- DESEO si SUNKISSED GLOW si sunt impresionata placut de amandoua. Serios va zic, azi noapte chiar am visat Lolita Lempicka asa ca azi, cand l-am vazut pe stoc, m-am gandit ca e vreun semn. dica, ce mai astepti, cumpara-ma ! |
Iulia are dreptate, parfumul desigilat a fost refuzat de cineva. Daca nu iti place un parfum si tu il poti refuza Eu l-as cumpara daca e pt mine si nu ca sa-l dau cadou. Babanu face o singura comanda pe saptamana, cel putin asa stiu eu.
pe toate parfumatele
sali spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui danamiha
Iulia are dreptate, parfumul desigilat a fost refuzat de cineva. Daca nu iti place un parfum si tu il poti refuza Eu l-as cumpara daca e pt mine si nu ca sa-l dau cadou. Babanu face o singura comanda pe saptamana, cel putin asa stiu eu. pe toate parfumatele |
Cum adica?
ayleen spune:
Bine, bine, dar eu nu inteleg de ce nu comandati pur si simplu de pe fragrancex.com. Eu am comandat: am folosit cuponul FREE (cand alegi destinatia si tipul de taxa de transport, am scris acolo FREE) , care inseamna transport gratuit in toata lumea, deci in Romania. Am platit cu cardul exact pretul afisat, fara transport. Parfumurile mi-au venit la posta de cartier (nu la posta vamala), unde nu am platit ABSOLUT NIMIC. Le-am luat, am plecat. Miros foarte bine, ambalaj impecabil. Au ajuns in vreo 10 zile. Poate 11. Ce sa va mai complicati?
sali spune:
citat din mesajul lui ayleen Bine, bine, dar eu nu inteleg de ce nu comandati pur si simplu de pe fragrancex.com. Eu am comandat: am folosit cuponul FREE (cand alegi destinatia si tipul de taxa de transport, am scris acolo FREE) , care inseamna transport gratuit in toata lumea, deci in Romania. Am platit cu cardul exact pretul afisat, fara transport. Parfumurile mi-au venit la posta de cartier (nu la posta vamala), unde nu am platit ABSOLUT NIMIC. Le-am luat, am plecat. Miros foarte bine, ambalaj impecabil. Au ajuns in vreo 10 zile. Poate 11. Ce sa va mai complicati? ayleen |
Din pacate, nu intotdeauna functioneaza asa.Tu esti un caz fericit.
Sunt pe aici( in capitolele precedente) cazuri de nervi mancati si abandon , altfel cui nu i-ar placea sa ia la pretul de pe site?
In multe cazuri, pur si simplu nu a functionat.
Dar noi ne simtim bine, facem o fapta buna,nu trebuie sa manance si gura lu' babanu' o paine?
teo30967 spune:
citat din mesajul lui sali Eu am intrat in comanda de luni ( 29.06) la babanu dar el o fi apucat sa comande mai departe in State? Mai stau si cu emotii .... |
doamne mai sali ce viata grea au unele femei .....
in privinta parfumului desigilat e adevarat ce au scris fetele : sunt parfumuri comandate care nu au fost pe sufletul solicitantelor si repuse in vanzare la un pret mai mic
eu am luat si a fost ok
danamiha spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui sali
Cum adica? |
Teo are dreptate. Daca ai dubii despre originalitatea parfumului, nu este ceea ce ai crezut tu, etc, il poti refuza. Intreaba-l pe babanu, mereu are astfel de parfumuri de vanzare si la pret mai mic.
Teo, tu ziceai ca vrei sa-ti cumperi Insolance? Eu il am, nu e pe gustul meu, nu are vanilie ca si My Insolance, poate facem schimb
teo30967 spune:
citat din mesajul lui danamiha Teo, tu ziceai ca vrei sa-ti cumperi Insolance? Eu il am, nu e pe gustul meu, nu are vanilie ca si My Insolance, poate facem schimb |
daaaaaaaaa vreau! dar ce ai ca as vrea edp ca pe mine edt nu tin dar avand in vedere ca e guerlain ...s-ar putea sa tina
dar cum de unde esti si ce vrei la schimb?
sali spune:
citat din mesajul lui teo30967 [quote]citat din mesajul lui sali Eu am intrat in comanda de luni ( 29.06) la babanu dar el o fi apucat sa comande mai departe in State? Mai stau si cu emotii .... |
doamne mai sali ce viata grea au unele femei .....
Nu-i asa?
Revin: nu vad cum as putea restitui parfumul lui babanu'. Adica platesc la posta, apoi iau coletul, ma dau cu parfumul, vad ca nu imi place si zic : sorry, babanu', nu e pe gustu-mi, ti-l trimit inapoi, sa-l vinzi ca desigilat? Si eu ii trimit parfumul si el imi restituie banii? Nu prea cred. Si apoi, in cazul Lolita de care vorbeam,nu e mai ieftin deloc, dimpotriva, cu 10- 20 de lei mai scump.
Cred ca tine doar pt cazul in care ai dubii privind originalitatea.
danamiha, si eu am zis de Insolance, mi-a facut pofta camelia daniela acum vreo saptamana, cand a dat pe aici doar sa ne spuna ca si l-a luat. Nu m-ar deranja , cred, daca ar fi EDT, imi amintesc ca am incercat EDP si mi s-a parut tare de tot, in sensul de insane sweetness. DAr tu de ce l-ai luat daca nu iti place? Sau te-a cadorisit cineva cu el?
felicic76 spune:
sali: daca nu-l iei tu, de Lolita vorbesc,(nu-l vad la produse pe stoc pe site), il vreau eu asa desigilat cum este, nu l-am mai avut de doi ani si mi-e dor rau de el
Insolance-ul m-a dat pe spate la prima vedere (eu sunt iubitoare de Guerlaine si mancatoare de Samsara de vreo 10 ani), l-am mirosit, am innebunit, l-am luat si.... am observat ca nu ma reprezinta si m-am dat cu el in draci pana l-am consumat
acum am Bright Cristal-Versace, vi-l recomand. Este super, fresh, de vara si are personalitate
sali spune:
citat din mesajul lui felicic76 sali: daca nu-l iei tu, de Lolita vorbesc,(nu-l vad la produse pe stoc pe site), il vreau eu asa desigilat cum este, nu l-am mai avut de doi ani si mi-e dor rau de el Insolance-ul m-a dat pe spate la prima vedere (eu sunt iubitoare de Guerlaine si mancatoare de Samsara de vreo 10 ani), l-am mirosit, am innebunit, l-am luat si.... am observat ca nu ma reprezinta si m-am dat cu el in draci pana l-am consumat acum am Bright Cristal-Versace, vi-l recomand. Este super, fresh, de vara si are personalitate |
Nu stiu daca azi 4 iulie mai este dar alaltaieri aparea pe stoc: http://forum.computergames.ro/90-oferte-munca-prestari-servicii/270271-comenzi-de-parfumuri-originale-din-s-u-de-pe-site-ul-www-bigdiscount-com/page-93.html.
Poti sa il iei tu , nu este nici o problema. Inteleg ca iti place, poti sa-l descrii putin? Si daca il iei, sa-mi zici ce a insemnat desigilat, sa ma lamuresc .