Ce parfumuri va plac? (14)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns teo30967 spune:

Citat:
citat din mesajul lui sali
Pe Fancy il stiu din ce am citit si am o mica rezerva , bazata pe ideea( preconceputa si recenta) ca parfumurile de vedeta sunt dintr-o clasa ...hm...inferioara!

da sali aici sunt de acord cu tine ! si eu am aceeasi parere dar ...tentatia e mare ..
Citat:
Cat despre Lolite, grea alegere...care sa fie urmatoarea? Tu nu gasesti asemanari,

sali in legatura cu lolitele : parerea mea este ca nici unul din cele doua (l si flower ) nu sunt f diferite de lolita ta ...si indraznesc sa spun ca llolita ta e nr. 1 ! restul ...a venit casa cu niste parfumuri noi si cam atat ...
Citat:
pe net scrie ca Fleur Defendue este tare asemanator cu Lolita mea, cu o nota de cirese in plus( ceea ce ma incanta).Si ca nu este persistent.

eu nu am simtit nici un miros de cirese e f diferit de restul parfumurilor e f modern parca afloral ... intepator dar fara note de masculin in el... eu l-am catalogat drept un parfum interesant, mai altfel decat restul DAR pe hartie (nu l-am incercat pe piele) e f persistent.

Citat:
Acum, nu am decat sa ajung sa le testez dar cred ca am curaj sa mi le iau si pe nemirosite, usor usor, unul cate unul. Dintre ele, cred ca as incepe cu L. Tu in care mall le-ai gasit?

eu nu as risca sa le iau pe nemirosite avand in vedere desele tale "escapade" la mirosit parfumuri! mai rabda putin si in primul rann incearca -le pe piele e f important, eu am probleme mari din cauza asta

acum abia am venit din mall din orhideea si am mirosit zen. ce sa spun dezamagire totala. mi-a placut la inceput dar peste 10 minute nu l-am mai simtit . tipa din mall mi-a spus ca ele testeaza toate parfumurile cand le vin si nu i-a dat o nota buna privind puterea si persistenta . vreo doau ore l-am asemanat cu mirosul de la o pasta de ras putin mentolat si proaspat nici urma de dulce de oriental de condimentat nimic. am incercat zen 2007 deci nu gold .
ajunsa acasa i-am dat si fiica-mi sa ma miroasa: cica miroase dragut, puternic si cu o nota masculina in el . asta ao simt si eu acum .
M-AM DEZUMFLAT in privinta lui ZEN.

tipa din mall mi-a recomandat ea un parfum persistent si puternic (si cred ca din cauza asta nu mai simt eu zen-ul) de la guess nu l-am gasti acum pe big sa ti-l arat e unul maroniu nu roz sau gold DAR MIROASE de trazneste numai ca miroase asa ca un parfum de vedeta...(intelegi nu?) ...sie e dulce ...dar imi place de el totusi ...fiica-mea zice ca mai bine miroase pe hartie decat pe mine .

si acum parfumul care nu s-a deschis data trecuta : http://www.bigdiscountfragrances.com/womens-fragrances/with-love-perfume.html?pid=6571
de vedeta dar cand ...ma mananca degetelele tre sa ...caut si sa comand...stii cum e nu ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sali spune:

Teo, ce bine imi pare ca ai mai scris pe aici!
Asa cu Lolitele...e ca la filme...partea a doua , a treia etc, nu egaleaza niciodata filmul -pilot, ca sa zic asa...OK, atunci imi fac rabdare si astept sa le gasesc pe undeva spre mirosire!

Cat despre ZEN, duca-se ! Bine ca nu ai apucat sa il comanzi atunci cand te apucase criza! Ziceai ceva de SICILY? Care este urmatoarea miscare?

Cumva tipa de la mall ti-a recomandat GUESS by MARCIANO? ( http://www.bigdiscountfragrances.com/womens-fragrances/guess-by-marciano-perfume.html?pid=11129). Ar fi tare coincidenta, chiar astazi ma uitam la el si cand ai zis de un Guess maron imediat mi-am amintit!

Eu l-am sarit pe Babanu si azi ( pt mine ) , am comandat totusi la el un Apparition ( Ungaro) si un FEMME (Hugo Boss ) dar ambele sunt pt cadouri. De fapt, Apparition eu deja am ( si imi place ) iar Hugo Boss Femme imi place si acesta dar pt mine e prealight.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manucu spune:

Teo din cate povestesti tu, se pare ca am luat teapa cu Zen , asa imi trebuie daca nu am asteptat sa-mi comand Zen summer .
Acum imi caut Coco mademoisele, marea mea dragoste .

mamica lui Mihnea-Gabriel (15.09.2008)

Mergi la inceput

Citat:

Teo, ce bine imi pare ca ai mai scris pe aici!

pai cred ca numai noi am ramas pe baricade, lumea e in concediu sali
Citat:
Cat despre ZEN, duca-se ! Bine ca nu ai apucat sa il comanzi atunci cand te apucase criza! Ziceai ceva de SICILY? Care este urmatoarea miscare?

