Mamici de zmeurici de iulie-august (64)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Felicitari celei care a cosmetizat listutza. e super faina.

Cumnata cauta de nebuna prin farmaciile italienesti Infacol si nu gaseste.

Adriana si mie mi-e mai bine cand ma plimb. ieri am stat in casa si am avut contr. la greu, cum am iesit la plimbare a fost totul bine.
spor la achizitionat electrocasnice, lustre si alte chestii pt. casa.
Ylla hai ca mai sta bb inca 5 zile, doar nu sunt motive...nici contr. nu ai.
Buburuza imi pare rau ca ai probleme cu somnul...eu dorm dusa...macar atat.
Alina sa inteleg ca a sosit mama ta? ma bucur ca ai mai scapat de treburile casnice si bucatarit. sa poarte copiii sanatosi cele cumparate.
am comandat si eu ceva hainute de pe niste site-uri franceze, astept sa puna prietena mea pachetul pe Atlassib, dar parca tot la Marco i-am luat mai multe.
Alinutza e frumos caruciorul...cred ca e cam greu. vei vedea ca la primavara vei cumpara un altul mult mai usor tip sport. Super ca ai terminat cu cumparaturile pt. bb...la ce preturi sunt la Miniblu...nici nu vreau sa stiu cati bani ai lasat...acum inainte de reduceri.
Vally multe din ce enumeri tu acolo, eu am de la marco...cantar, termometru apa, sac de dormit, incalzitor bibe pt. masina, etc. Toate mi-au folosit, mai mult sau mai putin.
Matcha-oana mie nu-mi curge lichid, dar tot la fel ma dor sfarcurile...si daca le ating in treacat...tare sensibile sunt. le masez cam de 3-4 ori/sapt. cu garmastan si atat...nu-mi prea place masajul ca ma dor.
Nu cred sa fie problema cu lichidul ce-ti curge....se pregatesc sanii pt. lactatie...ai canale bune, desfundate....
Pt. picioare umflate mi-a recomandat o prietena un sray din farmacie, pe baza de heparina, Viatromb...cica se dadea cu el si 3 zile nu mai avea probl. cu picioarele umflate. nu stiu daca e recomandat in sarcina,. nu am intrat pe net sa caut. Ea insarcinata fiind l-a folosit.
Meleea ma bucur ca esti mai bine....si eu ieri m-am depresat putin cand am vazut ca nu prea am cu ce sa ma imbrac, incalt....dar nu mai iau nimic pana nasc. nu are rost.
Danielle pai cu Ebonee ce faci? e la gradi? ai lucrat inainte de sarcina? cam nasol e cu bb asa mici si bona. Nu poate sta mama ta mai mult?
Moniland sa dea domnul sa astepte bebitzele dr. tau.
MC2008 hai rezista inca putin, poate iti da altceva dermatologul si-ti va fii mult mai bine.

_
Gio36+ si Marco(06.01.2006)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camilucaci spune:

FELICITARI CORNELIA !!!
BUN VENIT, BEBE VLADIMIR !!!

Fetelor, produse Weleda se pot comanda de pe site-ul mycare.de, este un site nemtesc, dar trimit si in Romania. Eu am luat de la ei de 2 ori si nu am avut probleme, pachetul ajunge cam in 10 zile. Si e mult mai ieftin ca la babypoint.

Cami 36+ Maya Raisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meleea spune:

Giova, ce sa zic eu am vrut sa ma incalt cu o pereche de slapi luati acum o luna si nu mai intra , dar acum sunt ok ,m-am descarcat .

Micalsa ,stiu ce gasesc la noi imi placea al tau, monitorul e mai mare decat ce am vazut eu si sistemul de prindere e comod....f frumos sa-l folositi sanatosi

Meleea 36

AMR 4 sapt pana la DPN
AMR 2 sapt pana la cezariana

http://picasaweb.google.ro/meleea9/20090411?authkey=Gv1sRgCIfljvvPyfiGIg#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Euphoria spune:

Buna dragele mele,

AM revenit si noi, in formula extinsa si am un pic de timp, intre doua mese, si am zis sa intru sa va salut, si sa va spun noutatile...Asadar, ne-am nascut prin cezariana, la spitalul elias, cu 3,700 kg, si nota 9 (am inteles ca la cezariana nu prea se da 10, stiti ceva?)Operatia a fost super usoara, la fel si refacerea mea, a doua zi eram pe picioare, zburdam pe holuri cu fetita mea in brate. Nu stiu daca sa va povestesc cum a decurs operatia, pentru ca nu vreau sa va plictisesc, dar daca sunteti interesate, sau aveti vreo intrebare, va raspund cu mare placere, mai ales ca am fost constienta in timpul operatiei si am retinut toate detaliile :))). Oricum, cert este ca a fost o experienta placuta, desi nu ma asteptam, avand in vedere ca sunt o fricoasa, iar de rezultat....nu mai spun, mai ales ca a fost atat de asteptat.
Cam atat deocamdata, ma duc sa ma pregatesc pentru masa, pentru ca se aude o mataiala si cineva cred ca se pregateste sa se trezeasca. Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doina2222 spune:

