Ce parfumuri va plac? (14)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CrisaS spune:

A si acum vreo doua luni mi-am luat VERSENSE de la Versace...multa lume m-a intrebat cu ce mi-am dat! Miroase demential!
Vi-l recomand cu mare drag!
Crisa

http://lt1f.lilypie.com/9Dfpm4.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teo30967 spune:

Citat:
citat din mesajul lui sali

teo, am testat ZEN pe piele si nu este deloc ce imi aminteam ( atunci testasem pe hartie). Mi s-a parut exact Light Blue - D &G , care mie nu imi place deloc( l-am primit si l-am dat mai departe) . Cred ca nici tie, daca e sa judec dupa lista parfumurilor tale. Nici vorba de dulce oriental, spicy sau vanilat ori floral. E un parfum asa... destul de inofensiv si citric...Nu sexy, nu opulent, nu sofisticat.Mai exista si Zen Gold dar nu am incercat. Asta este pe pielea mea, poate pe a ta se dezvolta altfel, ideea ar fi sa incerci mai intai sa il testezi. Ca pret, cel de 100 ml era 3 milioane si ceva, cam cu 1 milion mai mult ca la Uzina Babanu' sau mirosbine.ro.

sali saru` mana de informatie ! eu eram gata gata sa l comand si culmea si la 100 de ml ( ca mai mici nu am gasit!) si acum umblam sa vad unde e mai putin ca e o diferenta bunicica intre miros bine si fragrancex dar ...stau cuminte o perioada daca zici ca nu e dulce oriental sofisticat si puternic cum imiplac mie ! ca mie imi plac parfumurile cu personalitate !

Mergi la inceput

Citat:

Zi-mi putin de Hanae Mori, seamana vreun pic cu Lolita, e acelasi fel de dulce? Cat tine pe tine apa de parfum? Dar apa de toaleta o stii? Ca nu stiu ce sa comand , EdT sau EdP?

sali eu am EDP si asta recomand tuturor in general . eu am o PROBLEMA cu EDT-urile nu tin pe mine sau ...parerea mea e ca nu tin in general .
chiar am avut o oferta de la danamiha pentru un edt -mi-l doresc si pretul f bun, pentru ca ei nu i place si ...mi-a spus ca e edt .din pacate nu am avut timp sa merg in mall sa vad cum tine o edt din parfumul respectiv pe mine dar ...am niste edt-uri -stau bine cu nervii ca altfel le-as arunca de la 10! sunt ca niste ape lesinate ...

asa ca iti recomand EDP de la hanae dar sa stii ca nu are anason in el, ii lipseste mirosul intepator lolita miroase a zahar caramelizat asta e dulcele din el iar hanae miroase a zahar din dulceata cu fructele ajunse la fiert ...e pentru persoane mature fata de lolita, cineva il compara cu hot cuture de la givechy dar nu la fel de rafinat, eu as zice ca nu miroase la fel de subtire de fin ...
daca vrei ma duc diseara si miros si scriu din el iar DAR nu e de vara ! desi ...eu m-as da nu mi-e greata de la dulcele lui nici vara !dar ii enervez pe restul ...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui manucu
Mi-a venit joi prima comanda data la babanu', si printre parfumurile comandate am si un Sung de la Alfred Sung, care nu-mi place deloc, dar deloc. E cineva interesata de el??

eu il am si mie imi place e pentru persoane mature, mai clasic asa si ...e de iarna, incearca -l pe frig si vezi atunci daca ti place !

