Mamici de zmeurici de iulie-august (64)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pogos spune:

buna fete!

feliciari Cornelia! sa va traiasca bebe Vladimir si sa fie sanatos alaturi de ceilalti copilasi frumosi!!!

euforia, refacere rapida si sa va traiasca copilasul!

cat despre infacol, eu in belgia nu am gasit. probabil nu se gaseste in toate tarile europene.

Laura, mami de Ana Catinca (25.09.2006)
si cu Tudor Petru
AMR aprox 4 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ivanoiuadela9 spune:

Giova si mie dr de familie mi-a dat pt picioare umflate Hepathrombin unguent sub forma de gel din luna a 7 a ca parca aveam niste butuci . Dar acum cand am intrat in 9 luni a zis sa iau Lioton gel ca este mai bun . Inca nu l-am incercat, dar noaptea mi se pun niste carcei groaznici de nu pot dormi deloc + ca stau si la et.4 si e o caldura de mori . Va pup pe toate .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelay_28 spune:

Multumesc Anemona. Habar nu am cum arata chilotii aia dar o sa ma uit sa vad daca gasesc

32+viitoare mami de Maya Larisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doina2222 spune:

Eli, nu stiu ce sa zic despre eruptia surorii tale dar arata foarte rau.A fost la medic ?
Parerea mea ar fi sa merga neaparat la un medic.
Sanatate multa

+ 39 sapt cu Darius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MC2008 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Eli30

Buna

Sora mea are o eruptie urata pe corp, cu niste mancarimi ingrozitoare.
Dermatologul i-a dat o crema pe care am citit ca e contraindicata in sarcina :-(

Va rog sa-mi spuneti daca ati avut asa ceva, ce vi s-a recomandat?

Sunt multe, multe bubite, blande cum le spune, unele unite intre ele, si iesite in relief...

Am pus niste poze aici: http://community.webshots.com/album/573276376kGBfIA

Multa sanatate si nastere usoara, tuturor!

Eli

Eli

Eli, ti-am dat PM.

Fetelor, cam prin asta trec eu. Nu asa de avansat, insa cred ca voi ajunge si eu pe acolo(desi inca ma mai rog la DD sa nu ma chinuie asa). Este oribil, si nu doresc nimanui sa treaca prin asta.

Multa sanatate va doresc!

Va pup

34 saptamani Mami de Tudor !!!!

AMR 6 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

meleea eu in pantofi nu mai pot baga piciorul, doar cu slapi/saboti dintr-aia cu talpa joasa care se baga intre degete. am 2 perechi pe care le pot incalta, asa ca e cald/mai frig tot cu alea sunt.nu-mi sunt exagerat de umflate picioarele, dar ma depresez cand le vad.
Ivanoiuadela si eu am lioton gel, nu stiu daca e indicat in sarcina, musai sa ma informez.
Doina la Odobescu nasti? la tine e mai naspa...esti mai aproape de DPN decat mine. dar mai stii? poate sta bb acolo, ca nu depaseste termenul foarte mult.
Euphoria o bebitza sanatoasa si mancacioasa sa ai! Refacere rapida si mult laptic
si eu stiu ca la cezariene nu se da 10, unii au primit...nu stiu de ce.
Scorul asta Apgar reprezinta mai multe...cum ajuta bb la nastere, primul planset, etc. pe cand la cezariana el nu se implica cu nimic...este scos de doctori si din cauza asta cred.

_
Gio36+ si Marco(06.01.2006)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Euphoria, da-ne mai multe amanunte cu privire la nastere. Poti incepe cu ziua in care ai nascut sa te trecem pe prima pagina si la cate saptamani. Sa-ti traiasca fetita si sa fie sanatoasa!!!
lorelay, uite asa arata www.hopa-sus.ro/magazin-produse-copii-bebelusi/set-4-chiloti-maternitate-de-unica-folosinta--marimea-3--558-p-84-c.aspx" target="_blank">chlotii de unica folosinta pt maternitate
Giova,

35+Laura Ioana Irina Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doina2222 spune:

Giova, da, la Odobescu nasc. E tare nasol ca am DPN in 04.07, dar ce sa fac ? N-am de ales. Incerc sa stau cat mai linistita si cuminte. S-au dus plimbarile mele de dimineata pana seara de glumeam c-o sa-l nasc in hipermarket. Sper sa mai stea pana in 07.07...dar ma pot astepta in orice clipa.
Stau in casa, ma plictisesc si "forumesc".