da cu zen-ul am terminat-o : NU e genul meu! da ma tenteaza sicily dar mai nou asta :
http://www.bigdiscountfragrances.com/womens-fragrances/my-queen-perfume.html
Citat:
Cumva tipa de la mall ti-a recomandat GUESS by MARCIANO? ( http://www.bigdiscountfragrances.com/womens-fragrances/guess-by-marciano-perfume.html?pid=11129). Ar fi tare coincidenta, chiar astazi ma uitam la el si cand ai zis de un Guess maron imediat mi-am amintit!

da marciano mi-a recomandat si tineeee si miroase bine dar ...nimic nou, nu stiu cum sa spun...parca ar fi o copie de la ceva ...ori am mirosit eu prea multe parfumuri si am devenit f exigenta!
Citat:
iar Hugo Boss Femme imi place si acesta dar pt mine e prealight.

si pentru mine la fel, cred ca avem aceleasi gusturi, incearca asta de la HUGO BOSS http://www.bigdiscountfragrances.com/womens-fragrances/boss-essence-de-femme-perfume.html- si este altceva !

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui manucu

Teo din cate povestesti tu, se pare ca am luat teapa cu Zen , asa imi trebuie daca nu am asteptat sa-mi comand Zen summer .

manucu nu cred ca ti-ai luat teapa ! parfumul e bun, chiar daca eu nu l-am simtit, dupa niste ore bune cand am ajuns acasa fiica-mea mi-a zis cand miscam mana miroseam deci e puternic, doar ca nu e gustul meu, ea zice ca e masculin, de asta lumea il numea citric, eu ma duceam cu gandul la citricul o de lancome dar nu e asa, eu l-am asemanat cu mirosul unei paste de ras pe care o folosea tatal meu prin anii 80 si putin mentolata ...si cum mirosea pamatuful cu care se dadea...imi place mirosul dar nu e pentru mine, eu mi-l imaginam altfel ...
Citat:
citat din mesajul lui manucu
Acum imi caut Coco mademoisele, marea mea dragoste .

zen nu seamana cu coco sa stii, si mie imi plac mai multe de la chanel dar le evit pentru ca am impresia ca sunt prea mature (cel putin coco negru!) si prea elegante si prea pretentioase si ...cred ca nu ma pot da tot timpul cu ele asa cum imi vine mie...mai astept putin sa ma MATURIZEZ!

Mergi la inceput

Teo,pe zi ce trece ma conving ca da, avem cam aceleasi gusturi la parfumuri!
O sa-ti trimit lista mea de viitoare achizitii , pe care se gaseste de vreo 3 luni si MY QUEEN. Retin ca era un parfum in a carui descriere revenea de multe ori cuvantul " gotic" .
Se spune ca MC Queen este omologul masculin al lui Vivienne Westwood, poate ca si parfumul MY QUEEN este un fel de Boudoir, cine stie? Oricum, la cat este de extravagant MC QUEEN, nu cred ca facea un parfum care sa miroase a iasomie sau lacramioare....Poate a INSOMNIE , avand in vedere ca are o atractie morbida catre partea intunecata a lucrurilor : scheleti, demoni, etc.
Ar fi o achizitie interesanta dar cred ca tr sa risti, intrucat nu cred ca-l gasesti sa testezi.

Mergi la inceput

Azi am iesit in oras si la repezeala am mirosit trei parfumuri :
- Rumeur ( Lanvin) - mi se pare ca miroase "vintage", cred ca din cauza moscului;
-F for Fascinating ( Salvatore Ferragamo) - mi se pare ca miroase a bombonele, neaparat colorate , eventual in roz, ca parfumul ;
- Absolutely Irresistible ( cel rosu ) de la Givenchy, pt mine nu a fost irezistibil, are in el acel ceva de la Givenchy , iar asezat pe piele acum, dupa 4 ore, seamana pe undeva cu Ange ou Demon dar acesta din urma mi-a placut mult mai mult, era mai "warm".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carrye spune:

Fetelor, azi am spart o sticla de Burberry pe holul de la intrare, pe gresie.
Nu s-a stricat pulverizatorul, s-a spart pe sus pe undeva. Mi-a curs o gramada, dar tot mai am un sfert de sticla (e de 100 ml).
L-am bandajat cu leucoplast (sper ca asta e cuvantul) si cu banda adeziva (ceva bun de la tata).
Acum, miroase toata scara a parfum, sper sa iasa curand.
Vreau sa va intreb daca mai am sanse sa ramana parfumul in sticla sau o sa se evapore repede. De evaporat, sunt constienta ca o sa se intample, dar nu stiu daca sa il folosesc zilnic pana la epuizare sau nu.
Mi-a venit sa plang, tin foarte mult la parfumurile mele. :(

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danamiha spune:

Carrye, imi pare rau
Ce Burberry e? Eu am Burberry London aproape nefolosit.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Carrye
Vreau sa va intreb daca mai am sanse sa ramana parfumul in sticla sau o sa se evapore repede. De evaporat, sunt constienta ca o sa se intample, dar nu stiu daca sa il folosesc zilnic pana la epuizare sau nu.

Carrye, cred ca oricat de bine l-ai" pansat" tu, nu mai este ermetic inchis si de aceea isi poate pierde mult mai usor proprietatile.
Eu zic sa il folosesti pana il consumi.

Mergi la inceput