Citat:
In comanda de luni mi-am luat Zen (100ml ), pe care l-am testat si mi-a placut dar era editia de vara, sper sa-mi placa si originalul.

ma intereseaza zen dar ...nu stiu care e de vara ( e cel din 2007 cumva?) si care e originalul ?
te referi cumva la cel care a fost facut prin anul 196x

Citat:
Saptamana care vine astept 212sexi de la CH,

il are fiica-mea si imi place si mie dar e tot de iarna !
Citat:
Sa va zic ce mi-am mai luat in prima (foarte mare) comanda: Red Door de la Elizabeth Arden, prima data mirose ingrozitor, pe urma se transforma in ceva placut dar pentru doamne mai in mature ca mine; Jessica McClintock miroase tare, dar tare a lacramioare si e fff dulce, sper sa ma obisnuiesc cu el acum nu prea ma tenteaza (noroc ca expira peste 3 ani ); Shi de la Alfred Sung e fresh si placut pentru vara la fel ca si Green Tea de la Elizabeth Arden;

red door -tot de iarna
jessica - da e cel mai tare si e cel mai persistent parfum miroase si dupa ce faci gratar in aer liber ! si da e dulce si ...nu miroase numai a lacramioare desi toata lumea asa zice, de fapt miroase f mult si a zambile asta il si face duuuuuulce, ca lacra nu sunt dulci .
shi - da e de vara il are o colega si se da toata ziua cu el dar ...e prea discreeeeeeeeet te dai ca sa mirosi doar tu

fetelor eu am fost plecata din bucuresti cateva zile si ...SE VEDE CA MI-ATI LIPSIT !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sali spune:

Citat:
citat din mesajul lui teo30967

fetelor eu am fost plecata din bucuresti cateva zile si ...SE VEDE CA MI-ATI LIPSIT !

Si tu noua, poti sa stai linistita!
Multumesc pt detaliile despre Hanae Mori, ma mai gandesc ...cand aud de acel dulce de fructe( fie ele chiar si date in foc pt dulceata) am o retinere, avand experienta sufocantului sweet Live Luxe, plin de fructe coapte si zemoase, dar proaspete !
Stiu de pe acum ca pana la urma tot am sa il iau, doar ca mai trag putin de timp...poate poate il testez pe undeva, poate sambata ajung in Bucuresti....intre timp ma gandeam sa-mi iau lotiunea de corp de la LOLITA!
Pare interesant si Jessica Mc Clintock , daca zici ca este atat de persistent...doar ca imi imaginez ca este too much floral ( nu-mi mai plac floralele ) , dar poate este un dulce -floral care ar putea sa-mi placa?

danamiha, mi-a placut SICILY atunci, a doua oara nu stiu daca mi-ar mai placea! Astept poate poate vor aduce pe big sau fragrancex si alte editii de Kenzo Amour, plus ca sunt cu ochii pe Inger si demon, sa fie din nou pe stoc !

Mergi la inceput

Citat:
Multumesc pt detaliile despre Hanae Mori, ma mai gandesc ...cand aud de acel dulce de fructe( fie ele chiar si date in foc pt dulceata) am o retinere, avand experienta sufocantului sweet Live Luxe, plin de fructe coapte si zemoase, dar proaspete !
Stiu de pe acum ca pana la urma tot am sa il iau, doar ca mai trag putin de timp...poate poate il testez pe undeva, poate sambata ajung in Bucuresti....

cred ca nu am explicat bine : hanae mori NU are nimic in comun cu fructele, fructatul, fructe coapte si zemoase dar proaspete! am sunat-o special pe fiica-mea si mi-a zis (si ea!) ca lolita si hanae sunt amandoua la fel de dulci dar unul a caramel si unul a dulceata !
Citat:
Pare interesant si Jessica Mc Clintock , daca zici ca este atat de persistent...doar ca imi imaginez ca este too much floral ( nu-mi mai plac floralele ) , dar poate este un dulce -floral care ar putea sa-mi placa?

da este persistentsi tot ce am mai scris eu acolo, dar eu nu l-as mai cumpara odata, nu are clasa ! e asa mai ...cum zice fiica-mea : mirosi a flori toata ziua ! nu se dezvolta in nimic de-a lungul zilei si la sfarsit pe mine miroase a "detergent" iar pe fiica-mea nu tine deeeeloc .
Citat:
danamiha, mi-a placut SICILY atunci, a doua oara nu stiu daca mi-ar mai placea!

si pe mine m-ar tenta sicily si daca cu zen-ul nu iese nimic ma orientez spre altceva ori instant de la guerlain ...ori vad eu !

un parfum la care nu voi renunta niciodata (adica il voi cumpara si a doua oara !) va di boudoir-ul !
daca ajungi sambata la bucuresti sa mi spui " unde "sa vin cu parfumurile sa le mirosi !

sali te rog spune mi ceva despre Mitsouko de la Guerlain!

