Burtici fericite de septembrie-octombrie (83)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

daca imi da si mie cineva parola de la userul comun va fac eu capitole noi sau pot sa deschid si pe userul meu?
cum vreti

Sa il ajutam pe Sebi

Aida ... 29+ ... cica
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kawaichan spune:

Fetele ce dragute sunteti,multumim frumosNu ma asteptam sa placa cuiva numele nostru pt ca in jur nu prea am avut reactii cine stie ce...cea mai haioasa a fost o romanca,mama unui baietel care mi-a retezat-o din prima-suna prea evreiesc
Cristina ai mare dreptate,bine ca mi-ai atras atentia cu spusul la rude.Ai mei nu se baga deloc,dar ai lui s-ar putea sa strambe din nas cand vor auzi ca nu-i punem nume japonez asa ca mai bine ii las asa pana la nastere,cand va fi deja hotarat. Aici e traditie ca la nume sa fie asociate kanji-uri cu tot felul de semnificatii care mai de care,fapt care atrage dupa sine automat limitarea la nume japoneze.Chiar daca ne placeau vreo 2-3 nici asa nu am reusit sa gasim o combinatie de kanji care sa ne placaSi uite asa ne-am invartit in jurul cozii vreo cateva luni bune,desi eu cand am ramas insarcinata Joshua a fost primul nume care mi-a venit in minte,pe vremea aceea nestiind ca o sa avem baietel dar intuiam ce-i drept.Si ca sa va dau un exemplu de compromis intre vest si est-am un coleg american la servici care e casatorit cu o japoneza si de curand li s-a nascut primul copil(baietel),ce nume credeti ca i-au pus? Ren in japoneza(kanji) si Wren in engleza...probabil ca au avut discutii cu parintii fetei si au gasit cumva o cale de mijloc,pt ca oricum ai da-o Wren nu e totuna cu Ren(pronuntat la fel ca in romana,cu R curat) si stau si ma intreb,oare cum il vor striga?

Dana,Smaranda e unul din numele mele preferate,are o dulceata si un parfum anume..superba alegere !

Iulika si al meu tot asa face,se crizeaza la fiecare chestie marunta,nu cumva sa fi patit ceva,de zici ca e o baba cateodata,chiar i-am mai zis.

Imi iau si eu notite cu ceaiurile pt lactatie,cred ca o pun pe mama sa-mi cumpere din tara.Pe mine ma dor sanii ff tare de la o vreme,nici nuj suport sa-i ating si ma gandesc cu groaza la eventuale rani din timpul alaptarii..God,sper sa nu am probleme.

Cristina felicitari pt prima zi la gradi ! Tinem pumnii ca urmatoarele zile sa fie cel putin la fel si sa se acomodeze usor

Danuta si Iulika felicitari pt bebeii sanatosi !

Techila criminala soacra-ta

Mihaela 30+ cu baby Joshua

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

Aidaaaaa!! stai asa, ca iti trimit eu parola daca te bagi la facut de capitol!! (sper sa stiu macar atat..)

Dana 26s
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kawaichan spune:

Unombun grozanic ce povestesti tu acolo,cata insensibilitate si mai ales la un medic pediatru...Ai grija de tine,sper ca au trecut contractiile

Mihaela 30+ cu baby Joshua

Mergi la inceput

O fi ajuns?!!

Dana 26s

Mergi la inceput

Mihaela, Ioana, Cristina multumesc pentru feed back-ul cu Smaranda..ca de fapt, acesta este prenumele ce suna ciudat pentru rude (auziti, cica este nume moldovenesc..eu olteanca, el ardelean si punem la copil nume de moldoveanca..las' ca mie imi plac moldovencele)

Mihaela chiar ma intrebam, asa..cum te-a primit familia samuraiului? sunt draguti cu tine? nu au fost sceptici?! (ca nu esti de-a lor, ca nu stii obiceiuri..) daca sunt indiscreta, ignore me

Dana 26s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

haideti AICI sa continuam odiseea

Sa il ajutam pe Sebi

Aida ... 29+ ... cica
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danuta1979 spune:

Citat:
citat din mesajul lui unombun

med.de fam sustine ca se intra in prenatal in sapt.32,voi cum stiti?32 saprt de conceptie sau ultimul cm/Parca era cineva dintre voi care spunea ca se poate si mai devreme prenatalul.Din ce sapt,ca sa termin cu alea de la serviciu...strigau astazi ca apucatele ca ele au avut sarcina usoara si ce atita sa nu ridic greutati,etc...

Depinde mult de dr. de familie. Mie imi da incepand cu sapt. 31, adica lasa nu 3, ci 2 sapt. de rezerva dupa DNP (ceea ce e logic, ca daca nu nasti dupa DNP oricum ti se provoaca nasterea - nu te lasa nimeni 3 sapt. peste). Legea permite sa intri si mai devreme...cu 84 zile inainte de DNP (incepand cu sapt. 29 daca am calculat eu bine).

Totul tine de dr. de familie, cand vrea sa iti acorde (in cazul tau cel mai devreme sapt. 29 si cel mai tarziu 32 )...iar la munca nu au ce comenta...ca nu e treaba lor si nu angajatorul plateste prenatalul. Trimite-ti concediile de boala si apoi prenatalul prin sot si da-i in pisici si nu te mai stresa tu.

Calculul saptamanilor se face tinand cont exclusiv de sapt. DNP (de la ultima menstruatie).

Dana 28+ cu Alexandra
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Dana&year=2009&month=9&day=21&babycount=1

Mergi la inceput