Burtici fericite de septembrie-octombrie (83)
Raspunsuri - Pagina 11
laura78nico spune:
Fetele am recuperat in sfarsit!!!!![]()
Le urez si eu cu intarziere la multi ani sotilor sarbatoriti in week-end.
Casa de piatra Andreiiulia.
bafta fetelor care merg la doctor

Asteptam vesti bune!!!
Selen eu zic sa nu te ingrijorezi. La fel a patit si sora mea ca nu e ingrafic ca nu stiu ce a bagat-o pe perfuzii ca pana la urma sa spuna ca nu a mai avut loc in burta ei. Ce zici de asta?
Va las ca am ff multa treaba cred ca ne vom mai auzi mai tarziu sau maine.
la toate si o saptamana excelenta!
Laura
23+
si
Ramona Cristiana 20.03.2007
claucia spune:
Emy, am citit undeva pe un site in engleza dar nu mai tin minte unde, ca ar trebui sa fie 10 miscari intr-o ora si daca nu puteti numara atatea, atunci mai asteptam o ora. Daca nu sunt 10 in 2 ore atunci ne facem griji. Sincer, nu am reusit niciodata (nici nu am incercat prea cu spor
) sa stau atenta 2 ore, sau o ora, tot timpul am ceva de facut, la birou, iar acasa sunt mereu cu treaba, cu mers in parc, discutii cu fimea, schimbat, mancat etc, nu stam sa numaram.
Raluk, eu zic ca ar trebui intrebat ginecologul daca vrea testul asta, am citit tot asa pe net ca se recomanda, unii din oficiu
, altii daca iese glicemia cu nu stiu ce valori (nu anormale dar mai maricele probabil intre normale). La mine pe reteta scrie asa: glicemie I, dupa care 50gr glucoza oral si dupa 1h - glicemie II. Care ar trebui sa iasa tot sub 140. Daca iese intre 140-200 atunci se impun alte teste petnru ca iese des asa desi nu e nimic, iar daca este peste 200 nici nu mai este cazul de alte teste pt ca se considera a fi diabet gestational.
Eu sunt bucuroasa pt ca merg in fiecare zi in parc cu printesa mea, sunt dependenta de parc, de printesa mea nu mai vorbesc si abia astept sa mai vina una sa merg cu amandoua. Ieri i-am povestit Alessiei ca surioara Isa la inceput o sa doarma si o sa planga si ea neincrezatoarea zicea nuuuuu, dar dupa un timp, cand i-am repetat a oftat si a spus: doa, asa cu un botic ingrijorat si resemnat ca asa va fi
, nu stiu ce a inteles ea dar e clar ca o asteapta sa mearga in "pac" cu ea si sa ii faca baie impreuna cu mami
.
SI ma mai bucur ca miercuri e ziua Canadei (bine nu in asta imi sta bucuria neaparat
) dar plecam de la birou la 3 la petrecere si joi s-ar putea sa plecam la 2 si vineri e liber! Yupiii, asa ca saptamana asta se anunta buna si nu monotona. ![]()
Clau
28+ cu
si Alessia Maria
13 iulie 2007
varsta bb2
raluk16 spune:
Claucia multumesc mult pentru detalii
. E clar ca trebuie sa apelez la ginecolog daca doctorita de familie nu se pricepe. Ca sigur cantitatea de glucoza depinde cel putin de greutate.
In legatura cu miscarile, sper ca nu e grav la mine, dar am ore intregi in care nu-l simt deloc... si apoi revine.
24+ 
techila spune:
ola fetele!!
RAMSAN - La muuuuuuulti ani fericiti si sanatosi langa cei iubiti!!!!

si noi mergem azi la doamna medica de familie sa vedem cum iesira analizele pe care le-am recoltat sapt trecuta, speram sa fie bine....va povestesc pe la ora 3.
saptamana usoara si cu cat mai multa leneveala va doresc!
Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (29+) de 2 putze
si 
MangaGirl spune:
buna dimineatzaaaaaaa....caldura mare, mon cher...simt ca ma sfarsesc...
asa...dupa o pauza de forum (am dormit la o prietena si am iesit in oras ca sunt sales si aveam envoie de o rochita) .... ma reintorc cu urari de bine si sanatate si la multi ani pentru sotul tau, lucia, magdala si nu in ultimul rand...RAMONA...
vad ca ati forst harnicute pe forum. Eu am fost la shopping si mi-am puat o rochita verde, verde, de zici ca ma mananca vaca...in stil de vestala romana...sau ceva preoteasa grecoaica...cu bretele si de desubtul genunchiului. ca in fiecare week-end, mi-am recapatat glezna de caprioara...dar are timp sa se umfle iar azi si maine cand prestez aici la birou.
in rest, am mancat pizza si tiramisu ca un adevarata scrofita si am petrecut timpul cascand gura prin magazine. sunt 70% reduceri....deci va dati seama...o minunatie.
cam asta e de la mine pentru inceput. inca nu mi-am baut cafeaua si cred ca e necesara ...ca am o groaza de treaba si numai 2 zile sa o termin.
lucia multumesc de informatii si ca mi-ai admirat lucrusoarele. i-am cumparat si eu o salopeta pufoasa albastra cu gluga cu urechiuse...ca nu m-am putut abtine. 

