Mamici de zmeurici de iulie-august (64)
Raspunsuri - Pagina 4

blanca000 spune:
Felicitari Cornelia si Bine ai venit pe lume bebe Vladimir..sa ajungi un "om mare"
Doina..stai linisitita, nu te mai agita..si dr meu pleaca azi pt o sapt si apoi o alta sapt chiar inainte de termen..si la alte cateva fete la fel (Uliasi, Giova..) asa ca suntem "in grup". Pana la urma bebe tot se naste si medici sunt in spitale..ne te mai necaji .
Meleea..la fel si tu..se poa' sa te agiti tu asa...acum cand totul se rezolva...aveti unde sta, faceti camera lui bebe..eu cred ca tie iti e frica de momentul X (ca noi toate de altfel) desi iti doresti sa nasti odata si de aia te streseszi din orice..hai ca mai e un pic...zic eu care am acelasi termen cu tine.
Mica..poze cand? asteptam..sa vedem nasica burticoasa
Moni, ce fac fetele..mai stua la caldurica..mai au loc?
Danielle, hai ca poate reusesti sa alaptezi. Asa ma incurajez si eu desi nu am nici un semn..sanii mei sunt uscati de tot nici un pic de lichid macar..de vreo 3-4 zile ma ung si eu seara un pic pe mamelon cu Garmastan poate ajuta la ceva..desi cam fassss....
Alinutza in sfarsit vine si mobila lui bebe, sa vedem acum camera cand o terminati de aranjat..si hainutele...bravos..vezi va le-ai rezolvat pe toate rapid.
Vally frumos la mare...mmmm...., eu vreau sa ma duc pe la sf de august-incep de spet cu bebita chiar daca e mica..am grija de ea si acolo la fel ca si aici..nu?
Cine nu a mai semnat condica de ceva vreme sa o faca ca ne ingijoram :eumada, monica2008.... s37
Eva Ilinca
Bubi mic poze...din burtica
Nunta noastra 2004

Moniland spune:
Si eu ma inscriu in lista celor ce au dr. in concediu. Sau cine stie poate fetele il vor pe el. Atunci ori se grabesc pana marti sa vina pe lume, ori il asteapta pana in 20 iulie cand vine el din concediu.
Oricum psihicul meu e pregatit si pt alt dr. doar sa nu ma chinuie.
Blanca, cred ca tot mai putin loc au. Au crescut, simt asta, pt ca nu mai primesc lovituri necontrolate. Le simt cum se intind, imping, dar nu mai lovesc. Incerc saptamana viitoare sa ajung la dr. pt eco si sa vedem ce spune. La un moment gemenii nu mai cresc pt ca nu mai au loc, dar important este sa se dezvolte complet chiar daca stratul de slaninuta nu va fi chiar asa mare. Si cu asta sunt pregatita. Oricum inca nu realizez ca in curand voi avea copilasii meiin brate. 35+
Laura Ioana
Irina Maria

andreea_1979 spune:
Buna si de la noi! Noi suntem bine , ni s-a reglat tensiunea , sper sa nici nu mai creasca ! Bebelusa ne-a dat un spectacol aseara nemaipomenit , acum doarme , deh... a obosit si ea !
Felicitari Cornelia , sa-ti traiasca bebe Vladimir !
Voi stiti cum se numeste injectia aceea care se face iniante de nastere Dextametazona , asa e bine ? Am inteles ca se face una pe saptamana ca o pregatire pentru nastere .
s 36+

Moniland spune:
Andreea, Dexametazona e pentru maturarea plamanilor la copilas. Se face daca exista riscul nasterii premature ca sa poata respira singuri fara sa fie nevoie de intubatie. Eu asa stiu. Dar sunt fete care au facut si pot sa-ti spuna mai multe.35+
Laura Ioana
Irina Maria

elenada spune:
Bine ai venit bebe Vladimir. Sa cresti mare sanatos sa fii fericit sa ai o viata implinita si sa iti bucuri parintii toata viata.
elena +34
Ana Maria &
Matei Stefan AMR 4 sapt
Burtica mea la 33 sapt
Lucrusoare bebelusi
Camera piticilor
Povestea noastra in Tabu
***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

