Ce parfumuri va plac? (14)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns geniest spune:

Citat:
citat din mesajul lui sali

Citat:
citat din mesajul lui teo30967

sali ma bucur pentru tine ca dupa atata asteptare ti-a venit parfumul !
dar daca e asa de dulce cum zici merge vara ?

Cred ca il pun deoparte si il incerc mai pe toamna- iarna, asa...pentru ca e bolnavicios de dulce, ma lesina la propriu...miroase exact ca un gel de dus din ala exotic, tropical.Acum imi vine sa rad gandindu-ma la ceea ce mi se parea mie a fi parfum dulce inainte sa am Live Luxe.
Si ma gandesc ce ma asteapta, pt ca azi maine trebuie sa pice si Lolita, un alt mare dulce pe care l-am comandat fara sa stiu cum miroase.

Sali, incearca de la J. LO - STILL. Miroase a muuuulte flori, iar la inceput a margaritar. Nu-i nici pe departe dulce si lesinator. Si persista.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sali spune:

geniest, multumesc pentru sugestie. De la J Lo imi mai plac Deseo si Sunkissed Glow, poate mi-ar placea si Still!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliya spune:

Am ridicat coletul. Revin putin mai tarziu; inca il mai adulmec

nepotica mea

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui iuliya

Am ridicat coletul. Revin putin mai tarziu; inca il mai adulmec

nepotica mea

Inseamna ca e de bine!

Am testat acum pe piele LOVELY - S J Parker - habar nu am daca contine lacramioare dar eu asta simt, o alternativa mai placuta su mult mai ieftina pt Diorissimo. Desi se zice ca Lovely mirose ca Narciso Rodriguez- for her, mie nu mi se pare. Pare destul de puternic insa in acelasi timp nu isi pierde deloc din delicatete.
Si am testat si Inger si demon de la Givenchy- EDP, care chiar mi-a placut , cum nu prea mi-a mai placut un parfum cam de mult.
Parfumatelor, sunteti toate plecate in vacanta? Vad ca se scrie intr-un ritm mult prea lent ....Caldura mare, nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teo30967 spune:

Citat:
citat din mesajul lui sali[/]
Am testat acum pe piele LOVELY - S J Parker - habar nu am daca contine lacramioare dar eu asta simt, o alternativa mai placuta su mult mai ieftina pt Diorissimo. Desi se zice ca Lovely mirose ca Narciso Rodriguez- for her, mie nu mi se pare. Pare destul de puternic insa in acelasi timp nu isi pierde deloc din delicatete.
Si am testat si Inger si demon de la Givenchy- EDP, care chiar mi-a placut , cum nu prea mi-a mai placut un parfum cam de mult.
Parfumatelor, sunteti toate plecate in vacanta? Vad ca se scrie intr-un ritm mult prea lent ....Caldura mare, nu?

sali cred ca parfumurile de la vedete cum sunt sj parker si jenifer (ca exemplu) nu se ridica la nivelul parfumurilor de "casa" fiica-mea a avut glow de la jenifer si mirosea a glicerina de celelalte nu stiu ...dar ...am rezerve iar despre lovely am citit ca miroase a levantica si e SUBTIL, ceea ce mie IMI REPUGNA TOTAL !
de asta am decis sa nu mi mai cumpar nici o apa de toaleta numai parfumuri , ori ma dau sa miros a ceva ori ma las de sportul asta, care e destul de ...costisitor .
ma dau cu elle si miroase bine acum vara dar ...cred ca de la caldura asta se duce cam repede ori nu il mai simt eu ... o sa o dau pe fiica-mea duminica si eu o sa o adulmec sa vad cum sta treaba !

da lumea e in concediu .........

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki68 spune:

Dupa mult timp, am dat din nou doua comenzi pe strawberrynet.
Prima a si venit (data pe 12.07 si sosita pe 21.07) si e CK Eternity Summer EDP (2009 Edition). Floral, usor (deh, de vara ) si destul de putin persistent A doua e Salvatore Ferragamo - Incanto EDP care habar n-am cum miroase, dar m-oi lamuri eu cand vine Am platit prin paypal, iar comanda a venit la op "de cartier" (vine din Suedia). In cea de-a doua comanda am si un ruj Bourjois care o sa vina probabil la op cu vama ca vad pe confirmare ca vine din HK.

cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei

Mergi la inceput

Dupa aproximativ 4 ore, Lovely s-a dus de tot ( desi este EDP) , in schimb Inger sau demon persista f bine si mai ales s-a transformat f placut, deh...Givenchy nu se dezminte!
Teo, asa o fi cu parfumurile de vedeta, o exceptie este J Lo - Sunkissed Glow ( cel cu scoica) , pe pielea mea a mirosit de la pranz pana seara tarziu.
M-a sunat babanu, mi-a explicat ca s-a ratacit comanda din 29 iunie ( asteptam un Oscar de la Renta) , ca a facut plangere, si-a cerut scuze pt situatia neplacuta, a spus ca de mult nu s- a mai intamplat asa ceva...In schimb, a sosit Lolita, mi-l pune astazi , luni il am...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teo30967 spune:

saaaali ma mananca degetelele !!!! am vorbit cu cei de la miros bine si au zen pe stooooooooooc e la 100 ml da ....ce mai conteaza ?
cred ca nu sunt sanatoasa !

am si eu oscar, stii cum miroase ? daca nu cand ma duc acasa ma pun pe mirosit si ti spun desi acum deja il astepti ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliya spune:

La primul puf simt arome florale, provocatoare, simt foarte bine aroma senzuala a violetelor, apoi se degaja un admirabil nor de nuante dulci, si anume licorice(lemn dulce) ce se combina cu un veritabil laborator de cofetarie: ciocolata, praline.... Dar nu simt aceea caldura a vaniliei si a moscului. E un parfum foarte senzual si dulce. Si comun pot sa spun, dar nu-mi dau seama cu ce anume.
Acum trec la capitolul persistenta; am dat un singur puf la incheietura mainii, s-a tinut bine timp de 2 ore ca apoi m-am spalat pe maini si m-am facut cu crema, insa tot se mai simtea, vag ce-i drept. Am pulverizat si pe un cartonas acum 3 ore, inca e puternic. Totusi cum ai spus si tu Sali, iarna se preteaza mai bine, acum cu caldura asta de afara isi cam pierde din persistenta. O sa ma dau cu el cand ies in oras si va mai spun atunci ce si cum. Oricum imi place foarte mult.
Acum astepat sa-l primesti si tu, sper sa-ti placa.
Ce vroiam sa mai spun... nu stiu poate ma insel, dar din cate stiam in cutia parfumului gaseai o mica "surpriza" sa-i spun asa... o povestioara despre parfum... asa e?

Am gasit si www.youtube.com/watch?v=fKQSEVO2xJ4" target="_blank">un review pe youtube. Tipa aceea de la primul puf ii simte vanilia... Cele care il aveti ii simtiti vanilia?

Apropo, e in stoc Fleur De Corail pe big. Ma tenteaza

nepotica mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geniest spune:

Parfumurile Jennifer Lopez sunt destul de scumpe. Mult mai scumpe decat Jessica Parker. Ce am eu, adica, STILL - EDP e foarte misto si persista fff bine. Chiar nu ma asteptam.

Mergi la inceput