Burtici fericite de septembrie-octombrie (83)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristina_ana

Dana, da' noua ne zici la ce nume v-ati hotarat?

Mi-ai luat vorbele din gura

Cea mai fericita 29 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coras spune:

buna fetelor, ma confrunt cu ceva nasol..de 4 zile ma manca sanii rau de tot mi-au aparut bubite mici si rosii pe mameloane care ma manaca rau de tot aceste bubite sunt si pe burta si acolo am mancarimi, dar mai mici, nu e ceva contagios pe ca bubele au aprut treptap fara temperatura si alte mainfestari, arat\a ca niste bube de tantari dar mullt mai mici, voi ati avut asa ceva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delia79 spune:

neata si de la Montréal

Sunt pe la pagina 6 cu cititul....

Sa incep cu felicitarile : La Multi Ani!!!! Ramsan si multe bucurii, sanatate si iubie

Fetele care si-au aniversat barbateii : Lutoniana si Iulika, sa va traiasca si sa va bucurati impreuna de familiile in crestere. Cand povesteai Luto de vremurile maritisului si cat de departe par acele vremuri, m-am regasit si eu si mi-am dat seama ce multe s-au schimbat de atunci (bine, in cazul meu chiar a trecut mult timp : 8 anisori ).

Si vorbind de casnicie: casa de piatra Andraiulia si tot ce va doriti voi sa se implineasca, sa fiti fericiti !

Aaaa........ azi sunt libera.
Ma duc sa mai citesc si revin.

in curand mamy de Sofia scumpa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Galactogilul sunt niste granule pe baza de plante. Se ia cate o lingura de 3 ori pe zi dupa ce nasti. Din pacate la Matei nu am stiut de el si din cate am inteles face minuni (cunosc vreo 3 tipe pe care le-a ajutat f mult). Eu avand antecedente nasoale cu alaptatul vreau sa fac tot ce-mi sta in puteri ca piciulina sa bea laptic de mami.

Citat:
citat din mesajul lui lutoniana

Roxxy sunt de acord cu rozul.....din cap pana in picioare, sa fie ceva mai diversificat.
Galactogil, ceaiul acela cand il bei ? inainte de nastere sau dupa ce nasti ? Il recomanzi ? e bun ?
Hopa, ca am mai aflat una....sa o notez si pe asta

Cea mai fericita 29 + cu

Roxana, mami de printisor Matei iubit si drag (29.11.2007) si cu piciulina roz Maria 29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Lutoniana, tu la ce liceu ai fost? Eu la Murgoci. Eu am vrut sa fac facultatea la Brasov, dar iubitul meu de atunci s-a dus la Bucuresti, si cum era dragostea mare, m-am dus si eu dupa el! Asa am ajuns eu in Bucuresti. Cu iubitul respectiv nu am ramas prea mult timp, ca m-am indragoistit iremediabil de actualul sot si m-am despartit de iubirea mea din liceu, ce sa-i faci, asta-i viata!
Dana, si mie imi place mult numele pe care il va purta fetita ta! Nu te lasa influentata de nimeni, fa asa cum simtiti tu si sotul tau!
Claucia, referitor la alaptat, am vrut sa zic ca bebe trebuie sa apuce toata zona aia colorata a sanului, areola mamara, nu numai sfarcul! Nu m-am exprimat eu cum trebuie, dar acum sper sa fi inteles fetele cum trebuie!
Nu-mi vine sa cred, Andrei doarme de 3 ore jumatate!!! E clar ca s-a jucat la cresa pana la epuizare!

Cristina, mamica lui Andrei Eric (26.07.2007) si 29+ cu ( Emma Ioana )
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

La un moment dat am cerut si eu sfaturi aici legat de olita. Eu am incercat toate metodele posibile (exemplu personal, pus pe olita ursul, maimuta etc), dar momentan am abandonat. Nu e pregatit. Singura evolutie inregistrata e ca se asaza timp de 5-6 secunde imbracat pe ea si spune cu un ton f serios ''pipi, kaka''.

Citat:
citat din mesajul lui laura78nico

Fetele care au deja un copil am si eu o intrebare.
Voi cum ati trecut de la pampars la olita? Ca Ramo sta pe olita imbracata, dar dezbracata nu vrea plange. Am mai lasat-o fara pampars, dar nu-mi spune cand face si ce mi se pare mai rau se sperie si plange cand tb sa dea drumul la pisu...
Poate voi stiti vreo metoda. Ca tot ce am citit pana acum nu se aplica...
Multumesc anticipat!

Laura 23+ si Ramona Cristiana 20.03.2007

Roxana, mami de printisor Matei iubit si drag (29.11.2007) si cu piciulina roz Maria 29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns techila spune:

ola fetili, acum sunt la birou, am venit sa salut colegele si plec la 6. fuseram la doctor: avem o burta de 115 cm, tensiune buna....kilograme acumulte: 14.
ditai anemia desi iau fier, probleme cu proteinele si cu calciul. Tre sa mananc carne, 1 l de lapte pe zi +2 iaurturi pe zi. per total nu e f rau, mai mergem si la ginecolog miercuri dimineata. si mi-a mai zis ca acum mi s-u reglat analizele pentru ca inainte, cand veneam la serviciu erau proaste, mi-a recomandat sa stau cat ma mult in pat sa ma odihnesc.
despre soacra-mea....va zic acum ca diseara de acasa am sanse sa vina sa stea cu mine la calculator ca sa vada si ea ce fac.... nu va mai zic nimic de botez si despre To do list pentru ca ceea ce mi-a zis depaseste orice altceva si mi-a bagat creierii in soc: "mama, trebuie sa te hotarasti acum daca nasti la 7 luni sau la 9 luni...." inca reflectez, fac un brainstorming scurt: sa ma duc repede la spital s-o pun de-o nastere??? dupa ce imi revin din soc o intreb despre altele ( ce va intereseaza pe voi, stiu eu), nu va faceti griji ca nu prea are de gand sa plece....

pa fetele

Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (29+) de 2 putze si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Techila, soacra ta e absolut mortala!!!!
Va las acum, ca s-a trezit copilul si plec pe afara!

Cristina, mamica lui Andrei Eric (26.07.2007) si 29+ cu ( Emma Ioana )
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanna81 spune:

vai mama! soacra ta a luat-o pe soacra mea! a mea e doar acra si cel putin cel mai important om de pe planeta! da' a ta este un pic.... aaaaaa.... asaaaa

Ioana 28+ cu bebe Carol Ioan

album Webshots

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanna81 spune:

Citat:
citat din mesajul lui coras

buna fetelor, ma confrunt cu ceva nasol..de 4 zile ma manca sanii rau de tot mi-au aparut bubite mici si rosii pe mameloane care ma manaca rau de tot aceste bubite sunt si pe burta si acolo am mancarimi, dar mai mici, nu e ceva contagios pe ca bubele au aprut treptap fara temperatura si alte mainfestari, arat\a ca niste bube de tantari dar mullt mai mici, voi ati avut asa ceva?

eu nu am avut. ma mai mananca un picut si pe mine da' dau repede cu crema hidratanta (de care-mi pica in mana la momentul respectiv) si imi trece. intreaba medicul ca sa stai linistita

Ioana 28+ cu bebe Carol Ioan

album Webshots

Mergi la inceput