Ce parfumuri va plac? (14)
Raspunsuri - Pagina 11
Idaira spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Annie80 fetelor, ati incercat www.fragrantica.com/perfume/Hugo-Boss/Boss-Orange-5979.html" target="_blank">Boss Orange ? ![]() --------------------------------------------- "Someone's pleasure is another's pain!" Alergic at stupidity. "There's nothing can't be done, if we raise our voice as one." |
daaaaaaa..insa nu persista
Carla
Povestea Carlei
Annie80 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Idaira
daaaaaaa..insa nu persista Carla Povestea Carlei |
La mine da, sau mai bine spus pe mine , il iubesc, doar ce l-am primit cadou
imi seamana cu alt parfum dar nush care, aniuei, il ador, floral, fruity, si ceva vanilie (parca) 
sali spune:
In sfarsit, am primit parfumul - LIVE LUXE - Jennifer Lopez.
La prima strigare, mi se pare ffff dulce, stomacul meu parca se revolta putin( eeeeeeeee, pana se obisnuieste
)...pare facut din fructe , exotice, tropicale ...........multe fructe, coapte maxim, amestecate...........alte impresii, mai tarziu............nu am timp acum .
Va pup!
iuliya, ai primit Lolita?
teo30967 spune:
sali ma bucur pentru tine ca dupa atata asteptare ti-a venit parfumul !
dar daca e asa de dulce cum zici merge vara ?
sali spune:
| citat din mesajul lui teo30967 sali ma bucur pentru tine ca dupa atata asteptare ti-a venit parfumul ! dar daca e asa de dulce cum zici merge vara ? |
Cred ca il pun deoparte si il incerc mai pe toamna- iarna, asa...pentru ca e bolnavicios de dulce, ma lesina la propriu...miroase exact ca un gel de dus din ala exotic, tropical.Acum imi vine sa rad gandindu-ma la ceea ce mi se parea mie a fi parfum dulce inainte sa am Live Luxe.
Si ma gandesc ce ma asteapta, pt ca azi maine trebuie sa pice si Lolita, un alt mare dulce pe care l-am comandat fara sa stiu cum miroase.
teo30967 spune:
da pe fragrantica unde se inscrie live asta la vara la iarna ? fetele alea ce scriau pe acolo ?
sali da nu stiu de ce ai comandat lolita daca nu ti place foarte dulcele ca si lolita e tot dulce lesinator si e de iarna eu ti-am scris ceva parca ti-am zis ca e dulce cald si l-am comparat cu chocolovers (unul dulce caramel celalalt dulce ciocolata)dar pentru iarna e minunat.
sali spune:
teo, lasa ca e bine cu Lolita, imi place dulcele caramel sau ciocolata, numai cu acesta de fructe vad ca nu prea reusesc sa ma imprietenesc...nu simt nici urma de flori( notele de mijloc) iar vanilie sau mosc, nici atat. Numai fructe , nene, cat cuprinde, dulci, zemoase, lipicioase, chiar ca ma astept sa ma intepe vreo albina....![]()
- pe fragrantica sondajul spune clar : 41% - vara, 34 % primavara, in cazul asta toamna sau iarna nu mai conteaza.Deci......e de vara!
A mai comandat cineva pe 06.07 la babanu? Ca mie nu mi-a dat nici un semn pana acum si iar s-a facut miercuri...
teo30967 spune:
| citat din mesajul lui sali - pe fragrantica sondajul spune clar : 41% - vara, 34 % primavara, in cazul asta toamna sau iarna nu mai conteaza.Deci......e de vara! |
atunci de ce o fi asa lesinator ? o fi pentru veri si primaveri americane nu pentru cele romanesti ...dar suna interesant...sa vrea sa te intepe ceva ...
sali spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui teo30967
atunci de ce o fi asa lesinator ? o fi pentru veri si primaveri americane nu pentru cele romanesti ...dar suna interesant...sa vrea sa te intepe ceva ... |
Da, mai ales ca se spune ca intepatura/veninul de albina face bine la reumatisme, maica....
iuliya, te rabda sufletul sa nu ajungi astazi la posta? Iti zic de acum ca pe seara astept impresii de la tine.