dana multumesc 
andraiulia casa de piatra, sa fiti fericiti pana la adanci batranete si mult succes in toate. 
MangaGirl :-)
26+ cu Sasha Laurian 
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=%20MangaGirl&year=2009&month=9&day=30&babycount=1
poze webshot - http://community.webshots.com/album/570672058NKtQlR
www.mariaciubotaru.blogspot.com
iuliapapusa spune:
Fetele buna si de la noi.Sa va spun ce am patit aseara.Am mancat cartofi prajiti, mici, oua, carnita de porc, si 2 castroane imense de pepene si plus un pahar mare de suc.Sa ma fi vazut cum stateam ghiftuita pe un colt al patului iar al meu gurita se chinuia sa ma rostogoleasca intr-o pozitie calumea ca pe un butoi eu vaitandu-ma de burta sa ma schimbe in timp ce bombanea ca de ce trebuia sa mananc atat ca o sparta ca acu tre sa se chinue el sa ma aseze ca nu mai eram in stare nici sa respir calumea de plina ce ma simteam.Si cand ii spun ca vreau la toaleta a spus ca pot sa fac si pe mine ca el nu ma mai cara ca cine m-a pus sa mananc atata pepene si altele era de pomina as fi ras dar nu puteam.Tare patanie.nu va recomand ca incercati.![]()
+24 cu
Stefania Gabriela
Danuta1979 spune:
Buna fetelor
Am revenit. Fetita mea e bine, stomacelul a recuperat si e numai bun, fetita e chiar mai dezvoltata cu aproape o sapt (in fapt are 28 sapt fix, ecografic 28+6 zile).
Iata ceva dimensiuni: DBP - 73mm (28+6), HC-269mm (29+2), CA - 242mm (28+3, LF - 54mm (28+5). Greutate 1260g.
Deci fetita dezvoltata si sanatoasa.
Acum cu mine...risc nastere prematura datorita inaltimii, greutatii actuale (inca nu arat f robusta), greutatii de dinainte de sarcina (40 kg - sub 45 de kg e risc nastere prematura). De evitat drumurile (max 200 km si sa fie autostrada sau drum bun, fara gropi), statul mult in picioare, orice forma de efort, de mancat multe lactate, de evitat soarele (permise plimbari pana la 9 dimineata si dupa 6 seara), de evitat marea inclusiv statul doar la aer la mare in afara orelor mai sus amintite...etc)
M-a cam speriat dr. cu riscul de nastere prematura si cu toate restrictiile (am scris doar o parte) mai ales ca ea e de regula o tipa ok, nu e alarmista, nu e f restrictiva etc.
Dar o sa avem mare grija si eu si sotul astfel incat fetita noastra sa fie ok. Draga de ea, nici nu s-a nascut si deja e centrul universului nostru
.
Va multumesc mult pt pumnii stransi si incurajari. Au fost folositoare (iata ca fetita mea e ok).
Dana
28+ cu
Alexandra
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Dana&year=2009&month=9&day=21&babycount=1
raluk16 spune:
Felicitari, Danuta!
Maria, si eu ti-am admirat lucrusoarele, sunt intr-adevar foarte dulci! Sa le poarte sanatos puiul!
24+ 
Danuta1979 spune:
Aaa...si era intoarsa..adica cu capul in jos. Am intrebat dr. care e treaba cu intorsul si mi-a zis ca in principiu pana in sapt 32-33 de regfula bebitii se intorc. Si la a mea exista posibilitatea ca intre timp sa se mai suceasca ba cu capul jos ba sus.
Dr. zicea ca a vazut caz de copil de peste 4 kg care s-a intors cu o sapt inainte de nastere...numai el stie cum ...si s-a pozitionat singurel cu capul in jos...deci tot ce se poate.
Asta apropos de fetele care erau ingrijorate ca nu s-0a intors inca bebitul.
Dana
28+ cu
Alexandra
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Dana&year=2009&month=9&day=21&babycount=1