Burtici fericite de septembrie-octombrie (83)
Raspunsuri - Pagina 17
lutoniana spune:
Claucia cu ceaiurile sa inteleg ca esential este sa bei cat mai multe lichide ca sa stimulezi lactatia si nu neaparat ceva anume ?
Cristina ana papa mami o ciocolatica in cinstea maretului eveniment !!!!! 
pentru care felicitam puiul drag.
kawaikan frumos nume si frumoasa saptamana. Eu abia astept ziua de vineri ca sa ma mandresc si eu cu un big 30. ![]()
Cea mai fericita
29 + cu 
claucia spune:
Iulika haios rau sotul tau cel grijuliu. Eu stau in baie si citesc de ma uita Dumnezeu pe acolo (in weekend cand e si Cristi - sotul - acasa ca sa se joace el cu Alessia) si el ma mai striga si ma mai intreaba: esti bine? si eu ii raspund: da, da, nici o problema, dar nici nu ies. :-)
Cristina, bravo, de 1000 de ori sociabilului Andrei, ce dulce e el si cum a stat cu copiii! Si alessiei ii plac copiii, pe asta ma bazez, dar daca vrea in acelasi timp aceeasi jucarie cu un altul, daca se contreaza si incepe sa planga, oare stie cineva sa o linisteasca? Asta acum, ca peste un an si ceva probabil ca nu o sa mai fie cazul.
Mihaela felicitari pentru saptamana 30! bravo! si eu astept cu drag sa ajung acolo.
Lucia, unele ceaiuri stimuleaza lactatia cum ar fi fenicul, anason si chimen parca, sau era altceva, bine, pana atunci avem timp sa le clarificam pt ca le bem numai dupa nastere. Si da, multe lichide sunt bune si alea pentru stimularea lactatiei. dar cel mai mult, pusul bebelui la san, stimuleaza dar si face niste rani la inceput...cica trebuie sa treci de o perioada dupa care totul devine f usor.
Clau
28+ cu
si Alessia Maria
13 iulie 2007
varsta bb2
cristina_ana spune:
Lutoniana, pai cu ciocolatica in forma de iepuras stau in fata
, alaturi de ceasca de cafea! Asta dupa ce am bagat o portie imensa de musaca de cartofi.
Astazi m-am nesimtit cu mancarea, de dimineata am fost la Spring time si am mancat un hamburger cu legume la gratar, au scos ei acum un nou produs si e bun raaauuu!!!
Lutoniana, teoretic sunt anumite ceaiuri care cica stimuleaza lactatia, nu stiu daca sunt foarte eficiente, dar nu strica sa incerci. Eu stiu ca trebuie sa bei cat mai multe lichide, indiferent de care, numai acidulate si alcoolice sa nu fie. Si daca ai noroc de un bebe mancacios, se stimuleaza lactatia de la sine, fara nici o problema. Ca e ca si cu cererea si oferta, daca bebe suge mult si cu pofta, si sanii se conformeaza pe masura. Asta in mod normal, ca or mai fi si exceptii! EU sper sa alaptez cat mai mult fetita, sa am si eu tzatze mari mai mult timp de acum incolo, ca pe urma nu stiu unde, dar dispar in ceata!![]()
Cristina, mamica lui Andrei Eric (26.07.2007) si
29+ cu
( Emma Ioana
)
POZE
cristina_ana spune:
Claucia, am scris in acelasi timp! Mai am de adaugat ca daca bebe e pus corect la san, nu mai e risc asa mare de rani. EU nu am stiut ce sunt alea. Important e ca bebe sa apuce tot sfarcul cu gurita,tot-tot, ca altfel e jale! E intr-adevar mai greu pana se prind ei ce si cum, ANdrei se chinuia si o ora in primele zile pana reuseasa apuce corect sanul, dar dupa ce a capatat experienta nu am mai avut nici o problema. SUper perioada de alaptat, nu tu lapte praf, biberoane, sterilizare, sugea micutul oricand, oriunde, si afara,si in casa, si la restaurante cu lumea de fata! 
29+ cu
( Emma Ioana
)
POZE
Ioanna81 spune:
hai ca vin acuma cu o intrebare de va dau pe spate:
unde gasesc prin centru un atelier de facut perdele? adica am eu materialul si ei sa-mi puna rejansa si sa-i faca tivuri! croitoreasa mea s-a cam nesimtit si ma trimite sa cumpar una alta!
Ioana
28+ cu
bebe Carol Ioan
album Webshots
lutoniana spune:
Fetelor nu as vrea sa interpretati gresit ce va spun dar va povestesc si eu ceva cu olita poate ajuta pe cineva. Precizez ca nu este din experienta mea.
Pe nepotica mea de la Bucuresti (ca mai am si una la Brasov) a crescut-o mama mea pana pe la 1 an jumate si sa va spun ce facea cu ea.
Cand se trezea dmineata fetita, nespalata, nemancata o lua si o punea pe olita si se aseza si mama la toaleta si incepea sa faca ca toate alea.....adica ii arata cum sa se screama si faze dinastea...iar fetita o imita pe mama in toate. Cand facea mama pisu o intreba: ce se aude si ea ciulea urechiusele si cand facea si ea ...acelasi zgomot sau susur sa-l numim, maica mea incepea sa aplaude.
Petreceau acolo in baie cate juma de ora cu pisu, cu caca...si va dati seama ce era pe ele.
Asta pana i-a intrat in reflex copilului ca dimineata asta trebuie facut si apoi papica, spalat...ma rog ce activitati mai sunt.
A tinut-o asa cam 2- 3 luni zilnic si apoi a introdus etapa a II a, cu acelasi ritual cand se trezea fetita din somnul de pranz.
Am povestit ca poate functioneaza cu cineva aceasta metoda.
Cred ca depinde si de cat de tari ai nervii, cata rabdare ai...ca va dati seama ca mama facea asta zilnic...fara sa sara o singura zi
. Eu nu stiu daca as rezista, dar ea nu s-a lasat.
Acum cand o duce frate-miu la Braila, la mama, o invata litere pe aia mica.
Zilnic baga cate o litera si deseneaza cuvinte cu litera respectiva....au treaba multa ele ce sa zic.
Sper sa ajute pe cineva randurile mele, daca nu, macar sa o luati ca pe o lauda pt mama mea pe care o iubesc enorm 
PS- nu povestesc si partea in care cumnata mea era nemultumita cu ce face mama .....ca deh...pt ea e soacra ![]()
![]()
Cea mai fericita
29 + cu 
cristina_ana spune:
Ioanna, eu perdelele mi le-am facut la Bricostore, dar cumparasem materialul de la ei. Eu zic sa intrebi, poate le fac si cu material adus de tine. In alta parte nu stiu, poate te lamuresc fetele!
29+ cu
( Emma Ioana
)
POZE
Dana15 spune:
"Plecat vaca, venit bou"..ceva de genul; sunt convinsa ca nu numai eu m-am intors cu sentimentul acesta de la medicul de familie, in greaua incercarea de a afla cum este cu concediul pre/postnatal
..nu va povestesc acum ca mi-as amplifica sentimentul de neputinta; in schimb, mi-am intins toate antenele si am convocat deseara, pe mess, colegele care sunt deja cu un bebe in brate si au avut sorti de izbanda!![]()
iulia la multi ani si sotului tau! reteta Luciei mi s-a parut excelenta si rapid de pregatit
..m-as baga oricand s-o pun in practica!
Cristina felicitari pentru prima zi de gradi a lui Eric (am retinut ca iti place mai mult asa
)..sunt convinsa ca ii va place tot mai mult!
Mihaela si mie imi place numele ales pentru baietel..suna bine! si asa cum spunea Cristina, cred ca este mai bine sa nu anunti pe multa lume ca ati decis numele (mai ales daca te gandesti ca ar putea exista obiectii); si noi am facut greseala sa spunem la ce nume ne-am gandit si rubedeniile au sarit imediat "pai, de la cine numele asta?!!?? ca noi nu avem pe nimeni in neam cu numele acesta!!"..
pai tocmai d'aia, frate!! PS: in familia sotului se repeta enervant, din generatie in generatie, cam aceleasi 5-6 nume
Asa, ca ne-am lecuit..cand ne intreaba .."inca ne mai gandim..oscilam..vom vedea"
Dana 26s
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi
cristina_ana spune:
Lutoniana, super ideea data de tine cu olita! Uite, maine o incerc si eu, sau mai bine chiar azi, cand se trezeste ANdrei din somnul de dupa-amiaza. Poate functioneaza si la mine, nu se stie niciodata!!!! O sa iti zic daca am avut succes!
Tu esti din Braila? Ca si eu tot de acolo sunt!
Si la Brasov locuieste sora mea. Brasovul e orasul meu de suflet, clar acolo mi-ar placea sa traiesc!
29+ cu
( Emma Ioana
)
POZE
Danuta1979 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ioanna81 hai ca vin acuma cu o intrebare de va dau pe spate: unde gasesc prin centru un atelier de facut perdele? adica am eu materialul si ei sa-mi puna rejansa si sa-i faca tivuri! croitoreasa mea s-a cam nesimtit si ma trimite sa cumpar una alta! Ioana 28+ cu bebe Carol Ioanalbum Webshots |
Ioana, noi le-am facut la Obor in incinta magazinului. au croitorie rapida. Te vor trimite sa cumperi rejansa sau cum ii spune..dar e magazinul pe acelasi etaj (cred ca parter). Plus ca e ieftin. Noi am aranjat acolo o perdea la sf anului trecut.
Dana
28+ cu
Alexandrahttp://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Dana&year=2009&month=9&day=21&babycount=1