Ce parfumuri va plac? (14)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns teo30967 spune:

Citat:

PS : incep sa ma ingrijorez pt babanu', dac ao fi patit ceva?

n-a patit nimic m-a sunat azi mi-a veit "elle" s-a dus fiica-mea sa -l ia !

doamne de-ar sti babanu asta ce figura importanta e ............dimineata mi-a m pus mobilul langa mine pe birou sa nu cumva sa sune si eu sa nu aud !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sali spune:

Citat:
citat din mesajul lui teo30967

Citat:

PS : incep sa ma ingrijorez pt babanu', dac ao fi patit ceva?

n-a patit nimic m-a sunat azi mi-a veit "elle" s-a dus fiica-mea sa -l ia !

doamne de-ar sti babanu asta ce figura importanta e ............dimineata mi-a m pus mobilul langa mine pe birou sa nu cumva sa sune si eu sa nu aud !

Ce tare!
Se poate spune ca o multime de femei asteapta telefon de la babanu!

Inseamna ca tr sa ne sune si pe noi, ca tot in aceeasi comanda am fost! E clar, ma culc cu telefonul sub perna, nu vreau sa risc nimic!
Zi de ELLE , nu ne fierbe!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danamiha spune:

Dragelor sunt moarta de oboseala, dar azi am ajuns la parfumerie, mare dezamagire. Aveam lista facuta de mine si am trecut la studiat. De oboseala, dupa 8 ore petrecute ieri Schonbrunn azi nu mai vedeam parfumurile asa ca am apelat la vanzatoare:

Laura B-Venetia nu se mai gaseste la Douglas, nu stia sa-mi spuna daca se mai face sau nu.
Guerlain Insolence eau glacee mi-a placut, testat pe piele, dar imi place mai mult My Insolence, asta mi s-a parut prea light.
restul de pe lista nu erau, f.slabuta oferta.
Am testat de la Givenchy ceva cu dream, cutie albastra, dar mi s-a parut un cosmar, oribil. In schimb dupa lupte seculare am ajuns sa testez Fragile- J.P.Gaultier si mi-a placut. Nu am vazut noul shalimar, era ceva Shalimar light, il am e superb, citric, dar pe ultimul aparut anul acesta nu l-am vazut.
Va pup!

Mergi la inceput

Citat:

Inseamna ca tr sa ne sune si pe noi, ca tot in aceeasi comanda am fost! E clar, ma culc cu telefonul sub perna, nu vreau sa risc nimic!
Zi de ELLE , nu ne fierbe!

am primit elle in sfarsit comanea asta parca nu mai venea !

e modern
tineresc
puternic
are niste note masculine in el pe care eu le-am gasit si la gucci envy for men ...
elle merge f bine la tineret e indraznet, e de vara,
nu merge la 50 atunci nu o sa mi-l mai cumpar ...
e prima oara cand am un asemenea tip de parfum (sa stii sali ca boudoir e mai feminin! )
m-am dat doar cu 3 pufuri azi sa nu omor lumea la serviciu da tre sa mai experimentez cu cat sa dau ca am impresia ca pe parcurs nu mai ramane la fel de puternic

Mergi la inceput

Nici un semn de viata de la babanu'.
Nerabdarea se transforma incet dar sigur in enervare.
teo, ai fost norocoasa sau nu stiu ce sa mai cred, pt ca si eu am comandat tot in 29 iunie insa nu m-a sunat iar tu mirosi deja a ELLE.

Mergi la inceput

imi pare rau pntru tine sali dar s-a intamplat ceva cu babanu ca ...si pe mine m-a sunat abia miercuri (si nu s-a mai intamplat!) in loc de luni sau marti .
oricum sunt fericita ca azi m-am dat cu elle miine ma dau mai mult sa stii e puternic doar la inceput dar apoi se estompeaza si e chiar spre cald ...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui teo30967

imi pare rau pntru tine sali dar s-a intamplat ceva cu babanu ca ...si pe mine m-a sunat abia miercuri (si nu s-a mai intamplat!) in loc de luni sau marti .
oricum sunt fericita ca azi m-am dat cu elle miine ma dau mai mult sa stii e puternic doar la inceput dar apoi se estompeaza si e chiar spre cald ...

Am luat legatura cu el pana la urma pe mess, din 3 parfumuri comandate a primit doar doua, al treilea zice ca este in alt colet pe care spera sa il ridice maine. A ramas sa-mi puna azi la posta ce are deja, iar restul saptamana viitoare, cred ca se prinde cu comanda urmatoare, adica o sa cupleze cu Lolita, asta este, cu intarzierea asta s-au prins comenzile din urma una pe cealalta.
Ma bucur ca-ti place ELLE, ti-am zis ca si mie mi-a placut, desi l-am testat mai demult , doar pe hartie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danamiha spune:

Dragelo parfumatelor, azi am mers la www.tropicarium.hu/index.php?lang=en" target="_blank">Tropicarium, se afla intr-un mall asa ca am studiat si parfumuri:

- Trouble- notele de varf asa si asa, parca cela de baza mai placute- testat pe piele. Mi-a placut, dar mai era f.f.putin in tester, l-am terminat eu, Boucheron - Initial.

- Am tetat 4 parfumuri de la Agent Provocateur, mi-a placut doar unul in sticla roz, ed.limitata, toate incercate doar pe hartie(
www.google.ro/imgres?imgurl=http://www.skinstep.com/product_images/eau-parfum-spray-05043831506.jpg&imgrefurl=http://www.skinstep.com/agent-provocateur/&h=350&w=350&sz=50&tbnid=OlAjNo1CQcXU4M:&tbnh=120&tbnw=120&prev=/images%3Fq%3Dagent%2Bprovocateur%2Bparfum&hl=ro&usg=cf84C-Uqv_MvzhXaK_G1eR6kMws=&ei=wYJfStecBNDDsgak8oCkBw&sa=X&oi=image_result&resnum=6&ct=image" target="_blank">acesta cred ca e

Am uitat ca am testat Elle si Elle Intense, dar nu mai stiu cum sunt Nu au primit Shalimarul aparut anul acesta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliya spune:

Danamiha,

Mi-a expediat babanu` coletul. Inca nu am primit aviz de la posta; daca nu ajunge astazi, luni cu siguranta o sa intru in posesia lui.
Revin cu impresii despre Lolita.
V-am pupat si va doresc un week-end minunat!

nepotica mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annie80 spune:

fetelor, ati incercat www.fragrantica.com/perfume/Hugo-Boss/Boss-Orange-5979.html" target="_blank">Boss Orange ?

Mergi la inceput