Burtici fericite de septembrie-octombrie (83)
Raspunsuri - Pagina 10
kiki_cri spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Iulika29 Buna fetelor!Acum m-am asezat si eu.,,pfui..obositå.. Azi e ziua sotului si am avut musafiri..familia lui( si a mea bineinteles)..El inca mai e umflat nitel la masea..Am stat , am papat, am stat pe balcon aici e ff cald si bine andraiulia ![]() Caså de piatra si multa fericire vå doresc .AA am uitat cica a inceput sa imi cadå burta.. Iulika, cea mai fericitå 30+cu Bruce Nicholas |
La multi ani sotului cu intarziere!!!
Si sa va bucurati de baietelul vostru
Am admirat pozele cu tine
Esti ffff frumoasa!!!KIKI
26+
si
Emy10 spune:
| citat din mesajul lui lutoniana Da, eu Am primit o plasa cu paturele si paturici extrem de dragute pe care le am efectiv acasa si un leagan beton dupa care nu m-am sinchisit sa merg sa-l iau (din lipsa momentan de spatiu de depozitare). In rest avem sufletele pline de dragoste si iubire pentru bebelusul nostru....si atat ![]() ![]() PS - multam fain de urari, asa cum am mai spus sa dea Dumnezeu la toate fetele barbati ca al meu ![]() ![]() Cea mai fericita 29 + cu ![]() |
Ma bucur ca nu sunt singura puturoasa Eu pot spune ca macar am inceput renovarea camerei in care va sta Eva caci asa o va chema!
Cat despre barbat, nu il inlocuiesc!
28+ cu 
Iepurica
kiki_cri spune:
| citat din mesajul lui uve_got_mail Lutoniana, Iulika, lamulti ani sotilor vostri si sa fie sanatosi sa va bucurati de !Ramsan, la multi ani si tie pentru maine, asta ca sa nu fiu seara ultima la urari! Maine dimineata merg si eu cu analizele la dr sa vedem ce mai spune...poate imi face si o eco, fiindca de vreo doua zile o simt pe in dreapta jos de tot si mi-e cam frica...cred ca are piciorusele pe acolo si da in mami de numa' numa. La morfologie mi s-a spus ca am ditamai placenta, loc berechet, dar daca ei acolo ii place... . la mine cred ca sta pe diagonala pentru ca in stanga sus, pe deasupra buricului, o vad cand se unduiestePloua in Bucuresti de parca am fii la munte...asa ma bucur ca nu a venit canicula....poate avem noroc de o vara mai racoroasa! ![]() 25+ , mami de Sarah Maria |
Bafta pe azi la medic!

Sa vi cu vesti bune!
KIKI
26+
si
raluk16 spune:
La multi ani, Ramona! Sa fiti sanatosi si fericiti!
Danuta succesa eco! Te asteptam cu vesti bune!
Claucia deci sa inteleg ca nu ma pot duce de capul meu sa-mi fac testul ala de glucoza provocata? Hmmm... eu speram sa pot, ca nu reusesc sa-mi conving doctorita de familie ca daca am rezistenta la insulina sunt predispusa sa fac diabet gestational. Nu de alta, dar nici macar nu stie ce e aia rezistenta la insulina...
. Nici macar faptul ca toata familia tatalui meu are diabet nu a lamurit-o. Chiar voiam sa fac analiza asta...
Cristina, noi am fi ales Budapesta in locul Bucurestiului si daca erau aceleasi preturi. Pentru drumul de Budapesta a fost de 4 ore, in weekend, pe drumuri superbe si autostrazi. Si stim cu totii ca spre Bucuresti poti face 4 ore in weekend si din Brasov, d-apoi din Baia Mare... Preturile ne-au iesit mai ieftine decat in catalogul romanesc, plus ca am gasit si niste reduceri la unele produse, care nu erau afisate in catalog. Banuiesc ca asta se intampla la orice Ikea, si la noi. De exemplu, cadita de baie a fost la Budapesta 20 ron, la Bucuresti e 35 ron (fara sa fie la reducere). Covorul ne-a iesit la 120 ron in loc de 135 ron. Acum vad ca sunt si preturi egale, si preturi mai mari. De exemplu, broasca cu buzunare de pus pe perete noua ne-a iesit la 30 ron in loc de 25, cat e la noi. Deci per total, drumul rapid si bun a inclinat balanta spre Budapesta.
24+ 
kiki_cri spune:
| citat din mesajul lui Danuta1979 Buna dimineata! Ei...azi schimbam iar prefixul si incepem sapt. 29. Doamne cum trece timpul..! Noi suntem bine si fetita mea iubita a miscat de zor in ultimele zile. Asa e si a mea...are zile cand abia misca si zile cand e razboinica. Trebuie sa o sun acum dimineata pe doctora sa vad daca merg azi sa ne vada, ca a venit vremea plus ca de sapt viitoare dr. mea e in concediu. Am emotiii...sper ca Alexandra e bine, dezvoltata corespunzator si stomacelel ei a mai crescut..ca ultimele dati era cam micut. Revin. Va doresc o saptamana minunata! Dana 27+ cu Alexandrahttp://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Dana&year=2009&month=9&day=21&babycount=1 |
Scoatem si pt tine

Bafta!!!Sunt sigura ca totul e bine
KIKI
26+
si
kiki_cri spune:
| citat din mesajul lui Emy10 Buna dimineata! Am lipsit cam mult, dar de astazi sunt in concediu!!! ![]() Lutoniana, cu putina intarziere, la multi ani pentru sot! AndraIulia casa de piatra!!!Sa fiti sanatosi si fericiti alaturi de bebita voastra! Danutza, te asteptam cu vesti bune despre bebelina! Ramsan LA MULTI ANI Raluk felicitari pentru noile achizitii! Astepta poze! Si eu cred ca tot de la Ikea voi cumpara mobila. Fetelor mai e cineva ca mine 28+ cu ![]() Iepurica |
DAAAAA, Emy, nici eu nu am luat nimic bebeilor
KIKI
26+
si
Ioanna81 spune:
neata si de la noi dupa un WE la tara... o bogatie, nu alta!
am mancat caise din pom si mere si alte alea! de vis, va zic
Ioana
27+ cu
bebe Carol Ioan
album Webshots
Ioanna81 spune:
si sa schimbam si semnatura ca suntem baieti mari! 

Ioana
28+ cu
bebe Carol Ioan
album Webshots
kiki_cri spune:
La multi ani Ramona!!!
Si sa ai 2 baietei sanatosi si frumosi!!!si sa te bucuri de ei!
KIKI
26+
si 
liliac1 spune:

La Multi Ani, Ramsan!
sa fii sanatoasa si sa te bucuri de fiecare clipa!!
La Multi Ani si sotilor care s-au sarbatorit ieri, la gratarel!
Casa de piatra pentru Andra!
Mult succes azi la eco pt uve_got_mail...si pentru toate burticile care participa la intalnirea de gradul I cu bebe din burtica! Sa veniti cu vesti bune!
Selen cred ca ti-ai revenit in ceea ce priveste greutatea demoazelei
. Stai linistita! Sunt alte aspecte mai importante...peste care voi ati trecut cu brio! 
Liliana,
Andra-Maria &
cu
23+
Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

!