Ce parfumuri va plac? (14)
Raspunsuri - Pagina 5
danamiha spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ayleen Fetelor, a mirosit cineva Prada? E nou aparut la Sephora. Mi se pare numai mie sau chiar miroase frumooooos? ayleen |
Da, l-am mirosit eu. Ata www.fragrantica.com/perfume/Prada/Prada-1045.html" target="_blank">Prada cat si www.fragrantica.com/perfume/Prada/Prada-Tendre-2059.html" target="_blank">Prada Tendre, unul mi-a placut enorm, dar nu mai stiu care
iuliya spune:
Fetelor, nu doriti sa gustati ceaiul, biscuitii si ciocolata Lolita Lempicka? ![]()
Va dau site-ul pe PM daca vreti, nu-l pun aici caci nu vreau sa se considere reclama.
nepotica mea
sali spune:
| citat din mesajul lui iuliya Fetelor, nu doriti sa gustati ceaiul, biscuitii si ciocolata Lolita Lempicka? Va dau site-ul pe PM daca vreti, nu-l pun aici caci nu vreau sa se considere reclama. nepotica mea |
Sincer, eu as vrea sa gust toate parfumurile de la Lolita .
Hai sa dau totusi o sansa si duciurilor adevarate asa ca astept pe privat site-ul.
ileana spune:
| citat din mesajul lui iuliya Fetelor, nu doriti sa gustati ceaiul, biscuitii si ciocolata Lolita Lempicka? Va dau site-ul pe PM daca vreti, nu-l pun aici caci nu vreau sa se considere reclama. nepotica mea |
Astept si eu site-ul!
Merci!
Dar, de "madame"de la Jean Paul Gaultier, ce ziceti? Va place?
andacos spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui danamiha
Da, l-am mirosit eu. Ata www.fragrantica.com/perfume/Prada/Prada-1045.html" target="_blank">Prada cat si www.fragrantica.com/perfume/Prada/Prada-Tendre-2059.html" target="_blank">Prada Tendre, unul mi-a placut enorm, dar nu mai stiu care |
Eu am prada din primul link!Miroase super,dar in cazul meu nu prea persista!
Incearca-l si sunt sigura ca nu vei fi dezamagita!
Dana
ayleen spune:
Da, l-am mirosit eu. Atatwww.fragrantica.com/perfume/Prada/Prada-1045.html" target="_blank">Prada cat si www.fragrantica.com/perfume/Prada/Prada-Tendre-2059.html" target="_blank">Prada Tendre, unul mi-a placut enorm, dar nu mai stiu care![]()
[/quote]
Cred ca Prada, primul. Miroase deosebit de frumos, e de purtat iarna, la o blana frumoasa, sau la un palton cu guler de blanita, nu?
danamiha spune:
| citat din mesajul lui ayleen Da, l-am mirosit eu. Atatwww.fragrantica.com/perfume/Prada/Prada-1045.html" target="_blank">Prada cat si www.fragrantica.com/perfume/Prada/Prada-Tendre-2059.html" target="_blank">Prada Tendre, unul mi-a placut enorm, dar nu mai stiu care |
Cred ca Prada, primul. Miroase deosebit de frumos, e de purtat iarna, la o blana frumoasa, sau la un palton cu guler de blanita, nu?
ayleen
[/quote]
Esti o scumpa. Se pare ca avem gusturi comune
Eu le-am mirosit in parfumeria Douglas din Oradea, dar duminica plecam pt 10 zile la Budapesta si cred ca o zi voi sta in Douglas acolo la testat parfumuri, daca nu mai scriu pe aici, acolo am ramas
Ce sa miros pentru voi?
sali spune:
danamiha, vacanta placuta iti spun de pe acum!
As vrea sa mirosi pt mine atat de controversatul Boudoir - Vivienne Westood si Cashmere Mist - Donna Karan. Caut ceva care sa semene cu Kenzo Amor si am inteles ca acest Cashmere Mist ar fi .
Am o lista super lunga dar mai las loc si pt alte parfumate.
danamiha spune:
| citat din mesajul lui sali danamiha, vacanta placuta iti spun de pe acum! As vrea sa mirosi pt mine atat de controversatul Boudoir - Vivienne Westood si Cashmere Mist - Donna Karan. Caut ceva care sa semene cu Kenzo Amor si am inteles ca acest Cashmere Mist ar fi . ![]() Am o lista super lunga dar mai las loc si pt alte parfumate. |
Multumesc sali

Am mirosit Cashmere Mist, tot la Douglas, sper sa nu il confund cu Black Cashmere
danamiha spune:
Tocmai am sosit de la Douglas, dar in Oradea
si am testat Cashmere, nu stiu cum sa-l descriu, e placut, rafinat,putin dulceag, nu e puternic/strident, dar eu ti-as recomanda sa-l testezi daca gasesti unde, inainte de a-l comanda![]()
Am testat din nou Prada, Prada Tendre si Prada Infusion d'Iris. Atat pe hartie cat si pe piele, dar nu ma intrebati care imi place mai mult. Retin ca Prada e cel mai puternic, iar celelalte doua sunt mai discrete. Am mirosit si Insolence, dar EDP, e dragut
pt cine adora violetele. Am mai testat Shalimar EDT, cred ca e cel aparut anul acesta, dar nimeni nu stia sigur, oricum seamana izbitor cu Shalimar light.