Ce parfumuri va plac? (14)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sali spune:

Uitati cui mi se pare ca i se mai potriveste Mitsouko!

http://octaviancoifan.blogspot.com/2009/08/vedete-si-vedetisme.html

Ma refer la ea, nu la prezentator! A real lady ! si interviul este grozav !

Puteti arunca un ochi pe blogul respectiv si daca va place reveniti! Eu asa fac din cand in cand! Si prin arhiva gasiti lucruri interesante !

Cititi si asta : http://octaviancoifan.blogspot.com/2009/07/parfumuri-lansate-in-2009-2-top-invers.html
Oau, nu credeam ca sunt asa usor influentabila! Abia asteptam sa apara Ungaro Party pe big iar acum...nu mai astept !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teo30967 spune:

Citat:
citat din mesajul lui manucu
In comanda de luni mi-am luat Zen (100ml ), pe care l-am testat si mi-a placut dar era editia de vara, sper sa-mi placa si originalul.

MANUCU pune si tu un link cu zen de vara si unul cu celalalt (originalul) ca mai exista si un zen gold ...si VREAU SA FIU SIGURA ca trebuie sa renunt la zen !
ca sali mi-a zis ca e citric si eu nu vreau asa ...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui sali
Teo draga, dar ce-ti mai place sa pui sare pe rana...! stii bine ca in privinta nici unui parfum nu am fost asa de curioasa ...!
Daca vin la kapitala, te anunt !Ce fain, blind date !

sali nu ca pun sare pe rana da...eu nu rezistam atat sa ma "incite" un parfum si sa nu -l iau

in privinta lui Mitsouko ma asteptam sa fie de "prea mature" dar eram curioasa ... oricum am mai multe curiozitati despre parfumurile astea "legendare" si ma astept ca toate sa lase pe linga miros si izul acela de praf, de vechi ....ma gandesc la habanita de la molinard e la fel de vechi ca mitsouko...ambele sunt f. apreciate in ghidul parfumurilor ...da nu sunt suficient de batrana ...

Mergi la inceput

teo, conform spuselor tale din penultima postare , ar rezulta ca ZEN a reusit sa -ti trezeasca curiozitatea. Dar doar atat. Se vede treaba ca de la curiozitate la incitare e cale lunga, pe care ZEN nu a strabatut-o ! Pt ca daca te incita cu adevarat, atunci era cumparat de mult( urmand logica din ultima postare).
Rezultatul e clar: Zen nu reprezinta o atractie careia sa nu poti sa-i rezisti!
Culmea acestei situatii stii care este? Acum mor eu de curioasa sa stiu daca iti va placea ZEN sau nu!
Du- te soro intr-un mall sa-l mirosi si incheie telenovela cu ZEN, ca ma tii intr-un suspans mai ceva decat Dallas-ul in istoria indepartata sau Sclava Isaura in istoria recenta !

Cat despre celebrul BOUDOIR, de ceva vreme nu este de gasit pe fragrancex iar pe big cred ca este o eroare de afisaj, intrucat testerul costa mai mult decat cel normal! Si chiar ar fi pacat de acel capac, sa nu il am in toata splendoarea lui !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CrisaS spune:

Citat:
citat din mesajul lui manucu
CrisaS mulrumesc ca ai scris despre COVET Sarah JP pt ca ma cam tenta.
Spor la mirosit

Poate-mi spui si mie cat costa acolo:)
Oricum il recomand pe cel ...mov! Ala verde miroase nasol!
Numai bine
Crisa

http://lt1f.lilypie.com/4nZEm4.png

Mergi la inceput

TEO, hai sa iti mai spun ceva sa te "confuzez" definitiv, cu privire la ZEN!
Am gasit in CAP. 3 , pagina 6 o referire la ZEN , facuta de manumanu( care din pacate nu a mai scris pe aici si e o pieredere pt subiectul nostru drag) astfel: spicy, floral, oriental, deosebit ! Nu mai stiu nici eu ce sa mai zic , decat sa fugi la magazin sa vezi cum e pe pielea ta!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui sali

