Licurici de ianuarie-februarie 2009 (33)
Raspunsuri - Pagina 13

Ciufik spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Aalina Ciufik da ia incerca sa ii dai cana sa se joace cu ea poate ca isi nimereste gura si ii place. |
i-am dat-o si plina

nu vrea, ca am incercat (si ii dau in fiecare zi impotriva vointei lui) bibe de la nuk cu laptele meu (ma mulg cu mana

intro zi am incercat sa-i dau, a inceput sa urle ca din gura de sarpe, m-am oprit si ma uitam asa, fara nicio grimasa la el, s-a oprit, se uita la mine si nu stia ce sa creada, a inceput sa rada, eu - nimic, i-am bagat iar bibe si iar urla de ziceai ca-l tai.
deci, clar, nu vor muschii lui.
da' nu ma las

alina2700 spune:
Buna fetele!
LA MULTI ANI CELOR CARE SARBATORESC LUNITELE SAU ZILELE DE NASTERE!
Noi am lipsit WE asta...dar motivat!De data asta eu am facut buba!David nu a patin nimic cu cazatura de vineri...dar mie mi s-a angorjat un san si am facut febra si m-am simtit teribil de rau...am crezut la un moment dat ca am luat gripa porcina...apoi colac peste pupaza am facut si o indigestie nasoala de abia astazi mi-am mai revenit!
Am pus ceva POZE NOI sa vedeti cat de mare am crescut!
Ma duc sa citesc din urma ca nu sunt la curent cu ce ati mai facut voi!
pupici la toata gasca
poze cu noi 1
poze cu noi 2
poze David Luca

CADIA spune:
Mai, fetelor am si eu o problema, voi le dati piticilor apa fiarta si racita sau apa plata???
Si inca una (si ma duc..., vb. reclamei): Clara are 5 luni, cu ce sa-i dau apa sa bea cu biberon sau canitza cu tzamburusi de plastic (de la Avent)???
Multzam frumos
Claudia, mamica de puiutz Clara Maria cu falcutze incluse.

bebelusi spune:
Alina e dulce foc Davidutu, imi pare rau pentru sanul tau...acum cum mai esti???
votati-ne http://www.helpnet.ro/?mid=53&kinderID=372
Mami puiutului Vlad Mihai
http://www.flickr.com/photos/33042663@N07/?saved=1
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Ciufik spune:
Cadia - eu am incercat (ca nu vrea) sa-i dau apa plata, depreferinta Dorna, dar si Borsec. Eu i-as da cu orice, numai sa vrea. Cica canitele cu cioc sunt dupa 6 luni indicate..
Alina - ce mortal e David cu castile pe urechi, parca'i DJ . Si imi place poza in care sta cu ta'su la pozat in aceasi pozitie
.

Aalina spune:
Cadia eu inca nu ii dau apa. Dar la Dorian i-am dat numai apa plata si i-am si gatit asa pana ne-am pus filtru.
Daca pana acum nu i-ai dat bibe cred ca poti incepe cu canita. Vezi cum primeste.

aresa spune:
Cadia eu orice-i prepar ii prepar cu apa plata fiarta si racita(pot sa-mi zica ei "microbiologic pura" de-o mie de ori...
Ce mandrete de flacau ai Alina
Mami Alex si Vic cel mic
Best of Victor Cristian
frumos ca o fetita[/url]" target="_blank">CROCODILU`

Ciufik spune:
Citat: |
citat din mesajul lui aresa Cadia eu orice-i prepar ii prepar cu apa plata fiarta si racita(pot sa-mi zica ei "microbiologic pura" de-o mie de ori... Ce mandrete de flacau ai Alina ![]() ![]() ![]() Mami Alex si Vic cel mic Best of Victor Cristian frumos ca o fetita ![]() |
Aresa cica nu e bine sa fierbi apa plata, ca nu stiu ce se intampla cu sarurile din ea,am citit dar am uitat

alinuk spune:
Cami am spus o pt Alina
Sper ca marea sarbatoare de azi sa fie de bun augur pentru voi
Doamnea Ajuta!
sa ne tii la curent cu ce se intamplaLa multi ani tuturor sarbatoritilor
noi am fost in acest we la munte si din acest motiv (desi am net si acolo dar duc lipsa de chef si timp) nu am reusit sa raspund la apelul Alinei
zic sa lasam intalneala pe JOI??
Irina???? ce zic astia la meteo?
Crisspyasteptam vesti bune despre Razvi!
pt Bebelusi dedicatie speciala
http://www.youtube.com/watch?v=IKffDTu6THA
(nu stiu de ce nu s-a inventat o formula de urare pt 'la multi ani' ul de nume )
sa aio zi frumoasa draga noastra!!!
pup fete cucuiete
Alinuk
mamik de Andu mik si Teo voinik
nasterea - ca un cadou
www.youtube.com/watch?v=k0TSNlh-ZpE" target="_blank">botez bb Andu
www.flickr.com/photos/13087113@N06/" target="_blank"> franturi de viata
....................................................
Nimic nu-i intamplator!
...................................................