Giova, medicul meu este Bacila si este plecat pana in 07.07 (cand eu voi avea 40 sapt si 3 zile). Ma tot rog sa-l tin pana atunci. M-a lasat la Dr.Vasile pe care nu-l cunosc si mi-e tare frica !
Am vazut ca si pe voi va dor sanii. Si eu am sfarcurile foarte sensibile si ma dor. Am inceput sa folosesc Garmastan, seara, cand imi mai aduc aminte. Ma intreb daca ma dor, cum o sa-i dau sa suga ? O sa vad la momentul respectiv...

+ 39 sapt cu Darius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelay_28 spune:

dupa un timp
Felicitari Cornelia pentru bebe Vladimir
Felicitari Euphoria pentru nasterea si refacerea usoara pe care ai avut-o. Asteptam mai multe detalii. Te-am cautat in listuta si nu te-am gasit
Raportez si eu contractii. Ieri toata ziua am avut dureri de menstruatie cu intarirea burtici. Nu prea mi-a fost bine. Nu am fost nici acasa ca sa ma pot intinde iar pe timpul noptii nu am putut dormi deloc. Dormeam o ora, alta stateam cu ochii in tavan si tot asa. De dimineata am avut carcei la ambele gambe ca am crezut ca mor de durere Asa s-a speriat si sotul....Am reusit sa adorm azi pe la 11 si m-am trezit acum o ora. Dar ma simt mai odihnita. Burtica tot asa tare este.
Pe fetita nu o mai simt asa miscatoare cum era, de vineri. Vineri chiar m-am panicat putin pentru ca nu o simtisem toata ziua. Seara cand m-am pus in pat a miscat putin dar foarte finut. Eu eram obisnuita cu lovituri puternice nu mangaieri. Chiat mi-e dor de loviturile ei. Acum parca doar se intinde. Si totusi sunt doar in 33 sapt, sa nu mai aiba loc in burtica de acum?
Pentru ce este recomandata infacol? ca vad ca tot vorbiti de el.
La ce se folosesc chilotii de unica folosinta?
Oanabbc bine ai venit printre zmeurici
Uf nu mai stiu sa va scriu la fiecare dar va pe toate.
Fetelor eu de cateva zile am o scurgere mai abundenta. Este un lichid mai mult incolor si uneori prezinta niste cheaguri. If nu stiu exact cum sa va explic...Voi ati patit asa?

32+viitoare mami de Maya Larisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anemona27 spune:

Buna fetele!
Eu tot fara nici un simptom,ma bucur ca ploua in fiecare zi si e racoare,dorm asa de bineee.

Euphoria eu chiar te rog sa povestesti cum a fost nasterea cu peridurala,acum la ultimul control m-a intrebat dr daca vreau sa nasc prin cezariana,si chiar nu stiu ce sa fac.Nu mai am rabdare,si parca as opta pt cezariana cu peridurala.

Heii restul mamicilor de ce nu mai dati pe la noi?Impartasiti-ne si noua experientele voastre.

38+Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anemona27 spune:

Lorelay, infacolul e bun pt colici,din experientele altor mamici se pare ca da rezultatele cele mai bune.
Chilotii de unica folosinta sunt buni pt zilele de dupa nastere cand se pateaza repede,si banuiesc ca sunt si mai comozi fiind din materialul ala subtire.

38+Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_1979 spune:

[size=6]Euphoria [/size=6]daca ai timp povesteste-nu cu lux de amamnunte despre nasterea prin cezariana , pentru ca si eu voi naste la fel si mi-e tare frica , mai ales ca de vreo saptamana am facut tensiune pe sarcina si fac tratament .
Doina222 si pe mine au inceput sa ma doara sanii , inca nu-mi curge nici un lichid , dar am o durere destul de nasoala , cred ca se pregatesc pentru alaptare .
s 36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eli30 spune:

Buna

Sora mea are o eruptie urata pe corp, cu niste mancarimi ingrozitoare.
Dermatologul i-a dat o crema pe care am citit ca e contraindicata in sarcina :-(

Va rog sa-mi spuneti daca ati avut asa ceva, ce vi s-a recomandat?

Sunt multe, multe bubite, blande cum le spune, unele unite intre ele, si iesite in relief...

Am pus niste poze aici: http://community.webshots.com/album/573276376kGBfIA

Multa sanatate si nastere usoara, tuturor!

Mergi la inceput