TEO, hai sa iti mai spun ceva sa te "confuzez" definitiv, cu privire la ZEN!
Am gasit in CAP. 3 , pagina 6 o referire la ZEN , facuta de manumanu( care din pacate nu a mai scris pe aici si e o pieredere pt subiectul nostru drag) astfel: spicy, floral, oriental, deosebit ! Nu mai stiu nici eu ce sa mai zic , decat sa fugi la magazin sa vezi cum e pe pielea ta!

pai da sali de ce crezi tu ca am rugat-o pe manucu sa puna un link cu zen gold si zen original ? am vazut si eu ca se poate face confuzie usor, dar tu ai mirosit si ai zis ca e citric ...dar care e citric zen sau zen gold sau zen de vara ?
tu l-ai simtit cum l-a descris manumanu : spicy, floral, oriental, deosebit? ....ca ma "confuzez" rau de tot ...

sa stii sali ca ma duc la magazin dar .... shiseido gasesti mai rar si mai greu ...numai unele si tre sa pedalez au produse shiseido

Mergi la inceput

Teo, eu am incercat ZEN normal, nu Gold.
Acum am citit pe fragrantica despre ele mai atent, vad ca Zen normal este perceput de majoritatea ca fiind, clean, fresh, calming iar cateva nasuri il descriu la polul opus, genul "sirop de tuse" , dulce, coplesitor, chiar gurmand. De asemenea, vad ca a fost de cateva ori comparat cu COCO Mademoisselle , ca fiind un COCO mai fresh. Mie una , care am avut mult timp Coco M ( EDP) nu mi se pare absolut deloc.
Apoi, despre ZEN GOLD: tot pe fragrantica scrie ca este acceasi Marie cu alta palarie, iar cineva spune ca este citric cat cuprinde , citez:,, I get in abundance citruses, citruses and more citruses" si sfarseste prin a-l compara cu colonia barbateasca.
Pe pielea mea acest parfum nu s- a transformat, au ramas intepenite doar notele de varf : grapefruit, bergamota si portocala.

Poate cineva sa zica doua vorbe despre L de LOLITA Lempicka? Sau de alt parfum de la Lolita? Ca atat de mult imi place acum Lolita, incat vreau sa mai incerc si altceva. Si nu am ce sa aleg, decat intre L , Coral Flower sau Fleur Defendue ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielag spune:

Teo, am vazut Zen la Hondos Center in City Mall (Bucuresti). Aveau doua parfumuri: Zen si Zen Gold, din ce imi aduc aminte. Nu-mi aduc aminte cum erau, nu le-am testat pe piele, doar pe cartonas. Nu mi-a atras atentia nici unul in mod deosebit, asta pentru ca nu mi s-au parut ca ar fi tipul meu de parfum (floral, fara sa fie dulce si greu).

Si ca tot am ajuns pe aici: aveti www.fragrantica.com/perfume/Burberry/London-813.html" target="_blank">Burberry London? sau www.fragrantica.com/perfume/Burberry/Burberry-London-Special-Edition-for-Women-4694.html" target="_blank">Burberry London Special Edition for Women? Ceva impresii despre ele?

Daniela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danamiha spune:

Citat:
citat din mesajul lui danielag

Teo, am vazut Zen la Hondos Center in City Mall (Bucuresti). Aveau doua parfumuri: Zen si Zen Gold, din ce imi aduc aminte. Nu-mi aduc aminte cum erau, nu le-am testat pe piele, doar pe cartonas. Nu mi-a atras atentia nici unul in mod deosebit, asta pentru ca nu mi s-au parut ca ar fi tipul meu de parfum (floral, fara sa fie dulce si greu).

Si ca tot am ajuns pe aici: aveti www.fragrantica.com/perfume/Burberry/London-813.html" target="_blank">Burberry London? sau www.fragrantica.com/perfume/Burberry/Burberry-London-Special-Edition-for-Women-4694.html" target="_blank">Burberry London Special Edition for Women? Ceva impresii despre ele?

Daniela

Eu am Burberry London. E placut, putin dulce, un parfum reusit.

Mergi la inceput