Licurici de ianuarie-februarie 2009 (33)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

Oau Irina sunt avansati cu D... mar copt, supitza... bravo...

Noi suntem la suculetz de mar (necopt) si morcov ... vroiam azi sa-i introduc supitza ... da' mi-a venit aseara si i-am cumparat cereale... mama nehotarata... nici nu stiu daca e OK ordinea asta... stau saptamana asta cu cerealele sa vedem care e faza cu ele, ne plac - nu ne plac si dupa trecem la supitza.

Citisem undeva ca la bebeii cu probleme de constipatie (adica noi) este recomandat sa incepem cu supitza si nu cu piureul... e corect???

Eu oricum ma declar pierduta in hatisurile acestei diversificari

Doamne ajut-o pe Alina ... Cami stai linistita te rog din suflet... bebe Antonia are nevoie de tine...

Naty multa sanatate Nadiei... sa treceti cu bine si repede de hopul asta

Votati-l pe Razvi http://www.helpnet.ro/?mid=53&kinderID=313

Crisspy mamica fericita de Razvan Andrei 16.02.2009

http://picasaweb.google.com/cristina.pereteanu/Razvanica#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CADIA spune:

Naty, muulta sanatate Nadiei.

cami, ne rugam in continuare pt. cumnatica ta.Un prieten de-al nostru a avut o tumaoare la cap si s-a operat la Cluj iar acum este OK. Capul sus ca totul va fi bine.

Noi azi avem a treia zi de D....Am mancat ca cam 100g morcovi iar cerealele din biberon, doar vreo 30ml, cred ca mai mult de sete.

Claudia, mamica de puiutz Clara Maria cu falcutze incluse.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yashy spune:

Citat:
citat din mesajul lui cami_antonia

e grav fetele si e TUMOARE

ATAT AM AFLAT

MAI MULTE MAI TARZIU

BUCURESTENI, VA ROG HAIDETI LUNI DIMINEATA LA PRIMA ORA SA DONAM SANGE GRUPA 01 POZITIV PENTRU DONESCU ALINA ... VA FI OPERATA LA CREIER ... IN NUMELE MARII SARBATORI A SFINTILOR PETRU SI PAVEL VA ASTEPTAM SA VA ALATURATI NOUA
Este cumnata mea

Imi pare tare rau... Dar cu incredere in Dumnezeu! Sigur n-o va uita! Ne rugam atatea pt ea!!
Cami, pun pariu ca peste vre-un an-2 ne spui ca le botezi si lor copilasul!! Asa cum ai facut cu muulti copii.
Fii puternica! Antonia are nevoie de tine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aresa spune:

Citat:
citat din mesajul lui andre_ea

Citat:
citat din mesajul lui aresa

Am si eu o intrebare ...poate mamicile mai vechi in "meserie" au alta explicatie decat ce am gasit eu pana acum. De vreo 2 zile crocodilul tot duce mana la o urechiusa..

Aresa, Tudor al meu a facut asa muuuult timp, vreo cateva luni. Tot timpul se tragea de aceeasi ureche. M-am ingrijorat si eu si am intrebat si pediatra. Nu era nimic neinregula cu urechea lui. Doar ca o descoperise si se juca cu ea. Asa ca iti spun si eu ce mi s-a spus si mie atunci "sa vezi cand o descoperi altceva".

...a descoperit altceva-ul ala..d-aia e cel mai fericit cand il mai las fara pampers.
Rox..sar'mana de sfat ..o sa incerc sa vad ca tare as mai scuti din chin!!Cat despre mancare ...sa-l tina D-zeu tot asa ,da` rupe acum nu alta..azi a fost tambalau mare cand ,incercand sa ma tin si eu de regulile astea ale D. am avut tupeul, dupa numai 5lingurite de supa-piure de morcov si dovlecel ,sa ma opresc si sa ofer biberonul cu lapte!!Ha!!Ce scandal si nervi!!

Cami pumnii stransi si toate gandurile bune pentru cumnata ta!

Mami Alex si Vic cel mic

Best of Victor Cristian

frumos ca o fetita

[/url]" target="_blank">CROCODILU`

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yashy spune:

La Multi Ani tuturor sarbatoritilor!!
In primul rand PATRICIEI!!! Sa fii sanatoasa, fericita alaturi de baietii tai!
Apoi tuturor bebelusilor care fac azi 7, 6 si respectiv 5 lunite!! Sa fi-ti sanatosi, cuminti si sa ascultati de mami si tati!!()
La Multi Ani si lui Patrik de Roxana!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

yashi si toate fetele mercic de incurajari ...

eu sunt varza psihic dar incerc sa ma redresez ...

inca astept sa vb cu fratelo ... cred ca e terminat si el ....

BUCURESTENI, VA ROG HAIDETI LUNI DIMINEATA LA PRIMA ORA SA DONAM SANGE GRUPA 01 POZITIV PENTRU DONESCU ALINA ... VA FI OPERATA LA CREIER ... IN NUMELE MARII SARBATORI A SFINTILOR PETRU SI PAVEL VA ASTEPTAM SA VA ALATURATI NOUA
Este cumnata mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Cami, stai, nu cred ca au vreun rezultat concludent pana acum.. asa ca nu dispera. sa vedem cum mai vin vestile. ai incredere, uite, toate suntem alaturi de tine!
Dark precis o sa fie frumos in Sunderland!
Adina hehe esti ff funny, da zau daca il sarbatoresc azi pe Patrick al meu. de 17 martie si 29 iulie, atat, ii ajung 2 zile . pupam!
Alex, chiar daca facea scandal sa ii mai dai, sa nu cazi in extrema sa manance prea mult dintro data, exista totusi riscul unei indigestii.. na, de la doar lichid la piure...
Irina succes la dermato!
Andreea, www.avent.ro/avent_produse.php?id_cat=39&id_prod=42" target="_blank">cana asta. daca nu o vrea acu o sa bea mai tarziu din ea. la Pat am zis ca nu iau din asta, ca e scumpa si am luat Nuk - din care NU a vrut sa bea, in schimb din avent a baut imediat.... din Nuk de abia dupa 1 an si ceva. ca de dat lapte cu lingurita inca nu am chef. (inca.... )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ciufik spune:

Alina.
Pur si simplu nu pot sa ma gandesc la altceva.
Cami suntem alaturi de voi .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ciufik spune:

Rox - merci. Oare o gasesc in Carrefour?
Ma mai aprovizionez si cu niste borcanele cu legume, ca piurel a avut succes numai dupa destu' meu azi .
Offf, greu cu D asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Cami suntem alaturi de tine, stai linistita si fii increzatoare ca totul va fi bine, vei vedea...cu credinta multe se rezolva

Fetelor va multumesc din suflet pentru urari, sunteti niste dragute

Vlad isi suge degetele sau antebratul in asa hal incat s-a invinetit

votati-ne http://www.helpnet.ro/?mid=53&kinderID=372

Mami puiutului Vlad Mihai

http://www.flickr.com/photos/33042663@N07/?saved=1

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput