Mamici de zmeurici de iulie-august (64)
Raspunsuri - Pagina 7
alecsxa0208 spune:
Bun venit pe lume bb Vladimir si felicitari proaspetei mamici!!
Acum am aterizat si noi de pe drumuri,am fost la iarba verde desi ne-a cam plouat,dar a fost ok.Ati scris ceva,acum ma pun pe citit.
Multumesc inca o data pt urarile de bun venit
Lorelay,multumesc frumos pt indicatii
,am reusit si eu sa-mi fac semnatura.
Mamidevaldut,eu am luat gynipral la greu,si perfuzie si pastile,si imi dadea palpitaii nasoale,nu mi-am luat si tensiunea in momentele acelea,dar sigur era crescuta.Gynipralul este un derivat de adrenalina si in mod sigur are si efectul asta,de crestere a tensiunii.
Apropo de spit.Elias,si eu voi naste acolo,si chiar vroiam sa le incurajez pe fetele care vor naste acolo sa stea linistite ca sunt pe maini f bune.Eu am stat internata acolo atunci cu contractiile,si desi aveam si alte optiuni(dr meu colaboreaza si cu clinici private),m-am hotarat sa nasc totusi la Elias.Personalul este super super amabil,doctori,asistente,infirmiere.Trebuie sa cotizezi,normal ca peste tot,dar eu n-am cotizat chiar la toti si tot s-au purtat super ok.
Saloanele sunt curate,nu lux,dar acceptabile.In sala de nasteri nu am fost,dar blocul operator era renovat si arata f bine.
Eu m-am simtit f bine tratata si pe maini bune cat am stat acolo.
Lucialu,daca vrei un sfat profesionist sa zic asa
(sunt marmacista),dintre gamele de cosmetice pt BB eu o sa incerc intai Mustela,mi se par cele mai bune,sunt testate de multe mamici,toate au fost multumite si s-au intors si au mai cumparat.Numai ca se gasesc destul de greu,cand gasesti e bine sa-ti faci stoc mai mare.
De Weleda nu stiu nimic,dar dintre celelalte game,as alege Mustela.
30 sapt + cu
Mara-Ioana
iulie.aug09 spune:
Euphoria, ca sa fie completa listuta mai vrem numele fetitei si cat de lunguta este.
Moniland spune:
Euphoria, frumos nume Ioana.
Finalizez acum listuta.
Si daca vrei poti sa pui si poze cu Ioana. ![]()
35+
Laura Ioana
Irina Maria
ivanoiuadela9 spune:
Mamici care ati nascut de curand , ati ales vreuna pt cusaturi ate care se topesc ? Eu la prima nastere am avut 20 de fire inauntru si 20 afara si tare m-au mai chinuit cand le-am scos pe cele interne , 2 luni nu am putut sta in fund .
adrianafedorca spune:
am sosit si eu acasa plecat ade la 9 de acasa...nu mai pot nu stiu cum am reusit sa merg atata, n-am reusit sa gasim tot ce ne-am propus dar am luat ce era mai impoirtant
Giova am rezistat la jumuleala...nici eu nu stiu cum si m-am jumulit de tot...
si pe burtica
Euphoria sa va traiasca zmeurica Ioana sa va aduca numai bucurii in viata
cu ce dr ai nascut la Elias? si eu tot la Elias la dr Alexandru Filipescu, tot pri cezariana , pe 7 iulie daca mai sta bb pana atunci
cate zile ai stat in spital? mie mi-e tare frica de anestezie, am facut o rahie la op de apendicita si o luna de zile am avut dureri de cap.Acum sper sa scap ...la internare ce acte trebuie? aveam asa multe intrebari dar am uiotat sunt prea obosita acum, dar ma gandesc si te mai intreb maine...
aaa pt bebe ce tb dus? tu de ce ai avut nevoie in spital?
_
Adriana mamica de Cezarica Georgian
(23 aprilie 2005)
si minunea din burtica
38+
Anastasia Ioana
AMR9 zile

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler
adrianafedorca spune:
alecsxa0208 acum am vazut ca si tu tot la Elias vei naste, la ce dr esti?
acum am vazut si eu listuta, foarte frumoasa 
_
Adriana mamica de Cezarica Georgian
(23 aprilie 2005)
si minunea din burtica
38+
Anastasia Ioana
AMR9 zile

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler
CriPOD spune:
Cornelia, felicitari mamico din suflet pentru bebe Vladimir!
Abia asteptam sa ne povestesti detalii! Vladimir, bine ai venit pe lume, sa ai o viata lunga si implinita si sa le aduci multe bucurii parintilor tai! Mami, mult laptic si refacere rapida!
euphoria, felicitari pentru fetita, sa va bucurati una de cealalta! Super ce refacere rapida! Mult laptic si putini colici va doresc. 
Trebuia musai sa zic si eu ceva despre astea.![]()
Am citit tot, dar azi noapte si-acum nu imi mai amintesc ce vroiam sa comentez si eu pe-aci.
Alinutza, unde e linkul cu caruciorul tau? L-am ratat? Mai dai odata, pls?
Danielle, frumos carutzul, sa-l folositi cu drag.
Patricia, o sa aflati sigur cand se coc visinele, ca o sa va bat la cap cu reteta
. Oricum nu cred ca in curand dupa cum arata. Anul trecut cand am plecat in franta, 11 iulie, aveam culese vreo 3 pungi, dar anul asta e diferit.
