Ce parfumuri va plac? (14)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danamiha spune:

Citat:
citat din mesajul lui sali

TEO, hai sa iti mai spun ceva sa te "confuzez" definitiv, cu privire la ZEN!
Am gasit in CAP. 3 , pagina 6 o referire la ZEN , facuta de manumanu( care din pacate nu a mai scris pe aici si e o pieredere pt subiectul nostru drag) astfel: spicy, floral, oriental, deosebit ! Nu mai stiu nici eu ce sa mai zic , decat sa fugi la magazin sa vezi cum e pe pielea ta!

Ma gandesc uneori la manumanu, spunea ca dupa ce naste va veni pe la noi, dar a trecut aproape un an si nici un semn de viata. Probabil nu e usor cu gemeni Dintre parfumurile ei preferate imi amintesc: Dune-C.Dior, Un Air de Samsara, Cristobal-Balenciaga, J'adore-Dior.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manucu spune:

Scuze Teo dar eu de abia m-am intors la munca dupa maternitate si nu am timp sa intru si pe la voi, doar seara acasa.
www.fragrantica.com/designers/Shiseido.html" target="_blank">Aici le gasesti pe toate. Eu mi l-am comandat pe cel din 2007 Zen simplu, si nu pe cel original, pt ca la Zen simplu ma refeream. Pe cel original nu-l vreau.
Ideea e ca iar am comandat fara sa testez , pt ca eu Zen Summer am testat si mi-a placut tare, tare, dar daca pe Summer nu-l gasesc si mi mi s-a pus pata ce sa fac ???

mamica lui Mihnea-Gabriel (15.09.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teo30967 spune:

multumesc manumanu dar pe fragrantica "am bantuit" si eu, sa mi spui neaparat cum e ca si eu tot la ala din 2007 m-am oprit, oricum azi plec in mall !

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui sali
Poate cineva sa zica doua vorbe despre L de LOLITA Lempicka? Sau de alt parfum de la Lolita? Ca atat de mult imi place acum Lolita, incat vreau sa mai incerc si altceva. Si nu am ce sa aleg, decat intre L , Coral Flower sau Fleur Defendue ....

azi ma duc in mall si mi-am notat parfumurile tale le miros sa stii daca le gasesc lolita l si coral flower, despre fleur defendue iti spun eu, am mai scris aici despre el, daca vrei sa cauti ca era proaspat in memoria mea atunci : este tineresc, modern, puternic si NU seamana deloc cu lolita ta ! eu nu l-am simtit floral e ... asa cu anisia in el, de asta l-am simtit intepator, la un moment dat am asociat niste note din el cu ...mina de la pasta de pix ..., in orice caz mi-a placut ! si mie si fiica-mi

sa stii ca am gasit niste parfumuri dulci ( e drept oriental vanilate ) si daca tot esti pe dulce de la lolita poate ...unul ar fi http://www.bigdiscountfragrances.com/womens-fragrances/fancy-perfume.html?pid=11296 din categoria lui l de lolita ...
al doilea http://www.bigdiscountfragrances.com/womens-fragrances/with-love-perfume.html?pid=6571, am citit despre ele ca sunt tineresti, moderne si dulci ultimul dulce oriental condimentat( deci din categoria coral flower)

sa mi spui si mie ce parere ai !

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui danielag

Teo, am vazut Zen la Hondos Center in City Mall (Bucuresti). Aveau doua parfumuri: Zen si Zen Gold, din ce imi aduc aminte. Nu-mi aduc aminte cum erau, nu le-am testat pe piele, doar pe cartonas. Nu mi-a atras atentia nici unul in mod deosebit, asta pentru ca nu mi s-au parut ca ar fi tipul meu de parfum (floral, fara sa fie dulce si greu).

multumesc daniela deci e floral, citric deci proaspat, nu e oriental...nu are dulce in el ...oricum ma duc azi la o "seziune" de mirosit parfumuri ...

Mergi la inceput

sali am venit de la mall special la serviciu sa-ti scriu de lolite
1 ).flower coral - din greseala l-am dat pe mine in palma si apoi am dat la cot, (si am dat generos)e discret sa stii SAU nu tine pe mine ...eu m-as da si vara pentru ca e discret, e dulce, moale si are ceva fin in el ...

