Ce parfumuri va plac? (14)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns teo30967 spune:

Citat:

Teo,nu ma poti ajuta?

cu ce sa te ajut ca nu am inteles cu atraction pot sa ti scriu din ghidul parfumurilor daca vrei !

auzi fiica -mea zice ca daca nu mai vrei dulce atunci ia-ti boudoir ca e altceva !

uite fiica-mea are cont pe fragrantica si o sa ti pun link-ul sa o si vezi aiciwww.fragrantica.com/index.php?view=profile&clan=8636 " target="_blank">http://www.fragrantica.com/index.php?view=profile&clan=8636 e si poza ei si parfumurile dar ...nu sunt toate ca ea are cont nu eu si ...nu prea e la fel de "disperata" ca mine .
sali ce dragi imi sunteti voi cand aud ca o tii in brate si va uitati pe fragrantica imi imaginez ce -i acolo !
fiica-mea are 19 ani !

Mergi la inceput

auzi sali fiica-mea zice ca am citit cartea asta mai ceva ca pe un manual, cica parca ar fi o biblie pentru mine, dar ea inca nu stie ca o tin in dormitor sub perna de cate ori am nevoie sa stiu de unde sa o iau ca eu sunt cam dezordonata si la cate carti am in jur ...sa nu mi fie greu sa o gasesc o tin sub perna !

attraction (lancome 2003)
Prin attraction, Lancome spera sa reinnoade legatura cu traditiile marilor parfumri luxoase si atemporale. va las pe voi sa judecati daca a reusit! Licoarea creata de daniela Audrier, prezinta un acord iris/paciuli. Imbogatit cu flori albe (gardenie, tuberoza, sirinderica), atraation se prelungeste in note de mijloc de vanilie si cedru. Ansamblul foarte aspru si sintetic, degaja o impresie florala cu note de lemn tenace fara prea multa caldura, fara mister, din care retinem numai nota clasica de tuberoza, bine realizata . Doar atat!
-asta ne scrie rebecca veuillet - galot dar ...tipa asta ma cam enerveaza ca am dedus eu din carte ca ei ii plaac anumite parfumuri care sunt diferite de ale mele si este si subiectiva uneori !
atat ma omoara cu clasicele ei parfumuri unele disparute ca ...imi vine sa i zic ceva da n-am unde ca n-a lasat nici un contact .-normal ca daca nu a reusit sa atraga un anumit nr de consumatori parfumurile au disparut !

nu promit da daca am timp poatedau o fuga in mall diseara sa miros lancome ! poate !

Mergi la inceput

am uitat face parte din categoria floralelor cu note de lemn: florile din belsug si lemnul pretios cu aroma profunda sunt componentele acestei familii captivante !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sali spune:

Neata, parfumatelor! Oau, cat mi-ati scris!
iuliya, Lolita nu are capac? Adica peste codita aceea aurie nu mai este nimic? Am vazut pe net ca era un capacel tot in forma de codita , parea de plastic albastru movuliu...al meu fiind tester nu avea decat un plastic rotund din acela pe post de capac...
Tie ti se pare foarte persistent? Ca mie nu prea imi tine, cel putin pe caldura asta dupa vreo 2 ore mi se pare ca se cam duce. Dar tot dau pufuri, ca am luat 100 ml si nu mi-e mila! Citisem ca este mama parfumurilor in materie de persistenta! Oricum, azi imi place mai mult decat ieri dar tot nu am reusit sa pun degetul pe acea nota care nu-mi da pace...
teo, fiica ta are 19 ani? Nu stiu de ce, ma gandeam ca este mai micuta, ca are vreo 12-13 ani...Inseamna ca mai am de asteptat ceva, pana o sa aiba si a mea cont pe fragrantica...
Vad la ea cateva parfumuri in legatura cu care eram curioasa, unul este Ysatis, poate imi spui o vorba -doua si despre el...vreau un Givenchy, acum am Organza si Lovely Prism dar nu mi se potrivesc( sunt primite) , am mai avut Oblique...
Multumesc pt Atrraction! Vad ca scrie ca nota de tuberoza e bine realizata, asta este bine, prietenei pt care il comand tocmai tuberoza ii place!
dana, nu ne tine in suspans , nu ti-ai luat parfum de la unguri sau nu ne spui?
Va pup !

