Licurici de ianuarie-februarie 2009 (33)
Raspunsuri - Pagina 14

aresa spune:
Mai fetelor detin un Pantagruel meloman!!....Daca-i pun cantecelul ala cu "nu mi-e frica de bau-bau" minute in sir asculta atent si se bate cu degetelele in masa de parca ar tine ritmul.La inceput am crezut ca suntem noi intr-o dunga...dar ori de cate ori pun cantecelul avem aceiasi reactie
Mami Alex si Vic cel mic
Best of Victor Cristian
frumos ca o fetita[/url]" target="_blank">CROCODILU`

aresa spune:
Ciufik eu am incercat toate marcile posibile de la noi si pentru ca ce ai auzit tu ,probabil, se refera la cristalizarea sarurilor din apa pot sa zic ca singura la care nu am avut nici o depunere a fost Izv. minunilor(cea cu capac roz)...la marcile bune gen Dorna,Borsec toate vasele le-am albit.Zic eu poate ca Izvorul o fi vreo facatura de apa plata.Ideea e ca sunt 3 luni de cand asa folosim si zau daca am avut vreo problema...acu` nu stiu daca am fost doar noi norocosi sau neuronii mei blonzi au avut ceva logica.
Mami Alex si Vic cel mic
Best of Victor Cristian
frumos ca o fetita[/url]" target="_blank">CROCODILU`

ingrid70 spune:
LA MULTI ANI TUTUROR BEBELUSILOR PENTRU LUNITELE IMPLINITE AZI!LA MULTI ANI, DRAGA PATRICIA!SI TUTUROR CARE ISI SERBEAZA ASTAZI ZIUA DE NUME!Aresa, ce tare, mi-ai adus aminte cum acum un an imi innebuneam directorul executiv cu melodia asta! Desi nu are copii, cred ca nu o va uita niciodata!

ingrid70 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui aresa Ciufik eu am incercat toate marcile posibile de la noi si pentru ca ce ai auzit tu ,probabil, se refera la cristalizarea sarurilor din apa pot sa zic ca singura la care nu am avut nici o depunere a fost Izv. minunilor(cea cu capac roz)...la marcile bune gen Dorna,Borsec toate vasele le-am albit.Zic eu poate ca Izvorul o fi vreo facatura de apa plata.Ideea e ca sunt 3 luni de cand asa folosim si zau daca am avut vreo problema...acu` nu stiu daca am fost doar noi norocosi sau neuronii mei blonzi au avut ceva logica.Mami Alex si Vic cel micBest of Victor Cristian frumos ca o fetita ![]() |

bebelusi spune:
Alinuk mersi e superba melodia si nu o stiam...chiar si Vlad o asculta cu mare atentie.
Eu ii dau apa fiarta si racita dar fff rar cu canita cu cioc. Ii place la nebunie. Probabil e indicata dupa 6 luni pentru ca are gaurica mai mare si ii curge din gurita, dar tinand cont ca e vara eu il las sa se si ude ca ii place prea mult canita.
votati-ne http://www.helpnet.ro/?mid=53&kinderID=372
Mami puiutului Vlad Mihai
http://www.flickr.com/photos/33042663@N07/?saved=1
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

ingrid70 spune:
Noi folosim doar apa plata Izvoul Alb, de la Dorna nefiarta si nu am avut niciodata nici o problema. Nu am avut nici coji in cap, nici bubite, nici nimic.Biberoanele nu le sterilizez la fiecare folosire si nici pompa de san. Sterilizez doar o data pe zi 5 biberoane si o pompa pe care le folosesc de 2/3 ori pe zi, ca dupa al meu trebuie sa ma tin toata ziua cu mancarea. Dupa fiecare folosire spal imediat cu detergent de vase ( si un burete pe care le folosesc doar pentru el) ca sa nu se strice laptele pe tetina si biberon si nu a avut nicodata nimic.

CADIA spune:
Fetelor, va multumesc foarte mult pentru raspunsuri
Eu nu i-am dat pana acum deloc apa; pediatra mi-a zis sa-i dau cand ii este sete tot lapte de la san.
Dar ma cam bate mama si soacra la cap sa-i dau copilului apa.
Si nu stiu daca, cand si cum sa-i dau.
Claudia, mamica de puiutz Clara Maria cu falcutze incluse.

cami_antonia spune:
ciufik mercic si spune-mi te rog cum intru in topicul care l-ai facut pt alina???
alinuk mercic pt rugaciune
multam tuturor ca-mi sunteti alaturi
inca o data LAM MULTI ANI TUTUROR LICURICILOR SI PATRICIEI
BUCURESTENI, VA ROG HAIDETI LUNI DIMINEATA LA PRIMA ORA SA DONAM SANGE GRUPA 01 POZITIV PENTRU DONESCU ALINA ... VA FI OPERATA LA CREIER ... IN NUMELE MARII SARBATORI A SFINTILOR PETRU SI PAVEL VA ASTEPTAM SA VA ALATURATI NOUA
Este cumnata mea

Alina1976 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ciufik Alina - pe mine de ce nu ma strigi soro la apel? ha? ma simt nebagata in seama ![]() ![]() Andreea si Andrei (27.12.2008) |
Pai matale esti mereu prezenta

VOTATI SABINUTZA, avem sansa sa castigam:
www.helpnet.ro/?mid=53&kinderID=277" target="_blank">http://www.helpnet.ro/?mid=53&kinderID=277

Mami de printesa ANA
Mami de printesa SABINA

alina2700 spune:
Doaaamne cat s-a facut de tarziu pina v-am citit....
Si am si uitat in mare parte ce voiam sa va spun
LA MULTI ANI BEBELUSI SI TUTUROR CELOR CARE POARTA NUMELE SF PETRU SI PAVEL!
Cami ne rugam pentru Alina ! Sa vii cu vesti bune!
Multumim de aprecieri fetelor!
Noi nu bem apa...am tot incercat sa-i dau dar nu vrea...dar daca ar bea ,cu siguranta ar fi apa plata!In Romania mai ales unde a fost mereu problema cu apa de la robinet!
Aresa pai si cand veniti in Olanda?
Votat toti licuricii!
Mai fetelor nu ca suint ai nostri....dar sunt cei mai frumosi licuricii ..ce sa mai care mai de care mai dulce!
Bebelusi acum sunt mult mai bine cu sanul...am pus comprese reci si l-am pus pe David mai des sa suga si e ok!
voiam sa mai spun si altceva dar se pare ca merge greu jumatea mea de neuron
Va pupam!Fug sa fac si io ceva ca vine acusica iubitu de la munca si ma gaseste atarnata la comp
poze cu noi 1
poze cu noi 2
poze David Luca