Ce parfumuri va plac? (14)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sali spune:

Citat:
citat din mesajul lui danamiha

Sali, scuzeeee! Nu am fost niciodata la tine in oras

Te astept cu drag!
Cat despre referirea ta la Bucuresti, probabil ca ai facut-o pt ca eu tot povesteam pe aici ca merg in Bucuresti( de care ma despart 40 de minute) si testez la greu, ba in Unirea, ba in Ina Center, etc...Poate ca ai retinut ceva ceva de atunci...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geniest spune:

Multumesc pentru detalii, Sali Sa fiu sincera in Mondial si Muntenia chiar intru, insa niciodata nu am considerat ca as putea gasi parfumuri de calitate acolo, asa ca am ignorat raionul respectiv. Acum e bine...ca stiu...Banuiesc ca in Muntenia trebuie sa ceri vanzatoarei sa-ti dea sa mirosi, nu ??? Parca acolo asa este ??!!! Hmmmm.....nu-mi convine...
Cand mai vin o sa caut magazinul Poeme si, de asemenea, cand isi deschide prietena ta parfumeria anunta si aici, ca sa o vizitam.

Week-end placut !
g

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danamiha spune:

Citat:
citat din mesajul lui sali

Citat:

Te astept cu drag!
Cat despre referirea ta la Bucuresti, probabil ca ai facut-o pt ca eu tot povesteam pe aici ca merg in Bucuresti( de care ma despart 40 de minute) si testez la greu, ba in Unirea, ba in Ina Center, etc...Poate ca ai retinut ceva ceva de atunci...

Asa e, stiam ca testezi in capitala

Am comandat pt o prietena niste parfumuri pe fragrancex si de abia acum, dupa 5 saptamani au ajuns. Asa ceva nu am mai patit.

Mergi la inceput

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui sali

Citat:

Te astept cu drag!

Asa e, stiam ca testezi in capitala

Am comandat pt o prietena niste parfumuri pe fragrancex si de abia acum, dupa 5 saptamani au ajuns. Asa ceva nu am mai patit.

In octombrie imi voi schimba buletinul si voi avea aceeasi adresa in buletin si card( adica la banca), pe de o parte si domiciliu pe bune, pe de alta parte. Acum am in acte o adresa dar locuiesc de cativa ani buni in alta parte.
Cand o sa am toate actele aliniate, o sa incerc si eu marea cu degetul, adica fragrancex. Sper sa reusesc desi acum mi se pare extrem de complicat !

Maine cred ca ajung in Ploiesti, bineinteles ca nu voi rata parfumeriile!

geniest, intr-adevar trebuie sa ceri vanzatoarei sa ti arate ce doresti, in toate cele 3 locuri despre care am vorbit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcm spune:

A testat cineva Blue - Ralph Lauren?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manucu spune:

Buna parfumatelor.
Va citesc zilnic, si cand ies la cumparaturi nu ratez parfumeriile sa mai testez ceva ce ati zis voi ca e fain.
Mi-a venit joi prima comanda data la babanu', si printre parfumurile comandate am si un Sung de la Alfred Sung, care nu-mi place deloc, dar deloc. E cineva interesata de el??
Mi-am luat si Lolita care imi place de nu mai pot. In comanda de luni mi-am luat Zen (100ml ), pe care l-am testat si mi-a placut dar era editia de vara, sper sa-mi placa si originalul.
Saptamana care vine astept 212sexi de la CH, Euphoria de la CK, Now si Visit de la Azzuro. Acestea sigur imi plac pentru ca le-am testat pe toate deci nu voi avea surprize neplacute.
Sa va zic ce mi-am mai luat in prima (foarte mare) comanda: Red Door de la Elizabeth Arden, prima data mirose ingrozitor, pe urma se transforma in ceva placut dar pentru doamne mai in mature ca mine; Jessica McClintock miroase tare, dar tare a lacramioare si e fff dulce, sper sa ma obisnuiesc cu el acum nu prea ma tenteaza (noroc ca expira peste 3 ani ); Shi de la Alfred Sung e fresh si placut pentru vara la fel ca si Green Tea de la Elizabeth Arden; Curve Soul Vintage nu mai stiu acum a ce miroase dar e tare placut; Lucky You de la Liz Claiborne e floral si dragut dar nu persista absolut deloc (este EDT) .. si mai am cateva (Lucky Number 6, Realities Original, 5th Avenue )care sunt dragutze dar nu m-au dat pe spate. Aaaaa mai am si Heaven Sent de la Dana care trebuia sa fie ceva din grupul oriental floral dar e ceva intepator in sensul rau si ciudatel .
Sigur am invatat un lucru din prima mea comanda: NU MAI CUMPAR NICIODATA FARA SA TESTEZ INAINTE. Sper sa-mi fie invatatura de minte.
V-am si va voi citi in zilele ce urmeaza.

mamica lui Mihnea-Gabriel (15.09.2008)

Mergi la inceput

manucu, toate am trecut pe aici, am comandat pe "nemirosite" si le-am dat unei verisoare. Mai rau, am testat Max Mara in mall la Timisoara, dupa ce testasem zeci de parfumuri, si mi-a placut, ce mai stiam eu care cum...L-am comandat si...l-am dat, nu mi-a mai placut.
Am fost tentata sa comand ceva de la Agent Provocateur doar pe baza descrierii. Bine am facut ca nu am comandat, am avut ocazia sa le testez in Budapesta si nu sunt pe gustul meu. Asa ca invatam din greseli.

