Burtici fericite de septembrie-octombrie (83)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns techila spune:

coras, vezi sa nu fie de la caldura, de la transpiratie, incearca sa te eliberezi de sutien cateva zile si sa stai cu burta mai la aer. la mine asta a fost motivul....

Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (29+) de 2 putze si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unombun spune:

sa vedeti ce am patit,fetelor.Eu am stat in co,cm,muuuuuuuuuuult.Azi ziceam sa ma duc la serviciu.Vine seara ieri,,la 22,15,ies prin casa,ca omul,la toaleta.usa de la intrare era deschisa si ma impiedic in casa de un ciine,necunoscut.M-am speriat groaznic,am urlat de 2 ori,vine barbatul,tata,da afara ciinele,intrat prin gard,prin cine mai stie cum si incep dureri de burta,contractii.Azi,ce sa mai merg la serviciu.O sun pe sefa sa ma invoiasca,nu raspunde,ajung cu taxi la serviciu unde imi face taraboi ca are dreptul sa stea linistita si sa nu fie deranjata de subalterni,asta in conditiile in care am sunat-o pe telef.de serviciu.Sare alta cu gura ca joc teatru si n-am nimic in sarcina,pe mine ma durea sa mor burta,vine barbatul sa imi aduca apa,ca sa nu car sticle,imi zice sa imi fac bagajele daca ma doare burta si sa plec.Sefa imi spusese ca de acum invoirile numai la director,sunat directorul ca sa invoiasca personal.In cond,astea m-am dus la director sa-i cer voie,pe sef,care a fost anterior super platit sa ma mai inteleaga l-am anuntat ca m-a lasat directorul si tusti la med de fam,care mi-a dat cm,evident.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delia79 spune:

Danuta, ma bucur ca fetita e bine, sanatoasa si centrul universului vostru
Uve si Techila, bafta la eco

Iulika, felicitari pt bb in grafic si burtica ca la carte. Ce e strptococul asta B ?

Iuliapapusa, sa-ti traiasca sotiorul si tie . Un grup marisor de raci pe aici

Cristina_Ana, ma bucur ca totul a fost bine in prima zi de gradi

Techila, e fantastica soacra ta ! Sa ne mai povestesti ca ai si talent, esti super amuzanta.

Fetelor si eu ma duc azi la doctorita mea si sunt un pic stresata. Am facut testul ala de rezistenta la glucoza (care aici e obligatoriu) si trebuie sa-l repet ca a iesit un pic peste masurile normale . Sper in acelasi timp sa capat 2 saptamani de concediu medical, ca ma dilesc de cap cu atata munca. Va spun eu maine cum sta treaba.

pupici

in curand mamy de Sofia scumpa

Mergi la inceput

med.de fam sustine ca se intra in prenatal in sapt.32,voi cum stiti?32 saprt de conceptie sau ultimul cm/Parca era cineva dintre voi care spunea ca se poate si mai devreme prenatalul.Din ce sapt,ca sa termin cu alea de la serviciu...strigau astazi ca apucatele ca ele au avut sarcina usoara si ce atita sa nu ridic greutati,etc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delia79 spune:

Unombun, ai mare grija de tine. Eu in locul tau nu mai treceam pe la nici un servici. Oricum, incerca sa stai linistita cum a spus dr.

in curand mamy de Sofia scumpa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

unombun imi pare tare rau ca ai probleme la serviciu! ce rautati!
Eu nu stiu prea sigur cu concediul prenatal, dar parca poti sa-ti imparti cele 126 zile(/sau 168 cate zic ca ne dau acum) in asa fel incat trebuie sa-ti ramana cel putin 42 zile pt post natal (ca sa beneficiezi de indemnizatie)..deci teoretic poti intra in prenatal inainte de sapt 32; fetele care sunt mai informate iti vor raspunde cu siguranta! tu incearca sa stai linistita, sa te protejezi pe tine si puiut!

Dana 26s
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

Mergi la inceput

culmea e ca lucrez cu copii cu handicap si azi dimineata,cind ma durea burta la serviciu a venit o mamica cu un copil cu handicap,pentru ca s-a nascut la 24 sapt,pentru ca au muncit-o la serviciu.Sefa mea a spus vaaaaaaaaai,dar dupa ce a plecat a urlat la mine,asa medic pediatru,vai de capul ei..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns techila spune:

unombun, eu acum sunt in cm de 2 sapt jumate. sambata intru in sapt 30, iar de luni medica imi da prenatal. asta pot sa iti spun sigur. mi-a zis ca mai devreme nu poate sa imi dea prenatal, dar mi-a dat cm. si eu stiu cu legea cu 126 de zile, dar e mare aiureala cu ele...am ajuns sa cred ca depinde de la medic la medic....

Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (29+) de 2 putze si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

Techila sa-ti traiasca soacra! ca sa ne mai binedispui si pe noi! eu am asa un feeling ca tu ii esti draga soacrei

Dana 26s
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

AndraIulia casa de piatra , sa fiti sanatosi si fericiti!
husbanti de Lutonianei si iulika multa sanatate si fericire
cristina_ana tin pumnii stransi sa treaca contractiile , cat despre Andrei eu nu cred ca vor fi probleme sau cel mai rau se va obisnui , copiilor le place compania celor de varsta lor , sper ca e ok
ramsan multa sanatate si fericire
emy10 sa stii ca nici eu nu am cumparat nimic pana acum si husbantul chiar m-a ironizat ca lasa ca o sa cumpar in ultimul moment si draperii si patut si hainute ... ... deh , barbatii , dar poate ca saptamana asta macar o sa arunc un ochi pt cornize unde sa comand si ce perdele si draperii sa pun ... poate
iuliapapusa vai de mine si cum ai rezolvat cu wc pana la urma ... ce tare esti
danuta1979 dar stii ce sunt date alea? ca am si eu cateva dintre ele , dar nu am greutatea , oricum felicitari ca sunteti bine

...revin

Sa il ajutam pe Sebi

Aida ... 29+ ... cica
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput