Mamici de zmeurici de iulie-august (64)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mushil spune:

Citat:
citat din mesajul lui matcha-oana

buna dminieata
de la o vreme mie imi curge din sani,un lichid transparent,oare e bine?
daca nu fac masaj la sani nu iese ,doar daca fac masaj,si daca nu fac masaj ,ma dor sfarcuriile de mor.dupa ce iese,ma simt usurata.
ce este cu lichidul asta?

36

Buna,

Cred ca e vorba de colostru. Poate sa inceapa sa curga inainte de nastere mai ales dc iti masezi sanii.

35 s cu Darius Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Motana spune:

Oana, e f. bine, inseamna ca vine lapticul pt bb si nu incerca sa storci, caci cica poate duce la contractii. Pt dureri de sfarcuri nu stiu, poate is bune pad.urile alea cu gel (isi luase Elena) de le poti pune calde sau reci. Singura chestie e ca trebuie deja sa iti pui protectoare de sani ca sa nu patezi sutienul/hainele.

vally, depinde de fiecare dar cred ca toate am lasat ceva "in caz de" dupa ce considera ca merita sau nu luat si aruncat sau nu banii. Daca ai de gand sa folosesti bibe am inteles ca incalzitorul ala e f bun, ca faci direct acolo lapticul, nu doar incalzesti de lene, nush, am auzit... Termometru de baie io am luat, ca venea in set, daca nu probabil ca nu luam. Cantar nici gand, nu am chef sa ma stresez, dar depinde iar, o prietena cu bb de 3 luni mi.a zis ca nu poate fara cantar, il foloseste in fiecare saptamana.
Lasa o lista de rezerva si sa stii unde gasesti si in caz de... da fuguta sotul si ia la sigur, asta daca vrei sa nu arunci niste bani, deh.

Alinutza si vally, bine ca cei de la babycomfort isi fac datoria, sa ajunga cu bine si sa le stapaniti sanatoase!

mqqm, mai lasa treaba, relax. Sa stii ca am citit numa' o parte din carticica aia, de fiecare data cand pun mana pe ea tot ma intrerupe ceva, acum m-a apucat si curatenia . Am pus-o in word si ma plimb cu ea pe toate aparatele, poate poate oi citi-o.

Azi am incheiat si noi 37s, sper sa trec cu bine peste sapt asta ca e moda la noi la odisee, as mai sta vreo 2 sapt asa... sa imi termin treburile. Apoi mai am o emotie cu luna aia pe 7, hehe!

Popici!

37+ Daria Alessia

"The key to effective parenting lies not in what we do but in who we are to our children." - Gordon Neufeld

"Ignoranta nu te salveaza... dar te face sa te simti destept!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinutza78 spune:

'neata

Cam asa ma simt...ca dupa o betie. M-am trezit brusc pentru ca la blocul alaturat a fost o petrecere..si acum, dimineata la 5,30, au gasit de cuviinta sa mai continue petrecerea si in curtea complexului de blocuri..si eu stau la parter si dormeam cu geamul deschis. Cred ca am ajuns ca o baba...cu nervii pe bigudiuri...ca ma enerveaza orice zgomot

Vally e super ca vine si la tine comanda. Uite www.babycomfort.ro/produse/230-carucioare-scaune-auto/243-carucioare-bebelusi/1626-sistem-7-in-1---carucior-tako-city-voyager---dark-green.html" target="_blank">caruciorul pe care l-am luat de la babycomfort. Cred ca e cam greu...dar eu stau la parter si am si rampa la intrarea in bloc. Criteriul decisiv de cumparare a fost culoarea..foarte inteligent criteriul. Si eu mai vreau sa cumpar aparatori sani si comprese cu gel pt sani. Eu mi-am cumparat deja cantar pt bebe, sac de dormit,termometru baie,incalzitor biberon,cutie izoterma...din motive de precautie si relaxare mentala.

Motana wow...ce putin mai ai Acum si eu socotesc DPN-ul pe la 37-38 saptamani, pentru ca vad ca zmeuricile se coc mai devreme...dar daca tu vrei sa mai stea la caldurica bebelina, stai si tu linistita si nu te agita..si cu optimism te apropii de 40 s. Eu sincer..desi la curs ne-a spus ca e ideal ca bebele sa se dezvolte in burtica si nu afara ...si ca nasterea de la 37 la 39 s se numeste nastere inainte de termen...as vrea si eu sa nasc pe la 37-38 saptamani. Sufar ca un caine de la caldura...iar burta e imensa...vergeturile se extind...na, ca am ajuns si eu sa ma plang. Mi-au venit si mie cartile comandate...da' cine a apucat sa le citeasca..sper ca de la sfarsitul saptamanii viitoare sa ma apuc si eu.

o zi frumoasa..poate mai apuc si eu o ora de somn..ca azi am de lucru la proiecte

Alinutza s34 viitoare mamica de strumf baietel Eric Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meleea spune:

FELICITARI CORNELIA! SA FI FERICIT ,SANATOS SI CUMINTE BEBE VLADIMIR!

multumesc fetele , pt incurajari , mi-e rusine ca am explodat asa dar..... nu mai puteam. abia mai merg,mi s-au umflat si talpile,in secul piciorului si ma doareee, rau de tot, dar nu ma las tot am umblat ieri toata ziua,ba la firma, ba la mama,bricostore,si altele,pt camera lui bebe(fata de care mi-am cerut o mie de scuze ca are o mama isterica ).
Micalsa , de unde ai luat sistemul de supraveghere ai facut comanda pe site la walmart sau se gaseste si la noi?
Adriana ,si eu umblu toata ziua de frica sa nu ma umflu mai rau ,daca stau ma fac balon ,poate daca iau o gura de heliu si imi pun si-o ata... ma deplasez mai usor

inca odata scuze pt istericale

Meleea 36

AMR 4 sapt pana la DPN
AMR 2 sapt pana la cezariana

http://picasaweb.google.ro/meleea9/20090411?authkey=Gv1sRgCIfljvvPyfiGIg#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

Citat:
citat din mesajul lui matcha-oana

buna dminieata
de la o vreme mie imi curge din sani,un lichid transparent,oare e bine?
daca nu fac masaj la sani nu iese ,doar daca fac masaj,si daca nu fac masaj ,ma dor sfarcuriile de mor.dupa ce iese,ma simt usurata.
ce este cu lichidul asta?

36

e ok,si mie imi curg sanii de la 4 luni asa ca nu iti fa griji.e semn ca o sa avem lapte ptr puiuti

pozici
vine BEBE 2
Ebonee (02.10.2007)
Melissa (09.08.2009 DPN)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

matcha-oana vine lapticul, stai linistita, nu stoarce , fa doar masaj la sani usurel cu crema
as vrea si eu sa-mi curga dar la mine parca s-au micsorat ...
in noaptea asta am dormit si eu bine, am bagat AC in dormitor toata noaptea si am dormit lemn
acum ma racoresc cu pepe ...e asa buuun

vally parerea mea sa mai astepti cu celelalte cumparaturi sa vezi exact ce-ti trebuie, de ex sac de dormit acum nu ai nevoie , bebe emic sta si invelit cu un scutecel si e cald aafara poate mai pe la iarna ,incalzitor pt biberon e bun daca plecati de acasa in vacanta acasa n-ai nevoie, comprese streile mari nu se gasesc fetele stiu ca au facut tampoanele cu fasa sterila, oricum toate se gasesc la orice farmacie si-n caz ca ai nevoie il trimiti fugutza pe sotz

meleea de asta suntem aici sa ne ajutam una pe alta cuo vorba buna, ma bucur ca esti bine acum , oricum e bine sa te descarci

_
Adriana mamica de Cezarica Georgian (23 aprilie 2005)
si minunea din burtica 38+ Anastasia Ioana
AMR10 zile

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

`neataaa burtici
???

motana,tin pumnii si tie sa mai stea printesita in burtica 2 saptamani
eu as vrea ca puradica mea sa fie in zodia leului,nu stiu de ce,eu sunt rac si ma enervez cumplit cand vad cat romantism poate exista in mine

alinutza,super truper tare si misto e carutul

vally,parerea mea e sa mai astepti pana dupa ce nasti,atunci vei sti exact ce iti trebuie si nu o sa arunci banii aiurea.
termometru de baie eu am avut dar nu l-am folosit,controlam apa cu,cotul,era mai simplu.
cantar nu am luat sa nu ma stresez cu greutatea bebelinei,mergeam la clinica o data pe luna sau venea moasa/pediatra acasa si o cantarea/masura.protectii ptr sani la fel,daca Doamne feri nu poti alapta (sa zicem),oricum ai sa scoti bebe din casa la plimbarica si poti trece pe la o farmacie sa iti iei ce ai nevoie,parerea mea

in afara de tampoane de sani ca sa nu imi patez hainele,nu am luat nimic.dupa ce nasc vad eu ce imi trebe,protectii cu gel,fara,pompa etc