Mergi la inceput

Parfumatelor, azi am ajuns la Ploiesti si am testat cat pentru un an ! Partea buna e ca am gasit numai vanzatoare dragute care iti aratau fara sa faca figuri orice iar partea proasta este ca fiind ele atat de dragute am testat atat de multe incat nu am mai ramas cu nici o impresie! .........ma rog, aproape nici o impresie....fetele din Ina Center m-au lasat sa-mi fac de cap singura prin magazin, ele faceau un inventar, asa ca am putut testa singura , incat nu mi-a ramas centimetru de piele neexploatat!
O sa va scriu ce am testat, o sa ziceti ca sunt nebuna de legat si ca ar trebui sa am interdictie sa ma apropii la mai mult de 10 metri de vreo parfumerie...o sa ziceti ca de unde atata suprafata ( de corp) disponibila pentru atat de multe parfumuri...ei bine, recunosc ca m-am spalat pe brate dupa ce testasem intr-un loc foarte multe, asadar m-am spalat, am stat la aer si apoi am atacat alta locatie!
Ah, am fost cu o prietena pe care am folosit-o la maxim si chiar pe fi-mea, catre sfarsitul expeditiei, cand prietena mea imi cerea sa iesim din parfumerie pe motiv de apropiere de lesin.
Asadar : ZEN- Shiseido
-Pure Poison si Midnight Poison - Dior
- Sicily- D&G
- L'instant Magic, Shalimar, My Insolence si Mitsouko de la Guerlain
-Secret Obsesion si Eternity de la C. Klein
-Kenzo Amour Le Parfum, Kenzo Amour Indian Holi, L'eau par Kenzo Eau Indigo si Kenzo Amour Florale
- Femme de Mont Blanc , Femme Individuelle si Presence d'une femme de la Mont Blanc
- B de Boucheron si Boucheron
-Beautiful , Intuition si Beyond Paradise - Estee Lauder
-Trussardi Jeans - Trussardi
-Boss Orange si Deep Red - Hugo Boss
-Fragile - JP Gaultier
Atat imi amintesc acum dar cred ca au mai fost...vreo cateva!

teo, am testat ZEN pe piele si nu este deloc ce imi aminteam ( atunci testasem pe hartie). Mi s-a parut exact Light Blue - D &G , care mie nu imi place deloc( l-am primit si l-am dat mai departe) . Cred ca nici tie, daca e sa judec dupa lista parfumurilor tale. Nici vorba de dulce oriental, spicy sau vanilat ori floral. E un parfum asa... destul de inofensiv si citric...Nu sexy, nu opulent, nu sofisticat.Mai exista si Zen Gold dar nu am incercat. Asta este pe pielea mea, poate pe a ta se dezvolta altfel, ideea ar fi sa incerci mai intai sa il testezi. Ca pret, cel de 100 ml era 3 milioane si ceva, cam cu 1 milion mai mult ca la Uzina Babanu' sau mirosbine.ro.

Vestea trista pentru mine este ca nu mi-a placut nimic atat de mult incat maine, fiind luni, sa dau o comanda la babanu'.
Recunosc totusi ca mi-au placut SICILY - D&G si Kenzo Amour toate editiile, sunt fan convins Kenzo Amour dar acum le-am testat pe toate si imi plac de mor. Au ceva comun care imi place la nebunie!
Va pup !

Mergi la inceput

Sali, esti sigura ca iti place Sicily? Eu l-am avut, primit cadou si l-am dat. E un dulce atat de comun nu e ca Lolita, garantat nu vei dori sa-l Stiu ca nu se discuta gusturile, dar eu zic sa-l mai testezi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CrisaS spune:

Citat:
citat din mesajul lui mcm

A testat cineva Blue - Ralph Lauren?

Eu am avut am fost incantata la inceut apoi l-am facut cadou...miroase prea greu!
In schimb mi-am achizitionat trei parfumuri recent...unul este First Premiere Bouquet de la Van Cleef and Arpels..de care sunt incantata de nu mai pot..apoi COVET Sarah Jessica Parker unul este Covet simplu care nu-mi place si o sa fac pe cineva fericita , si al doilea este Covet pure bloom..care e superb dar e de iarna:)
Va doresc numai bine!
Crisa

http://lt1f.lilypie.com/9Dfpm4.png

Mergi la inceput