Licurici de ianuarie-februarie 2009 (33)
Raspunsuri - Pagina 15
Ciufik spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cami_antonia ciufik mercic si spune-mi te rog cum intru in topicul care l-ai facut pt alina??? BUCURESTENI, VA ROG HAIDETI LUNI DIMINEATA LA PRIMA ORA SA DONAM SANGE GRUPA 01 POZITIV PENTRU DONESCU ALINA ... VA FI OPERATA LA CREIER ... IN NUMELE MARII SARBATORI A SFINTILOR PETRU SI PAVEL VA ASTEPTAM SA VA ALATURATI NOUA Este cumnata mea |
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=139231
acesta este topicul dedicat Alinei.
sa fie bine.
Alina1976 spune:
Cami, te rog sa ne spui imediat ce stii ceva de Alina...dupa ce iese din operatie. Fi optimista si gandeste pozitiv. TREBUIE sa fie bine. E tanara si organismul ei va lupta.
VOTATI SABINUTZA, avem sansa sa castigam:
www.helpnet.ro/?mid=53&kinderID=277" target="_blank">http://www.helpnet.ro/?mid=53&kinderID=277
SABINA-MARIA
(29 decembrie 2008)
ANA-ISABELA
(9 octombrie 2006)
Mami de printesa ANA
Mami de printesa SABINA
IRINA.C spune:
Cami va fi bine stai linistita!Doamne ajuta!
dureaza op pe creier destul de mult...incearca sa ramai cat de linistita poti pt Antonia
POZE BOTEZ ANDREI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8069a40b05eaf331b3527d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">VIDEO ANDREI
POZE ANDREI
mami cea mai fericita 
roxanaz spune:
neata!
ce conteaza ca suntem treji e la 6... asa se numeste cand intri prima oara, nu? ![]()
la multi ani sarbatoritilor de azi, licurici, Patricia, plus Paul, Paula, Petre si Petra. 

Camelia, asteptam vesti despre cumnata ta, sper din suflet sa fie totul bine.
Andreea, si Eva la fel... zici ca nici Andrei nu vrea biberon deloc.... tripleta de aur impreuna cu Alice a Veronicai
. eu o sa ii iau cana Avent, sa vedem daca pe aia o vrea...
Alex, nu mai fierbe apa plata... ca nu are rost. de aia albesti cratitele, de la precipitarea sarurilor. mananca crocodilu mic, nu se incurca!
am de gand sa incep de saptamana viitoare sa ii dau putin cereale Evei... de gust asa. am luat orez cu roscove de la Nestle, din cele care se fac cu apa. si niste milupa din alea simple. sa vedem cum o reactiona mandra.
ma la joaca cu bakuganii.....![]()
sa aveti o zi super!
IRINA.C spune:
lA MULTI ANI LICURICI!
LA MULTI ANI PATI!
Am o zi de...1.nu mi-a trecut buba si am si una asem pe san ..dermatita de contact dp muscatura de insecta zic toti da ..nu mi trecu' Ma duc la 7 juma sa ma vada mama unei colege dermatolog si ea si colega mea
ca la Colentina NU VA DUCETI!Sunt dezinteresati si...dezinteresati.![]()
2.matusa mea cea decompensata psihic RAU e la ai mei, maine SPERAM sa o internam dar l-a innebunit pe tata saracu care o tine in frau cat poate--ieri a revenit de la tzara..
3.tre sa ma spal sa ma ferchezuiesc ca deh merg la dr
si puiul pn acum m-a tinut in priza ..acum voi baga un tur..tre sa mi calc !!!!!