Mushil, uite linkul iar la www.eco-action.org/dt/bwv1.html" target="_blank">Birth without violence.
Vezi Motana, dai la soareci cand o citesti, eu v-am prevenit doar.![]()
Lucialu, ma bucur sa te vad activa si bine.
Moniland, in sfarsit ca ti-ai luat vacanta, ca pe mine m-ai uimit, aveam emotii pt voi.
elenada, grischa si cine mai e in patuc, voi cum sunteti?
Alina, iti dai seama ce fericire pe fetita ta? Of ce frumos.
meleea, imi pare rau ca treci prin stari mai joase, tuturor ni se intampla. E bine sa le lasi afara, dupa cum vezi, te usurezi un pic. Ai grija, stai pozitiva. Deprivarea de somn e o metoda de tortura, asa ca dormi si tu cand cum poti, in orice pozitie, si peste zi, mai lasa fugitul incoace-incolo, organismul tau are nevoie de somn.
Mai vroiam sa zic cuiva ceva, imi scapa, dar revin...
Dupa 3 zile in care mi-au fost umflate picioarele de dimineata pana seara, vineri seara s-au desumflat singure, fara nici un motiv sau interventie. Bebe parca nu mai misca, se impinge doar de cateva ori pe zi, azi cred ca ma duc la o monitorizare, asa pt linistea mea. Si inca ceva... penibil... pare ca imi creste par pe burta de cateva zile, e posibil asa ceva??? Aiurea. Oricum, sunt schimbari, sper sa fie legate de faptul ca se apropie timpul.
Sunt tare fericita, ieri trebuia sa ma intalnesc in parc cu Romanitza si cateva fete de la sezatoarea canadiana si familiile. Si ce credeti? Ne-am trezit acolo cu aproape tot Ontario, ne-au facut un baby-shower surpriza, a fost tare, tare emotionant... Mai zice si Romanitza, dar a fost hyper-super-minunato-impresionant.
Vineri am intrat sa vad de carti la un magazin de-asta de second, am mai gasit parti f faine acolo. Acum ma uit dupa dr karp. N-am gasit-o inca, insa am cumparat www.amazon.ca/Womanly-Art-Breastfeeding-Leche/dp/0452285801" target="_blank">The womanly art of breastfeeding cu un dollar jumate
si www.amazon.ca/Breastfeeding-Book-Everything-Nursing-Through/dp/0316779245/ref=sr_1_1?ie=UTF8&s=books&qid=1246214466&sr=8-1" target="_blank">The breastfeeding book a lui Dr Sears cu cinci. Asa ca am marfa acum.
Si sper sa apuc sa termin cu proiectu' ca-mi expira timpul cu aia cu vaccinele.
Ma duc sa inventez ceva in bucatarie acum...
Giova spune:
Moniland sa inteleg ca tu ai fost autoarea listei? super
.
IvanoiuAdela mie mi-a pus dr. ate care se resorb, doar ca acum vreau dintr-alea care sa le scoata. Dupa prima nastere mi-a picat un fir, la controlul de 6 sapt. s-a vazut o gaurica si a trebuit sa ma retaie si sa ma coasa din nou. Asa ca nu mai vreau sa trec prin asta, eu nu pot sta linistita, nu stiu cum am reusit, dar firul a picat si a urmat totul...
Doina doamne ajuta sa stea bb acolo. stiai ca pleaca dr. tau? eu asta l-am intrebat de pe la mijl. sarcinii...a zis ca nu pleaca si pe urma s-a razgandit. e bine ca nu ma apropiu prea tare de DPN, dar nu se stie niciodata.
mQQm asta da surpriza. ma bucur pt. voi! super tare!
am fost si noi putin pe-afara, cu trotineta la o tura de cartier...de vreo 2 ore
.
merg sa vad de pitic, poate adoarme mai repede ca nu a prestat somnul de amiaz.
, pe maine.
_
Gio
36+ si Marco(06.01.2006)
poze
Motana spune:
lorelay, scurgerea aia diferita vezi sa nu fie pierderea dopului, exact despre asta mi-a zis dr la ultimul control. Nu e nimic, poate sa dispara cu mult timp ianinte de nastere, nu inseamna ca tre' a te alarmezi.
Aici despre scorul Apgar, hmm, deja mi se pare un pic aiurea 1. ca din prima clipa de viata un bb este etichetat, atata valorezi 8, 9 sau 10, plus la unul din criterii... daca tipa tare e bun daca plange usor e nasol, pai tocmai zicea dr. Leboyer ca nu tre sa zbiere imediat copii, pt. ca nici nu ar trebui sa li se taie cordonul atat de repede, sangele sa pompeze pe ambele cai, si prin placenta si direct in plamani, ca la noi, of of, pare-se ca uneori medicina asta moderna e total anti-sentimet si numai instrumente evolutionate e de ea. 
Mushil, uite www.eco-action.org/dt/bwv1.html" target="_blank">aici e Birth Without Violence, sunt 4 parti ![]()
37+
Daria Alessia
"The key to effective parenting lies not in what we do but in who we are to our children." - Gordon Neufeld
"Ignoranta nu te salveaza... dar te face sa te simti destept!"