Mergi la inceput

teo, la Jessica deja am renuntat dar la Hanae Mori NU !
Acum imi imaginez ca Hanae Mori seamana cu DELICES de Cartier, desi nici pe acesta nu il stiu !
L'Instant imi place f mult si il am ( EDP ) . Daca nu l-as fi avut niciodata, fara sa stau prea mult pe ganduri intre L'Instant si Sicily l-as alege pe primul. Acum, daca il am, nu stiu daca mi l-as mai lua a doua oara sau as lua Sicily, ca sa mi-l trec si pe asta in CV ...!
Duminica am incercat( pe langa L'Instant Magic) L'Instant EdT, pt ca ca , ti-am zis, imi place mult si e la pret extraordinat pe big. (http://www.bigdiscountfragrances.com/womens-fragrances/linstant-de-guerlain-perfume.html?pid=4394). Apa de toaleta mi-a placut, simteam mirosul de magnolie( cred) arhicunoscut si arhiplacut, doar ca mai subtil, nu ca la EdP , care este f puternic.
Acum imi amintesc ca am testat ( doar mirosit) Aqua Allegorie Pamplelune( mi s-a parut ingrozitoare) si inca una, cred ca Pivoine Magnifica, care mi-a placut mult.
Acum despre Mitsouko : stiu ca este considerat ca o capodopera dar recunosc ca gustul meu in materie de parfumuri este mult prea needucat( inca) incat sa-l recunoasca in aceasta descriere.
Este acel miros mai mult decat clasic , mie mi se pare ca este tatal( cel putin) lui Chanel no 5, este ceea ce unii spun ca miroase a "old lady" iar altii ca miroase a mare doamna , mare clasa.
Eu , de la nivelul meu actual, nu as putea sa ard etapele si sa ma dau prea curand cu Mitsouko.
Cred ca Mioara Roman sau , mai degraba Christine Valmy , s-ar da cu el, si nici ele toata ziua, doar duminica la biserica !
Nu stiu cat ai inteles, cred ca ti-ai facut o idee , asa mi-a venit acum sa il descriu, fiind momentan intr-o dispozitie mai " bascalioasa'!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manucu spune:

Teo, cred le voi mai da o sansa parfumurilor care nu-mi plac, pentru ca am dat ceva bani pe ele .
Cand am zis Zen original, ma refeream la parfumul normal, nu la cel de vara editia limitata care e alb.

CrisaS mulrumesc ca ai scris despre COVET Sarah JP pt ca ma cam tenta.

Spor la mirosit

mamica lui Mihnea-Gabriel (15.09.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danamiha spune:

Dragelor, am uitat sa va spun ca am testat la Budapesta Mitsouko, eram tare curioasa cum e, Sali l-ai descris perfect, e pentru doamne peste 50, si eu tot cu Chanel l-am comparat. E un parfum vechi, cert e ca nu e genul meu

Teo, oferta ramane valabila Mai am si un J'adore-C.Dior EDP pe care nu l-am folosit decat de cateva ori, nu e genul meu

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui teo30967
un parfum la care nu voi renunta niciodata (adica il voi cumpara si a doua oara !) va di boudoir-ul !

Teo draga, dar ce-ti mai place sa pui sare pe rana...! stii bine ca in privinta nici unui parfum nu am fost asa de curioasa ...!
Daca vin la kapitala, te anunt !Ce fain, blind date !

Mergi la inceput