2). l de lolita e ...duuulce...e chocolovers toata ziua !parca mai rafinat, miroase a dulce zaharos, (pe asta l-am dat pe hartie si a tinut, ti-am zis ca eu am o piele ciudata!)

daca flower coral ar tine pe mine as opta pentru el ...imi place ...acum depinde de gust

pentru zen tre sa ma duc in orhideea . am intrebat daca tin produse shiseido si m-au intrebat : cautati ZEN?
si mi-au spus ca cel din 2007 e oriental cica nu merge vara ! doar cel gold ar fi de vara !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sali spune:

Citat:
citat din mesajul lui teo30967

sali am venit de la mall special la serviciu sa-ti scriu de lolite
1 ).flower coral - din greseala l-am dat pe mine in palma si apoi am dat la cot, (si am dat generos)e discret sa stii SAU nu tine pe mine ...eu m-as da si vara pentru ca e discret, e dulce, moale si are ceva fin in el ...

2). l de lolita e ...duuulce...e chocolovers toata ziua !parca mai rafinat, miroase a dulce zaharos, (pe asta l-am dat pe hartie si a tinut, ti-am zis ca eu am o piele ciudata!)

daca flower coral ar tine pe mine as opta pentru el ...imi place ...acum depinde de gust

pentru zen tre sa ma duc in orhideea . am intrebat daca tin produse shiseido si m-au intrebat : cautati ZEN?
si mi-au spus ca cel din 2007 e oriental cica nu merge vara ! doar cel gold ar fi de vara !

In primul rand, multumesc. In al doilea rand, multumesc.
Din ce mi recomanzi de pe bigdis. nu vad decat Fancy, a doua propunere nu mi dau seama ce este, cand dau click mi se deschide pagina de start de la site.
Pe Fancy il stiu din ce am citit si am o mica rezerva , bazata pe ideea( preconceputa si recenta) ca parfumurile de vedeta sunt dintr-o clasa ...hm...inferioara! In schimd recunosc ca arata minunat, prima data l-am vazut pe site la Macy's.
Cat despre Lolite, grea alegere...care sa fie urmatoarea? Tu nu gasesti asemanari, pe net scrie ca Fleur Defendue este tare asemanator cu Lolita mea, cu o nota de cirese in plus( ceea ce ma incanta).Si ca nu este persistent.
De L de Lolita la fel, multi zic ca seamana cu LL, oricum am citit de bine. De coral, la fel.
Ai retinut cam cat costa vreo Lolita in mall? Chiar sunt curioasa cam cati bani face, la propriu.
Acum, nu am decat sa ajung sa le testez dar cred ca am curaj sa mi le iau si pe nemirosite, usor usor, unul cate unul. Dintre ele, cred ca as incepe cu L. Tu in care mall le-ai gasit?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alia_ro spune:

Buna, am multe parfumuri preferate, insa acum mi s-a pus pata pe Trussardi Jeans.
Am avut unul mic, de 30 ml, luat de pe 'caspunica.com', insa mi s-a terminat si vroiam sa comand de pe frangrancex.
Am vazut ca au free shipping peste 60 dolari, asa ca am renuntat.

L-am gasit pe www.bigdiscountfragrances.com la 24 dolari -75 ml, iar transportul e doar 5.95 dolari.
A mai comandat careva ceva de la ei? Pacat ca nu se poate plati si prin paypal.

Ajung parfumurile intregi?

Multumesc.

Hainute NOI din Anglia
Y! alia_muadib

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sali spune:

Citat:
citat din mesajul lui alia_ro
L-am gasit pe www.bigdiscountfragrances.com la 24 dolari -75 ml, iar transportul e doar 5.95 dolari.
A mai comandat careva ceva de la ei? Pacat ca nu se poate plati si prin paypal.

Ajung parfumurile intregi?

Multumesc.

Tot timpul comandam de pe bigdiscount, insa numai prin intermediar( cu comision de 10 dolari /parfum) , intrucat site-ul respectiv nu face livrari in Romania ! Respectivului intermediar ii comandam si de pe fragrancex, comisionul este acelasi.
Parfumurile sunt ok, nimeni nu a reclamat nimic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danamiha spune:

Azi am primit un Shalimar EDP de la o prietena, zicea ce pe pielea ei nu miroase bine. Mai am unul asa ca va ajunge la mama.

Mergi la inceput