...greu mai e de una singura cu toate...si de cand cu D nu stau jos..maru copt blenduit plus spalat legume fiert blenduit iar spalat.....foc continuuuuuuu.Azi la 9 cand a vrut papa NU am avut maru !eram varza..l-a papat la 12 ca a dormit de la 11 ..acum nani fara supa...cand se va trezi legumele sunt deja fierte..
Am fost ieri al soacra mea la Pitesti ...dp un dum la Colentina...a fost OK nu am nimic de zis de rau, era topita dupa papacelul meu, a plans cand am plecat.Asta e...omul de langa ea o transforma din pacate.A plans si cand l-am scos din masina pe papacel : era in scoica si cu ochii lui mari se uita in jur si voia sa vada ce si cum...ea era terminata de emotie.Nici nu stia ca sosim am prins-o asa cum e ea de fapt, inainte sa o streseze individu'
In rest va multumesc mult pt apel , nu am apucat sa citesc decat f greu.
Ciufik imi pare rau...marseaza pe D.Inlocuiesti mesele de lapte.Eu tot incerc variante..acum a papat maru copt facut piure cu putina apa fiarta si racita si NU cu linguritele termosensibile
de la Nuby si cu una de la Primii pasi dhhh am fost socata!de asemenea la un sfat al Roxanei il papa caldutz nu rece!Supa e facuta din start piure...a papat morcov cu pastarnac cu dovlecel ..am fiert si patrunjel si de azi si un pic de telina.tot asa o papa caldutza si piure.Azi a mancat cam 80 ml de mar piure.Nu stiu exact ce tre sa fac cu masurarea/cantarirea dar am obs ca papa un timp , o cantitate si apoi NU mai vrea.deci..cat papa ...papa!San a mai cerut fff putin..mai mult ca sa faca nani dupa.
ma duc, mai povestim later...vorba unei prietene de pe aici.tineti mi pumnii.Promit sa ma uit la poze dp..dermatolog si sa raspund fetelor tot atunci.imi e dor de voi
da nu mai am tiiimppp deloc.offf sa treaca bubele
POZE BOTEZ ANDREI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8069a40b05eaf331b3527d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">VIDEO ANDREI
POZE ANDREI
mami cea mai fericita 
Ciufik spune:
Rox - ce cana de la Avent?
deja sunt cu nervii: mocov cu dovlecel - cah, lapte cu 1 masura de cereale din cana cu cioc- cah, am cedat si i-am dat ce-a vrut. 

cami_antonia spune:
e grav fetele si e TUMOARE
ATAT AM AFLAT

MAI MULTE MAI TARZIU
BUCURESTENI, VA ROG HAIDETI LUNI DIMINEATA LA PRIMA ORA SA DONAM SANGE GRUPA 01 POZITIV PENTRU DONESCU ALINA ... VA FI OPERATA LA CREIER ... IN NUMELE MARII SARBATORI A SFINTILOR PETRU SI PAVEL VA ASTEPTAM SA VA ALATURATI NOUA
Este cumnata mea
andre_ea spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui aresa Am si eu o intrebare ...poate mamicile mai vechi in "meserie" au alta explicatie decat ce am gasit eu pana acum. De vreo 2 zile crocodilul tot duce mana la o urechiusa.. |
Aresa, Tudor al meu a facut asa muuuult timp, vreo cateva luni. Tot timpul se tragea de aceeasi ureche. M-am ingrijorat si eu si am intrebat si pediatra. Nu era nimic neinregula cu urechea lui. Doar ca o descoperise si se juca cu ea. Asa ca iti spun si eu ce mi s-a spus si mie atunci "sa vezi cand o descoperi altceva"
Cami, ma
si eu pentru cumnata ta.
tuturor sarbatoritilor zilei de azi, si in special pentru Patricia
.Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005 si Ilinca- 09.01.2009
am tot ce am visat

Delu Prichindelu'
Prichinduta
Naty spune:
Buna fetele!
Vreau sa le urez si eu gemanutilor nostri Sabina, Karina si Carol la muuuulte lunisoare!
Si LMA tuturor celor cu nume de Petru/Paul!
Noi am avut un weekend greu, Nadia a fost tare bolnavioara, se pare ca era foarte rosie in gat. Am trecut-o de vineri seara pe Ospamox ca nu se putea altfel, avea 39 de grade si nu ii scadea, nu putea sa pape, maraia non-stop; sambata dimineata a mancat cu pofta dar dupa a vomat in jet in 3 reprize, cred ca tot ce mancase. Dupa aia a luat-o si cu diareea ... in fine, se pare ca si-a revenit acum.
Nu am avut timp sa citesc nimic din ce ati scris, incerc maine sa recuperez.
Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)
NOI
andre_ea spune:
Vai Cami, ce rau imi pare. Sa dea Dumnezeu sa o scoata pe toata si operatia sa fie fara urmari. Ne rugam in continuare.
Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005 si Ilinca- 09.01.2009
am tot ce am visat

Delu Prichindelu'
Prichinduta