In legatura cu LIOTONUL - il puteti folosi fara grija. Mie mi l-a recomandat medicul ginecolog. Am ceva varice (putin operate chiar) si aproape facusem o tromboza. Nu mi-au facut probleme in sarcina (chiar mi-a fost frica de asta) cu toate cele 18 kg in plus, vad ca au stat la locul lor. S-au dilatat putin dar intern.

+ 39 sapt cu Darius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Euphoria spune:

Buna din nou,

Lorelay, nu suntem in listuta, sunt zmeurici noi, si n-am apucat sa ne trecem in listuta, dar ne-am bucura daca am aparea si noi acolo :))
Cat despre cezariana, o sa povestesc cat de amanuntit pot. Desi am si fost "condamnata" pentru asta, a fost alegerea mea, asa am considerat ca este mai bine atat pentru copil cat su pentru mine. Le admir pe fetele caer nasc natural, dar eu nu am fost in stare si recunosc asta. :)) Am ales anestezia rahiperidurala, este de preferat celei totale, refacerea este mult mai rapida, efectele secundare sunt minime, si avantajul este ca ti se lasa cateterul de peridurala in spate, si la nevoie ti se mai injecteaza anestezic. Eu l-am scos cu o zi inainte sa plec, si tare bine a fost. Anestezia in sine este un pic traumatizanta, cel putin pentru mine asa a fost, e o senzatie oribila, greu de suportat, dar nu imposibil. Apoi amortesti...Nu am simtit absolut nimic, doar o zgaltaiala continua (senzatia ca se umbla acolo) si nu stiu daca voi va inchipuiti ca doctorii vorbesc intre ei ca in filme, gen "taie, coase etc", eu una asa credeam, dar nu este asa, si nici instrumentarul nu se aude, in schimb am aflat barfe din spital :))Operatia dureaza cam 30 de minute, dintre care 5-10 minute pana iese bebe, iar restul de timp pentru cusut. Am fost dusa apoi la terapie intensiva, unde am stat o noapte. Durerile incep la cateva ore dupa operatie, si foarte foarte important, cereti calmante. Daca aveti inca cateterul de la peridurala, nu va sfiiti sa cereti anestezic, pentru ca durerile nu trec de la sine, si nu are rost sa va chinuiti. A doua zi este un pic mai rau, pret de cateva ore, dar repet si insist, cereti calmante. A doua zi m-au obligat sa ma ridic si sa merg, ceea ce o sa para imposibil, dar nu este, si sfatul meu, cu cat va ridicati mai repede din pat, cu atat va refaceti mai repede si mai usor. E un pic greu la inceput, dar merita. Eu imi faceam calmante si apoi incepeam sa misun. Intai pana la toaleta, apoi pana pe hol, apoi la bebe. :) A treia zi am fost acasa, cu bebe in brate. O sa fiti motivate de copii, si pentru ei o sa treceti peste tot. Eu va spun sincer, sunt fricoasa si rea de durere. Prietenii mei au fos mirati cand m-au vazut pe picioarele mele, zambind, pentru ca se asteptau sa plang si sa bolesc o luna. Probabil fiecare reactioneaza in felul sau, poate depinde si de doctor si de metoda lui...nu stiu...dar mie mi-a fost ok, si nu regret ca am luat decizia asta.
Cam asta ar fi, daca mai vreti sa stiti ceva, intrebati-ma, poate am uitat eu sa va zic ceva. :))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Euphoria spune:

Moniland, am nascut pe 23, la 39 de saptamani.

Mergi la inceput