Burtici fericite de septembrie-octombrie (83)
Raspunsuri - Pagina 18
cristina_ana spune:
Dana, da' noua ne zici la ce nume v-ati hotarat?![]()
Cristina, mamica lui Andrei Eric (26.07.2007) si
29+ cu
( Emma Ioana
)
POZE
Dana15 spune:
Lucia cinste lui mami tau!
mi-a placut metoda si sunt convinsa ca este eficienta; de fapt, daca perseverezi cu copilasul nu ai cum sa nu reusesti! si mi se pare un obicei atat de sanatos (mai ales, ca nepotica l-a capatat de mica)..sa te trezesti si sa mergi la baie! apoi, vine restul..spalat, imbracat
Dana 26s
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi
Danuta1979 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cristina_ana Ioanna, eu perdelele mi le-am facut la Bricostore, dar cumparasem materialul de la ei. Eu zic sa intrebi, poate le fac si cu material adus de tine. In alta parte nu stiu, poate te lamuresc fetele! Cristina, mamica lui Andrei Eric (26.07.2007) si 29+ cu ( Emma Ioana )POZE |
La Brico am incercat si eu (initial am vrut sa cumpar perdele de acolo) dar trebuia apoi sa las materialul si dura o luna sa faca nenorocitele de tivuri asa ca am renuntat. La Obor mie mi-a facut perdeaua inh aceeasi zi.
Dana
28+ cu
Alexandrahttp://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Dana&year=2009&month=9&day=21&babycount=1
Ioanna81 spune:
atunci Obor it is.. de la serviciu ma duc direct acolo! daca tot m-ati ajutat ziceti-mi si mie unde anume in Obor ca sa ma duc la punct ochit punct lovit
Ioana
28+ cu
bebe Carol Ioan
album Webshots
cristina_ana spune:
Ai dreptate, Danuta, aproape o luna a durat si la mine cu perdelele la Brico! E de retinut Oborul, mai ales ca si la mine urmeaza perdelele in noua casa!
29+ cu
( Emma Ioana
)
POZE
Dana15 spune:
Cristina pai va zic..numa' daca nu va place, va rog sa nu-mi impartasiti
(de, am si io sufletel..chiar daca ma tin tare uneori)..noi suntem oarecum hotarati sa-i punem numele Ana Smaranda fetitei noastre 
Dana 26s
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi
claucia spune:
Lucia wow, super mama ta, ce rabdare pe ea. Asa este, puterea exemplului e cea mai cea.
Cristina, si eu vreau sa fie totul bine, si desi mi se parea ca Alessia apuca mai mult decat numai sfarcul si si din partea colorata, tot am avut rani
, insa cum as sta si o ora sa apuce bine sanul...acum la al doilea copil ma gandesc. Eu vreau sa fie toata lumea cuminte si sa ma joc cu Alessia in continuare, sa ne iubim si sa radem amandoua, stie ca bebe o sa doarma si o sa planga o perioada
. Si mie mi-au plecat sanii undeva, bine ii aveam eu mici, mici s-au refacut. bine ca nu a cazut pielea nici un mm. Insa acum sunt din nou mai maricei si am si eu decolteuri mai frumoase...numai ca stiu ca pleaca.
Clau
28+ cu
si Alessia Maria
13 iulie 2007
varsta bb2
lutoniana spune:
Critina ana da, sunt nascuta si crescuta in Braila. Ce ma bucur de aceasta placuta coincidenta.
Fratele meu a studiat si a ramas in Bucuresti iar eu am studiat si am ramas in Brasov.
Toamna trecuta cand am plecat din Brasov cred ca aveam cam 13 ani de locuit la poalele Tampei daca nu ma insel.

Cea mai fericita
29 + cu 
Ioanna81 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Dana15 Cristina pai va zic..numa' daca nu va place, va rog sa nu-mi impartasiti ![]() |
Dupa parerea mea Smaranda este unul dintre cele mai frumoase nume de fetita. Am stabilit cu sotul meu ca, daca facem o fetita, o va chema Smaranda! felicitari pentru alegere.

Ioana
28+ cu
bebe Carol Ioanalbum Webshots
cristina_ana spune:
Hai ca s-a trezit Andrei! Fug cu el la baie, pe olita!![]()
Mi-am amintit de perioada cand pisica mea a avut pui mici. Ea i-a invatat sa faca pp si kk la ladita cu nisip. Vreo doua zile cei mici au facut prin casa, pe unde se nimerea, iar pisica mama ii lua in gura si ii ducea de fiecare data la nisip si ii punea acolo. Si au invatat repede!
Asa ca trebuie sa invete si piticii nostri, nu-i asa?!!
Alarma falsa: Andrei doar s-a intors de pe o parte pe alta, nici gand sa se trezeasca! Deci mai stau cu voi!
29+ cu
( Emma Ioana
)
POZE