Burtici fericite de septembrie-octombrie (83)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laura78nico spune:

Lutonia si noi m-ai bagam cate un cap
Techila tinem pumnii!
Dana felicitari pt vestile bune!!

Laura 23+ si Ramona Cristiana 20.03.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

hai ca mi-am mai revenit acum ....ca ati aparut

Cea mai fericita 29 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

Fetele am revenit si eu..sa fac un dus, sa-mi iau dosarelul lui bebe si sa ma prezint la medicul de familie..programul incepe la 14, dar vreau sa ajung inaintea pensionarilor..oare am vreo sansa?!! ei s-or fi dus dis de dimineata sa tina rand (de miercuri pleaca dna dr in concediu);
Emy si Alex intrebau cam de cate ori ar trebui sa miste bebe..eu l-am intrebat chestia asta pe medicul nostru vineri (desi stiam si eu faza aceea cu 10/ora..dee, vroiam sa il testez) si mi-a spus ca acest lucru nu ar trebui sa ma streseze si ca este mai bine sa nu-l cunosc..bine zis! cum scria Lucia, daca nu simti chiar nici o miscare in 24 ore, atunci este de mers la spital;
Eu saptamana trecuta, cand am fost mai ingrijorata, spuneam ca nu-l simt...dar de fapt, ma obisnuisem cu anumite miscari care erau mai ample pentru ca puiutul avea mai mult loc; acum cand a mai crescut loveste asa, mai brusc; am avut noroc cu barbatu', care imi spunea frumos " eu am dormit toata noaptea cu mana pe burtica si a miscat itruna"..dragul de el!
Hai ca ma duc si eu...sunt curioasa ce imi va spune despre concediul de maternitate! va pup!

Dana 26s
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Dana15
..programul incepe la 14, dar vreau sa ajung inaintea pensionarilor..oare am vreo sansa?!!

Parerea mea sincera e ca NU
Succes cu concediul si te asteptam cu vesti !

Ce inceput de saptamana in forta fetelor, cu analize, dr. ginecologi, dr. de familie.....

Cea mai fericita 29 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns THEA22 spune:

Ce-am mai ras la postarea Iulieipapusa!Mi-am si imaginat scena cu rotitul gravidei in pat, ghiftuita de pepene...Tare faza!

Danutza, felicitari pentru vestile bune!

Cat despre dureri lombare si picioare grele...ma inscriu pe lista! Dorm cu trei perne mari si tot nu-mi sunt de ajuns. Si, culmea, desi incerc sa ma odihnesc pe partea stanga, ajung tot pe spate noaptea...se pare ca asa se simte corpul mai relaxat.

THEA2227+ cu''Matei Alexandru
"http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=ANA&year=2009&month=9&day=28&babycount=1"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns THEA22 spune:

Si eu stiam de cele 10 miscari percepute in 2 ore.Se zice ca dupa 28 de spatamani trebuie urmarite de 2 ori, o data dimineata si o data seara.

THEA2227+ cu''Matei Alexandru
"http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=ANA&year=2009&month=9&day=28&babycount=1"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanna81 spune:

Citat:
citat din mesajul lui THEA22

Si eu stiam de cele 10 miscari percepute in 2 ore.Se zice ca dupa 28 de spatamani trebuie urmarite de 2 ori, o data dimineata si o data seara.

mai dezolvta te rog ca eu nu stiu despre ce e vorba! am intrat azi in 28 de saptamani asa ca sunt numai ochi

Ioana 28+ cu bebe Carol Ioan

album Webshots

Mergi la inceput

Ioana nu te stresa scumpa mea ca mie personal mi se pare imposibil sa stau o ora nemiscata, in pat sau unde stau si sa numar de cate ori misca. Nu am nici rabdare si sunt sigura ca as uita numaratoarea ....pe la 45 de minute

Cea mai fericita 29 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

si eu sufar de dureri lombare .. uneori abia merg .. parca am doua cutite infipte in zona ... vad ca, spre deosebire de prima sarcina, nu mi se mai umfla atat de rau picioarele .. in schimb mi s-au gogosat degetele .. verigheta si inelul de logodna nu le mai pot purta ..

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008)
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Ma pregatesc de plecare, va pup, vorbim maine!

----------------------------------------------
Alexandra 26+ se pare ca fluturasul va fi Alessia Ruxandra
Da Doamne sa ne nastem sanatoase

Mergi la inceput