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui sali

Neata, parfumatelor! Oau, cat mi-ati scris!
iuliya, Lolita nu are capac? Adica peste codita aceea aurie nu mai este nimic? Am vazut pe net ca era un capacel tot in forma de codita , parea de plastic albastru movuliu...al meu fiind tester nu avea decat un plastic rotund din acela pe post de capac...
Tie ti se pare foarte persistent? Ca mie nu prea imi tine, cel putin pe caldura asta dupa vreo 2 ore mi se pare ca se cam duce. Dar tot dau pufuri, ca am luat 100 ml si nu mi-e mila! Citisem ca este mama parfumurilor in materie de persistenta! Oricum, azi imi place mai mult decat ieri dar tot nu am reusit sa pun degetul pe acea nota care nu-mi da pace...

aici scrie fiica-mea : nu mai are nimic peste capac si e incomod de parfumat cu el, tre sa ai grija sa nu se rupa codita si sa apesi...
despre persistenta : ESTE PERSISTENT ! dar vara si cel mai persistent parfum se volatilizeaza ...vezi ca mirosul intepator vine de la anason -anisia, cam toate parfumurile ei au si un pic de anason, ce nu ti place nu stiu ...dar iarna miroase altfel, eu nu l-as fi mirosit acum
Citat:

teo, fiica ta are 19 ani? Nu stiu de ce, ma gandeam ca este mai micuta, ca are vreo 12-13 ani...Inseamna ca mai am de asteptat ceva, pana o sa aiba si a mea cont pe fragrantica...
Vad la ea cateva parfumuri in legatura cu care eram curioasa, unul este Ysatis, poate imi spui o vorba -doua si despre el...vreau un Givenchy, acum am Organza si Lovely Prism dar nu mi se potrivesc( sunt primite) , am mai avut Oblique...

da sali fata mea are 19 ani (iar eu 42!)da se parfumeaza de cand era de 4 ani ca fiica-ta ! a si zis acum ca daca ea a iesit asa cu parfumurile isi imagineaza cum va fi fata ta la 19 ani in materie de parfumuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sali spune:

teo si fiica ei , vazusem acest capac(http://www.fragrantica.com/perfume/Lolita-Lempicka/Eau-d-Ete-Parfumee-1631.html) si m-am gandit ca si la Lolita este la fel dar nu am primit eu fiind tester. Atunci chiar nu imi pare rau ca l-am luat tester, daca ziceti ca nici cel normal nu are capac, al meu a venit in cutie de Lolita doar ca nu avea tipla. Si da, este destul de incomod de pulverizat, am mare grija.
Luni v-ati comandat ceva? Sau incercati eroic sa rezistati ?
Eu am comandat un Calvin K. MAN, asa ca saptamana aceasta m-am autoexclus.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danamiha spune:

Teo ce tanara esti!!!!Si ce copil mare ai! Sa te bucuri de ea Asa eram/suntem si eu cu mama, m-a avut la 21 de ani. Eu am 39, iar fiul meu 8 ani si jumatate, asa imi trebuie daca m-am maritat tarziu si am tot ales, important e ca am ales bine. Slava Domnului!

Sali, nu am cumparat nimic, nimic, doar mancare si am vizitat enormmmm.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliya spune:

Sali, si al meu a avut acel plastic rotund pe post de capac.
Exact, dupa 2 ore se cam duce, in schimb pe cartonasul pe care am pulverizat atunci cand l-am primit si acum se mai simte. Si mie imi place din ce in ce mai mult si nu mi se mai pare asa comun. E deosebit!

nepotica mea

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui danamiha

Teo ce tanara esti!!!!Si ce copil mare ai! Sa te bucuri de ea Asa eram/suntem si eu cu mama, m-a avut la 21 de ani. Eu am 39, iar fiul meu 8 ani si jumatate, asa imi trebuie daca m-am maritat tarziu si am tot ales, important e ca am ales bine

dana miha da sunt o fericita din punctul asta de vedere, chiar imi place ca am o fata asa de mare si cred ca intlegi lucrul acesta spui ca si pe tine mama ta te-a avut la 21 de ani eu la 23 dar ...a fost bine ! cand conjunctura o permite imi mai spune "auzi fata vezi ca ai umblat cam mult pe la parfumurile mele, te-ai invatat"!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danamiha spune:

Teo, foloseam parfumurile mamei si ce m-am gandit eu ca ea sa nu observe (desi nu ar fi fost o problema), nu m-am gandit prea mult, recunosc, am completat ceea ce lipsea cu apa

Mergi la inceput