Ce parfumuri va plac? (14)
Raspunsuri - Pagina 9
teo30967 spune:
danamiha te rog parfumeaza-te si pentru mine cu
http://www.bigdiscountfragrances.com/womens-fragrances/creed-fleurissimo-perfume.html
ca ma tenteste da rau de tot da sunt dezumflata mai nou de el ca nu tine desi e edp ...vezi daca tine ! si daca nu e prea batranicios ...deh criza femeii la 40 voi nu stiti cum e ...
geniest spune:
Citat: |
citat din mesajul lui danamiha Dragelor sunteti niste scumpe Dupa 6 ore de www.vidampark.hu am mers la pizza hut si era deja ora18, dar totusi am vrut sa merg putin si la parfumerie desi stiam ca inchide la ora19, dar nu stiam adresa exacta asa ca GPS-ul nu ne-a dus dar nu am uitat de voi. Sali, eu am testat in urma cu un an/doi Trouble si nu mi-a placut absolut deloc. Iulia, cu mult timp in urma am mirosit Venetia, dar mi s-a parut tare comun, dar testez din nou, poate am un nas mai fin Maine vrem sa mergem la Viena, sunt doar 200 si ceva de km, doar la Palatul Schonbrunn si la zoo. Fiului meu ii place f.mult cum canta un violonist, André Rieu, a vazut un concert care a avut loc chiar in fata palatului si mergem sa vizitam. Eu am fost ultima data la Viena exact in urma cu 20 de ani (in vara lui 89), hm, ce tanara sunt Stiu ca lui geniest ii place f.mult Viena |
Vacanta placuta Dana ! Bucura-te de ea maxim. Da...imi place Viena. As putea trai acolo . Am fost deja de 3 ori si m-as tot duce.
iuliya spune:
citat din mesajul lui sali iuliya, eu am avut ALCHIMIE de la Rochas cu multi ani in urma, mi-a placut enorm cum miroase, un adevarat oriental floral doar ca la mine nu persista, de aceea l-am dat la schimb cu un Lancome - Miracle. Tu unde ai dat de el, pt ca stiu ca este greu de gasit in prezent? Ca sa-ti faci o idee , se spune ca seamana cu Tocade ( tot de la Rochas) sau cu Casmir de la Chopard. Eu nu stiu cum este Tocade dar Chopard stiu si ALCHIMIE imi placea mult mai mult. |
Asa este, Alchimie se gaseste foarte greu. L-am tot cautat dar nu am dat de el. Nici pe fragrancex si big nu este. Sper ca Dana sa-l gaseasca sa-mi spuna doua trei cuvinte despre el. Eu am citit pareri foarte bune despre el. Cineva l-a descris fiind un parfum cald si senzual dar si proaspat, asa este? Cat despre Venezia, am avut cu multi ani in urma o mostra, mi-l aduc aminte fiind un parfum puternic, de o eterica eleganta, un parfum cu note aldehidice tipatoare. Si Venezia se gaseste greu, citisem undeva ca nu se mai fabrica, nu stiu daca este adevarat, sper totusi sa-l gaseasca Dana.
nepotica mea
teo30967 spune:
nu m-a sunat babanu !!!!!!! nu mai am rabdare astept "elle"cat mai repede ...nu mai am rabdare ........
gya1407 spune:
buna fetelor. Ieri am descoperit discutiile "parfumate" purtate de voi si cred ca m-am regasit in gusturile lui "danamiha" in materie de parfumuri. Si binenteles, m-am lasat purtata de val, si mi-am comandat azi un parfum pe strawberry, Chopard Casmir, fara sa-l fi mirosit vreodata. Daca nu o sa-mi placa? Ca sa va faceti o idee cam ce parfumuri imi plac mie, va pot spune ca parfumul meu preferat este Chanel Allure (dragoste la prima vedere), insa imi plac si Givenchi Hot Couture si Amarige Mariage, D&G The one, Lancome Hypnose, deci in general cele dulci, insa sa nu fie gretos de dulci. Sper ca m-am facut inteleasa, ca oricum nu ma pricep deloc sa descriu notele parfumurilor. Ce spuneti, o sa-mi placa Casmirul? Poate imi mai dati si alte sugestii.
Va-m pupat
sali spune:
citat din mesajul lui teo30967 nu m-a sunat babanu !!!!!!! nu mai am rabdare astept "elle"cat mai repede ...nu mai am rabdare ........ |
Nici nu stii cat de bine te inteleg!
danamiha, multumesc , acum nu am timp sa scriu mai mult!
gya 1407, Casmir o sa-ti placa, aproape ca nu am nici o indoiala!Exact aceleasi parfumuri imi plac si mie.
camelia_daniela spune:
Hello!
Fetelor, am si eu o intrebare ... nu stiu daca ma puteti ajuta!
Mi-a zis cineva ca pleaca sambata in Tenerife si ca acolo s-ar gasi parfumuri la preturi bune/ mai bune decat in alte parti ... stiti despre asa ceva? Sa fie oare preturile mai bune decat in alte parti (duty free sa zicem)?
Daca ar fi intr-adevar, m-as baga si eu la un Shalimar Light...
Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)
Cresc si iar cresc ... !
“God could not be everywhere and therefore he made mothers.”
Ramas bun, EMMA! Nu te vom uita niciodata!
iuliya spune:
Nici pe mine nu m-a sunat babanu`. Sper sa ne de-a un semn in cursul zilei de astazi.
Saptamana trecuta am testat Shalimar Light, imi place la nebunie. Primele minute am simtit prospetimea citricelor, apoi usor usor se deschid notele florale urmate de voluptoasa caldura a vaniliei.
L-am trecut pe lista de asteptare.
Am mai testat V - Valentino si-mi place foarte foarte mult, si Au The Rouge - Bvlgari, mi-a placut dar presimt ca daca l-as avea m-as satura repede de el.
Mentionez ca toate au fost testate pe cartonas.
nepotica mea
sali spune:
Camelia daniela, eu am fost in Tenerife acum 2 ani, sunt multe parfumerii si intr-adevar preturile sunt super bune, insula e scutita de taxe, nu stiu sigur care este explicatia.
In parfumerie iti dadeau cosulet de mana si unii cumparau parfumuri cum cumparam noi de la supermarket. Am luat si eu atunci cateva, pt mine si pt cadouri dar apoi cand am revenit cu picioarele pe pamant la preturile din Ro( atunci nu stiam de babanu') mi-a parut rau ca nu am luat si mai multe. Eu intram des intr-un anume magazin ( care era in drumul meu) in care erau cutii de parfumuri asezate in stive care incepeau direct de pe podeaua magazinului.Erau oferte, in fine, mi s-a parut raiul parfumurilor..........
Produsele sunt ok din punct vedere al originalitatii si diferenta mare fata de Ro e ca vanzatoarele nu te agaseaza si gardeaza, te plimbi in voie, testezi. Cineva a spart un tester si vanzatoarele au fost amabile, au spus ca ele sunt de vina ca nu a fost asezat cum trebuie. In Ro cred ca ar fi avut alta reactie...
PS : incep sa ma ingrijorez pt babanu', dac ao fi patit ceva?
iuliya spune:
Danamiha, daca-l gasesti testeaza-l numaidecat!
www.fragrantica.com/perfume/Guerlain/Eau-de-Shalimar-2009-6026.html" target="_blank">Eau de Shalimar 2009
nepotica mea