Burtici fericite de septembrie-octombrie (83)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Buna dimineata fetelor!!

Vreau så multumesc fetelor pt urari!! Sunteti niste dragutele..

Ramsan La multi ani!!

Eu tocmai ce am venit de la moaså..Måsuratori , simtit bebe si altele.Ei bine sunt in grafic..Burtica creste cum trebuie, mi-a zis si ea ca incepe sa ''cadå'', bebe sta la fel transversal, a zis ca nu e lege sa se intoarca cum spunea nu stiu cine, pana la 32 de såpt..A zis ca se poate intoarce pana in såpt 37..Eu i-am zis ca simt parca ltfel sutuletele lui si mi-a zis ca e in aceeasi pozitie ca data trecuta numai ca acu creste si normal ca le simt altfel ca e mai cu putere..

Si mi-a zis chiar daca dispare streptococul dupå ce termin antibioticul in timpul travaliului voi avea perfuzie cu penincilina ca så nu stam cu stres ca s-ar putea transmite la bebelul meu , eu fiind purtatoare de streptococ B..

Vineri merg la doctor ca så imi iau medicalu..ca normal ar fi tb så incep munca pe 3 iulie, eu fiind acu in CO..

Iulika, cea mai fericitå 30+cu Bruce Nicholas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliapapusa spune:

Fetele va implor care stie o reteta de un chec rapid?E ziua lu al meu riluta si as vrea sa-i fac si eu ceva.Dar ideea e ca sunt in pom aerian.Nu am facut in veci o prajitura nimic si nu am nici o idee de cum s-ar face.Va rog o reteta rapida usoara motamo si pentru mine exista?As avea la dispozitie o ora.Ajunge?

+24 cu Stefania Gabriela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimika spune:

Bv, Iulika!!!

Cat despre miscatul bebicului, eu nu pot sa ma bag la discutie, ca la mine e forfota in permanenta. Numai ca uneori nu stiu sigur care da. Uneori se misca amandoi in acelasi timp si e burta valuri-valuri. Alteori ma ia cate un sut prin surprindere si ma sperii . Sa stiti ca si pe mine ma cam invarte sotul in pat. Azi-noapte m-a simtit ca dau sa ma ridic si a ridicat mana sa ma impinga de spate, prin somn saracul, ca dupa ce m-am intors de la baie el sforaia deja Ellenuta, eu nu mai port inele, verigheta, de vreo luna jumate, ca mi-era frica ca nu pot sa le mai scot. Si eu la fel, cu degetele de la maini am probleme, sunt umflate si dor, cu piciorele e ceva mai bine de cand nu mai merg la serviciu.

Eu de maine ma apuc de facut bagajelul de spital. Incep cu spalatul hainutelor de bebici. Tot ce pun in bagaj scriu pe lista si dau la fete, poate foloseste si altcuiva.
PS Am schimbat numele unui bebe. Pe ultima suta de metri

29+ Matei Aram si Luca Ezram
Grasii mei iubiti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Iulika ma bucur ca Bruce e bine si mami la fel.
Cu streptococul daca exista rezolvare atunci totul e in regula.
Succes maine cu concediul !!!!

Iuliapapusa eu nu stiu ca sunt mai paralela cu gospodaria....si ce retete am eu sunt cu manopera ...gen negresa si nu-ti va ajunge o ora.
Imi pare rau ca nu te pot ajuta DAR poti sa-ti pui o fundita rosie legata in jurul burticii si vei fi impreuna cu bebelusul un cadou senzational pentru sotul tau.

Mimika atentia marita sa nu bagi ceva in bagaj pe furis...si sa uiti sa ne spui si noua..la astea mai disperate si panicate ...care oricum nu au ce baga in bagaj dar vor si ele sa stie

Cea mai fericita 29 + cu

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui iuliapapusa

Fetele va implor care stie o reteta de un chec rapid?E ziua lu al meu riluta si as vrea sa-i fac si eu ceva.Dar ideea e ca sunt in pom aerian.Nu am facut in veci o prajitura nimic si nu am nici o idee de cum s-ar face.Va rog o reteta rapida usoara motamo si pentru mine exista?As avea la dispozitie o ora.Ajunge?

+24 cu Stefania Gabriela

La multi ani sotului!! Si uite o reteta care am probat-o si eu ..Se face super repede..

Ingrediente:
5 oua, o cana zahar(200 gr.), o cana faina (200gr.), 5 linguri ulei, 1/2 tableta ciocolata simlpa, 100 gr. nuci, rahat si stafide (optional), esenta de vanilie, coaja rasa de la o portocala

Mod de preparare:
Se freaca separat galbenusurile cu zahar (se subtiaza cu o lingura de apa calda), se adauga uleiul, ciocolata taiata in bucati mici, nucile maruntite, rahatul si stafidele (optional), esenta de vanilie si coaja rasa de la o portocala.

Sper sa iti iasa.. Mie mi-a iesit mereu..

Mergi la inceput

Lutoniana iti multumesc de idee.Am sa o fac si pe asta.Insa am gasit pe internet o reteta simpla asa pt mine si rapida.Va spun cum a iesit.Pup pe toate.

+24 cu Stefania Gabriela

Mergi la inceput

Iti multumesc Iulika29 am sa il fac pe al tau pare mai gustos.Ala nu avea nuci stafide estc.Gata ies sa ma apuc.

+24 cu Stefania Gabriela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Ha ha....eu, Iulika, Iuliapapusa, Claucia...toate cu raci la usa si o gasca imensa de fecioare/feciori si balante in burtici.

Cea mai fericita 29 + cu

Mergi la inceput

Lutoniana

Vineri merg la doctor, dar nu am nici cel mai mic stres pt ca imi va da concediu oricum..Voi vedea apoi..De ex 14 zile ma plåteste munca 80% apoi intru pe casa de asigurari( hartii chestii ca sunt bolnavioarå etc) asta daca imi aproba..Daca nu si nu asta e iau din zilele copilului si asta e o så revin la servici mai devreme cu o luna si asta e..Astea sunt posibilitatile mele..Nu am nici cel mai mic stres din cauza asta...Eu la munca nu ma mai duc oricum.

Mergi la inceput

Luto eu acum m-am gandit.. sotu rac 28 iunie, eu leu 29 iulie si nicholas fecioarå 28 august asta daca iese fix..

Mergi la inceput