MC2008 spune:
neatza fetelor,
Eu sunt mai trazie azi, insa de doua zile nu prea mai dor, cu iritatia asta. Abea astept maine sa ma duc la Dr aia si sa imi spuna exact ce am, daca imi mai trece pana nasc, sau daca imi da vreun trat. Dupa cum va dati seama, sunt foarte deprimata
, sis tiu ca nu ii face bine lui bebe asta, insa nu mai pot. Am ajuns sa astept cu nerabdare ziua in care nasc. Casa e un dezastru, ca nu am mai facut nimic, si ma abtin la greu sa nu ma scarpin, deci imi vine sa o iau razna.
Azi ma gandeam sa dau o fuga pana la sp de dermatologie, si nu stiu ce sa fac, maine avand si progr la dr recomandata de medicul meu.
In o alta ordine de idei, mi-am luat pijamale ptr spital. Nu stiu sa pun poze aici, dar daca imi spune cineva voi posta. Sunt f dragute, 2 camasi de alaptat si o pijama cu maieu si pant scurti. Am fost ieri in Europa cu cumnata mea care are magazin si se ducea ptr marfa in Dragonul Rosu, si le-am gasit la 15 RON fiecare.
Bebe este foarte activ, da in mami cat poate si cand poate, si mi se rupe sufletul ca eu sufar asa sa nu il supar si pe el.
O sa ma apuc de curatenie, imi mai trece timpul, si sa ma pensez, ca maine e ult zi de serv. Trebuia sa fie marti, dar cu iritatia asta nu mai pot. Maine doar ma duc sa imi strang lucrusoarele in cutii si sa o tai.
Va pup pe toate si va doresc sanatate multa-multa. voua si zmeuricilor voastre!
34 saptamani Mami de Tudor
!!!!
AMR 6 saptamani

Motana spune:
Gata, am citit cartea postata de mqqm, Birth Without Violence, a mai avut careva timp de ea? Vreau sa va zic ca e suuuper touching cel putin ultima parte cum ca isi da cu ciocanele in cap, mai ales daca faci diferenta intre cum ar trebui sa vine bb pe lume si cum de fapt vine, in orice spital. Ce frumos zice nenea ala acolo,
!
Am mai vazut si filmuletul ala, Pregnant in America (www.youtube.com/watch?v=R3WWNKurKjA" target="_blank">aicitrailerul) acu vreo cateva zile si chiar mi se pare ca atat de mult tehnicizam nasterea unui bb ca de fapt pierdem toata acea magie de a naste, nu mai simtim ceea ce ar trebui. Hmm e cam aiurea ca nici nu sunt 100% convinsa ca a homebirth e varianta perfecta, desi e mult mai "normala", parca mi.ar fi teama sa imi asum o asa mare responsabilitate, cred ca de aia acuma majoritatea se duc in spital sa nasca... sa lase toata responsabilitatea pe altii (se presupune ca sunt "mai stiutori"). Anyway, decizii personale m-a cam luat valul, dar daca aveti timp merita citita perspectiva lui Leboyer, linkul il daduse mQQm, ca eu am copiat-o intr-un word si nu mai stiu exact.
Duminica placuta! 37+
Daria Alessia
"The key to effective parenting lies not in what we do but in who we are to our children." - Gordon Neufeld
"Ignoranta nu te salveaza... dar te face sa te simti destept!"

Motana spune:
www.youtube.com/watch?v=4jHAy9aHX50&feature=channel" target="_blank">nice, ar fi super un festival de asta, nu numai baby expo cu produse, ci si cu education!
www.youtube.com/watch?v=ipjp9dC3tjo&feature=related" target="_blank">si pe asta tre' sa il vad! se potriveste cu Birth Without Violence
37+
Daria Alessia
"The key to effective parenting lies not in what we do but in who we are to our children." - Gordon Neufeld
"Ignoranta nu te salveaza... dar te face sa te simti destept!"

Mushil spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Motana Gata, am citit cartea postata de mqqm, Birth Without Violence, a mai avut careva timp de ea? Vreau sa va zic ca e suuuper touching ![]() ![]() Am mai vazut si filmuletul ala, Pregnant in America (www.youtube.com/watch?v=R3WWNKurKjA" target="_blank">aicitrailerul) acu vreo cateva zile si chiar mi se pare ca atat de mult tehnicizam nasterea unui bb ca de fapt pierdem toata acea magie de a naste, nu mai simtim ceea ce ar trebui. Hmm e cam aiurea ca nici nu sunt 100% convinsa ca a homebirth e varianta perfecta, desi e mult mai "normala", parca mi.ar fi teama sa imi asum o asa mare responsabilitate, cred ca de aia acuma majoritatea se duc in spital sa nasca... sa lase toata responsabilitatea pe altii (se presupune ca sunt "mai stiutori"). Anyway, decizii personale ![]() Duminica placuta! ![]() ![]() ![]() "The key to effective parenting lies not in what we do but in who we are to our children." - Gordon Neufeld "Ignoranta nu te salveaza... dar te face sa te simti destept!" |
BUna,
Unde am postat mqqm Birth Without Violence?

Giova spune:
Noi suntem ok, am ceva dureri care merg pana pe picior in jos...apasa bb pe ceva nervi...tare naspa mai e.
In rest ok, astept sa se faca pestele sa papam ca tare imi este.
Doina222 ce doctor ai? eu sunt la Bran si al meu e plecat in concediu...se intoparce pe 6.07 din Turcia.
sper sa mai stea bb acolo pana vine dr. tau.
Micaalsa ma bucur ca ai rezistat eroic la botez. sa va traiassca proaspata crestina!
Adriana esti o eroina...cum ai rezistat la jumulit, chiar daca nu e de tot...eu n-as rezista nici un cm din parti.
nu mai tin minte nimic din ce am citit.
revin mai tarziu. si duminica placuta.
_
Gio36+ si Marco(06.01.2006)
poze