Ce parfumuri va plac? (14)
Raspunsuri - Pagina 13
sali spune:
teo, te sustin cu toata fiinta mea in demersul tau de a-ti lua ZEN! Dar NU UITA ca l-am testat doar pe hartie ! Luasi examenul de te cadorisesti? Sau o faci asa, compulsiv? Cred ca se impune infiintarea in curand a asociatiei PA- Parfumatele anonime
, care nu se pot abtine, pt ca si eu ma gandesc ce sa comand luni.Te bagi la membrii fondatori? ![]()
Ref. la Oscar, astept de fapt SO- by Oscar de la Renta si nu e pentru mine ci pentru o prietena. Se pare ca n-are parte de el, coletul e pierdut undeva intre State si Ro...Oricum multumesc !
iuliya, ma bucur ca ti place, o sa -ti spun luni cel mai tarziu impresia mea. Cat priveste surpriza, eu chiar nu am ce astepta, pt ca l-am comandat tester !
Uite insa inca ceva ce s-ar putea sa -ti placa: http://www.amazon.com/Lolita-Lempicka-Women-Cream-Ounces/dp/B000CNKJS8/ref=sr_1_6?ie=UTF8&s=hpc&qid=1247304980&sr=1-6
Inger sau demon persista al dracului de bine in continuare? Il are cineva pe aici?
sali spune:
A ajuns Lolita Lempicka ! Adulmec...vorba iuliyei...
Imi imaginasem altceva, alt dulce...mi se pare intzepator...habar nu am ce il face sa para asa...dar imi place, cred...![]()
Si chiar mi se pare ca seamana cu Angel...
Pulverizatorul este cam incomod...mi-e frica sa nu se rupa cand apas...pana o sa prind miscarea....
Totusi...are ceva, o nota, care ma agaseaza...
teo30967 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui sali teo, te sustin cu toata fiinta mea in demersul tau de a-ti lua ZEN! Dar NU UITA ca l-am testat doar pe hartie ! Luasi examenul de te cadorisesti? Sau o faci asa, compulsiv? Cred ca se impune infiintarea in curand a asociatiei PA- Parfumatele anonime , care nu se pot abtine, pt ca si eu ma gandesc ce sa comand luni.Te bagi la membrii fondatori? |
daaaaaaaaaaaaaa sunt prima daca vrei intocmesc deja actul constitutiv al fundatiei !
sali si daca nu iau examenul tot imi iau parfumul : DE SUPARARE !!!
deci vezi ca motive exista !
| citat din mesajul lui sali Inger sau demon persista al dracului de bine in continuare? Il are cineva pe aici? |
givenchy -ul nu se dezminte mie nu mi plac toate de la ei dar tre sa recunosc ca persistenta lor e intrecuta doar de chanel , cand am mirosit eu angelul nici mie nici fiica-mi nu prea ne-a mers, cel putin notele de inceput mi s-au parut cam masculine...adica atunci a spuma de ras dar ...cred ca m-am inselat
oricum acum mi-am schimbat gusturile ! si ma tenteaza zen !
Carrye spune:
Sali, daca ti-ai luat Lolita Lempicka sticla mov, vezi ca mie mi s-a rupt capacul si mi-e destul de greu sa il mai iau in geanta ca desi ii pun motul ala, cade mereu si cred ca mai si pulverizeaza cateodata :p
Intr-adevar, are un miros aparte, nici eu nu il folosesc foarte mult dar si cand am chef de el...yummy
sali spune:
Seara buna, parfumatelor! Am iesit din dus si am invadat Lolita ( sau ea pe mine)!
Whatever...
Mei, m-am decis, imi place. Cred ca pe racoare e si mai fain...
Vestea buna e ca Babanu' a anuntat recuperarea coletului pierdut .
Luni o sa comand Atrraction- Lancome , vad ca a aparut pe BIG in varianta tester, la pret super rezonabil. Ceva pareri despre el?
carrye, multumesc pt atentionare, eu l-am luat tester , nu are capac deloc, daca se rupe coditza , adio...
mephala 30, sunt de aceeasi parere, astept sa fie din nou tester be big( EDP la 100 ml) pt ca acum nu mai este pe stoc, acum vreo 2 luni inca era.
teo, , ai dreptate, mai bine fundatie decat asociatie, poate primim fonduri si ghici ce destinatie o sa le dam? ![]()
Ce varsta are fiica ta? Pt ca mor de dragul vostru cand vad cum va plac parfumurile amandurora , le discutati, va spuneti fiecare parerea...Abia astept sa pot face la fel cu fata mea , ea are acum 4 ani jumatate si sta la mine in brate si ne uitam la parfumuri pe fragrantica . Am inventat un joc ii spunem : " Cu ce seamana?". Ne uitam la sticlele de parf si o intreb cu ce seamana aceasta, dar aceasta si tot asa...
Acum , drept sa spun, m-am cam saturat de dulce, caut altceva, ma gandeam sa- mi iau unul gen Prada... care nu stiu cum miroase dar pe aici s-a vorbit de bine de el...Astept sugestii!Si astept sa mi fac curaj pt Boudoir!
danamiha spune:
Sali, te rog nu iti lua Atrraction- Lancome, mi se pare un parfum atat de...slabut, nu cred ca e genul tau
Eu l-am testat de multe ori si mi se pare a fi un parfum fara personalitate.
Prada e superb, elegat, e pentru o femeie puternica, eleganta stilata, adica e pentru tine!![]()
sali spune:
| citat din mesajul lui danamiha Sali, te rog nu iti lua Atrraction- Lancome, mi se pare un parfum atat de...slabut, nu cred ca e genul tau Prada e superb, elegat, e pentru o femeie puternica, eleganta stilata, adica e pentru tine! |
Dana, bine ai revenit, din vacanta si pe forum!
Nu iau pt mine Atrraction, il comand pentru o prietena. Numai ca nici ea nu stie cum este ...Este slabut in sensul de subtil? De fin?
Macar miroase fain?Persista? Ca am lansat deja comanda catre babanu...of!
Cred ca ai spus slabut in sensul de comun, adica nu este nimic spectaculos, din ce am citit pe net acum pare un parfum dragut dar atat.
Mei, tu trebuia sa lucrezi pt Prada, ca daca ma luai asa, sigur eram clienta fidela!
Teo,nu ma poti ajuta?
iuliya spune:
Sali, ma bucur ca-ti place! ![]()
Eu nu am tester-ul si nu are capac.
Si mie imi place foarte mult Ange Ou Demon, intr-adevar persista bine.
nepotica mea
danamiha spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui sali
Dana, bine ai revenit, din vacanta si pe forum! Nu iau pt mine Atrraction, il comand pentru o prietena. Numai ca nici ea nu stie cum este ...Este slabut in sensul de subtil? De fin? Macar miroase fain?Persista? Ca am lansat deja comanda catre babanu...of! Cred ca ai spus slabut in sensul de comun, adica nu este nimic spectaculos, din ce am citit pe net acum pare un parfum dragut dar atat. Mei, tu trebuia sa lucrezi pt Prada, ca daca ma luai asa, sigur eram clienta fidela! Teo,nu ma poti ajuta? |
Bine v-am gasit

L-ai caracterizat f.bine, e comun, banal nu se poate compara cu Poeme de exemplu. De fapt mie nu imi plac parfumurile lansate in ultimii ani de Lancome. Nu imi place nici Miracle, Miracle Magic, etc.