Burtici fericite de septembrie-octombrie (83)
Raspunsuri - Pagina 12
alex25 spune:
Danuta, felicitari pentru grasunica si cu Dumnezeu inainte, sigur va fi bine, sa ai grija de tine!
----------------------------------------------
Alexandra
26+ se pare ca fluturasul va fi
Alessia Ruxandra 
Da Doamne sa ne nastem sanatoase
mimika spune:
Ne primiti si pe noi? Ne-am intors ieri de pe meleagurile oltenesti, pe care nu o sa le mai vad ceva timp, ca nu ma mai duc pana nasc si probabil nici cu bebicii mici
Ata ete! Am citit capitolul precedent si pe asta, ca mai mult nu am avut curaj aseara...Am vazut lucruri de bine in general, cate o problema cu bancile (cam stiu si eu cum e), dar sa fim noi sanatosi ca le trecem pe toate. Noi suntem bine, am dormit cate 12 ore in fiecare noapte, ne-am si plimbat un pic, din ce in ce mai pic, ca nu ma mai tine spatele si nici ligamentele nu se comporta OK. Somnul a cam devenit o problema ca nu imi gasesc pozitie si ma doare spatele si cred ca de la Gynipral transpir rau de tot, nu mai am loc in pat...Cred ca il exilez pe sot
La muuultiii ani!!! pentru toate sarbatoritele lunii si pentru sotii din dotare!!!
29+
Alexandru Aram si
Luca Ezram
Grasii mei iubiti
lutoniana spune:
Danuta super vestile. Acum ai si tu grija la ce ti-a spus dr si probabil ca parea relaxata doctorita pana acum ca isi pastrase "sfaturile tari" pentru trimestrul III (glumesc).
Important e ca fetita e bine, sanatoasa, voioasa si atat de iubita 
Cea mai fericita
29 + cu 
lutoniana spune:
Techila bafta azi la doctor si nu ne lasa asa cu gura cascata zi-ne si noua cum e cu soacra, ceva sfaturi de trimestrul III, una alta cu botezul.....![]()
![]()
Cea mai fericita
29 + cu 
lutoniana spune:
Mimika bine ai revenit la noi si esti libera sa te vaicaresti aici cat poftesti ca majoritatea avem cate ceva de plans pe umerii celorlalte burtici.
Pe mine de exemplu ma termina toata partea stanga, dar mai ales soldul ca dorm numai pe aceasta parte si cand ma trezesc noaptea la pisu sau dimineata nici nu pot sa merg ....sunt intepenita ....
Acum ma mai tine si ceva la o gamba si am niste greturi groaznice.....deci e un vis....dar asta sa fie toata problema....le depasim noi pe toate.

Cea mai fericita
29 + cu 
Emy10 spune:
Lutoniana, Claucia multumesc pentru raspunsuri.
Insa daca am sta sa numaram cred ca am fi paranoice zi de zi la doctor ![]()
Danuta1979 felicitari pentru grasunica!
Techila te asteptam cu vesti bune!
28+ cu 
Iepurica
Emy10 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lutoniana Iar bat campii singura ? ![]() ![]() ![]() Cea mai fericita 29 + cu ![]() |
Suntem si noi pe aici!
28+ cu 
Iepurica
Ioanna81 spune:
mai avem un picut si se termina cu problemele astea! vin altele mai mari sau mai mici! eu, de exemplu, nu pot sa ma intind dimineata. cum fac presiune pe muschii gambelor cum mi se pun carcei. ma sprijin in genunchi atunci cand dorm pe o parte spre pe burta! nu stiu daca sunt foarte coerenta aicea...
DAAAAARR.. m-am nenorocit! sotul meu a dat in superstitii
nu stiu cine ce i-a zis si acuma nu mai vrea sa cumparam nimic inainte de nastere. a zis ca se descurca el in zilele alea! imi vine sa ma impusc.
eu, olteanca mai smechera fiind, l-am convins asa: ii dam bani mamei, soacra-mii etc. ca si cum ar fi cadou, si apoi mergem cu ea la magazin si ii spunem ce sa cumpere! a acceptat da' nu stiu cat il tine!
Ioana
28+ cu
bebe Carol Ioan
album Webshots
alex25 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lutoniana Iar bat campii singura ? ![]() ![]() ![]() Cea mai fericita 29 + cu ![]() |
Eheeeee, si eu am senzatia asta de foarte multe ori, dar.....noi sa fim sanatose!

----------------------------------------------
Alexandra
26+ se pare ca fluturasul va fi
Alessia Ruxandra 
Da Doamne sa ne nastem sanatoase