vroiam sa mai zic,ca...lichidul ala transparent care curge din sani nu e colostru,e un zer,colostru e alb si vascos,vine imediat dupa ce nasti,in cantitati foarte mici,dar bebe se satura si cu 2-3 inghitituri,tin minte perfect ca dupa ce am nascut-o pe Ebonee,am pus-o la san dupa juma` de ora,a luat 2 guri de colostru si a dormit 2 ore apoi,iar am pus-o la san si a luat 2 guri si iar a adormit vreo 2 ore,timp in care eu m-am ridicat din pat,am facut baie,m-am aranjat si iar pus fata la san,dupa aia a fost nasol ca se enerva,nu putea prinde,deja mio` fost facut rani,am crezut ca nu am lapte,sanii erau fleasca,am ajuns acasa si gata cu alptatul

asa tare imi doresc sa pot alapta si eu,offfffff
dar poate daca vine a mea mama si ma ajuta,cine stie??
insa mai am o problema,as vrea sa ma intorc la munca cam dupa o luna ca nu o sa rezist in casa mult,sunt in cautari de bone prin tara

am fugit ca m-am intins cat o praji cu visine
sa aveti o duminica frumoasa

pozici
vine BEBE 2
Ebonee (02.10.2007)
Melissa (09.08.2009 DPN)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Buna dimineata! Sa aveti o duminica placuta fara evenimente neprevazute.
Eu sper ca urmatoatea mamica sa fie Dienutza.
Matcha Oana, si mie imi curge lichidul acela transparent din sani, si daca spuneti ca ar fi un semn ca urmeza productia de lapte, ma bucur ca am nevoie de o intreaga laptarie. Mai ales citesc ca se pune copilul la un san si apoi la celalalt. Pai la mine pun o fata la un san si pe cealalat la altul, iar la urmatoarea masa sa inversez.
Alinutza, imi place caruciorul luat pt bebe. Si eu am pus ochii pe unul dublu dar am renuntat repede cand am aflat ca nu are rotile din fata pivotante. Poate ca cel simplu e facut mai cu cap.
Muffi, esti bine?
Eumada, cum te simti?
vally, eu as astepta cu restul cumparaturilor ca poate nu ai nevoie de ele. Trimiti sotul la cumparaturi pe parcurs ce simti nevoia de una alta. Nici eu nu am luat multe chestii. Sacul de dormit stiu ca e ideal, dar acum la inceput cand nu se prea misca copii se pot acoperi cu paturica si poate nici nu mai e cazul sa iei sac de vara.

35+Laura Ioana Irina Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micaalsa spune:

Adriana, e foarte folositor un monitor, mai ales cand stai la casa. Eu altfel nu as auzi-o. Si la Iulia am folosit pana nu demult, acum nu mai e nevoie ca se da singura jos din pat si vine jos, nu ma mai zbiara. Mie acum mi s-a pus pata pe video monitor ca io mi-s mai panicoasa de felul meu si nu ma multumesc doar ca il aud, traba sa si vad ce face
Alina, n-am stat pe scaun deloc in biserica, ba mai mult si am tinut-o pe bebica in brate din cand in cand. M-am simtit tare bine, zici ca nu eram gravi ieri. Cu greu m-am abtinut sa nu ies la zbantaiala, la sala A fost bine, multumesc la Dumnezeu, n-am avut nici o jena.
matcha-oana, de colostru e vorba sigur. Dar cum de te dor daca nu il scoti ... mi se pare dubios, n-am mai auzit.
vally, mie mi se pare util termometrul si incalzitorul/sterilizatorul de biberoane. Poate ca-l alaptezi exclusiv dar un ceai poate tot ii faci si i-l dai din bibe ...
In rest, nu prea cred ca merita luat acum. Mai tarziu, daca iti trebuie neaparat, le poti lua.
meleea, nu poti sa comanzi de pe site-ul acela, mie mi l-a trimis cineva din State. Dar si la noi am vazut ca sunt, alte marci. Da o cautare pe google si sigur gasesti ceva.

AnamarialuiIulia (23.03.2006) si36+ cu Teodora
Nasterea printesei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doina2222 spune:

FELICITARI CORNELIA ! BUN VENIT BEBE VLADIMIR !
Buna fetelor !
Vad ca si voi va plangeti ca nu mai puteti. Subscriu si eu la aceeasi stare. Noi am facut ieri 39 de saptamani si am o durere lombara pe care nu stiu cum s-o interpretez ...se apropie oare ? Eu am ceva probleme cu spatele si ma gandesc ca poate de asta. Nu vreau sa nasc pana in 07.07 ca mi-e doctorul plecat dar nu cred ca mai sta bebe la caldurica atata de mult...
Si mi-e atat de frica !
Prezenta doctorului meu imi dadea o siguranta. In schimb, lipsa lui ma umple de frica si panica.

Va .

+ 39 sapt cu Darius

Mergi la inceput