Mamici de zmeurici de iulie-august (64)
Raspunsuri - Pagina 8
noce spune:
Cornelia, FELICITARI!
BINE AI VENIT PE LUME, VLADIMIR!
Sa va dea Dumnezeu sanatate, refacere rapida mamicii si acomodare si mai rapida bebelusului!
Imi pare rau ca vineri mi-a picat netul si nu am mai apucat sa scot majoretele la dans.
Felicitari, Euphoria
! Sa fie sanatoasa micuta Ioana si sa aiba parte de un drum plin de bucurii!
Giova, sa-ti dea Dumnezeu sanatate si nastere usoara!
De 3 zile tot gemuri si dulceturi fac dupa reteta ta si nu-mi vine sa cred cat de delicioase ies
. Pun mai putin zahar, cam 2 cani la un kg de fructe si bag borcanele la cuptor cum ai spus tu. La gemul de caise am pus si sucul de la o lamaie si are o culoare frumoasa, mai mare dragul! Sotul nu ma lua in serios, se gandea ca e doar un gem si cand i-a dat de gust, m-a luat in piata sa mai luam fructe sa mai facem. Pana acum am mancat numai gemuri clasice, fierte bine si foarte dulci si nu ne innebuneam dupa ele.
Ely_ct, iti scriam vineri (si a picat netul si nu a mai aparut) ca eu am facut plaja fara probleme pana in luna a opta, cu burtica la soare. Am auzit si parerea unui dr la tv ca gravidutele pot face plaja, iar acoperirea burticii nu are relevanta.
36+
Filip
Luna a 9a 
Minunea Sfantului Nectarie
http://bd.lilypie.com/Oy3Kp2.png
lucialu spune:
Buna seara si de la noi!
A mai venit o zmeurica! BB Ioana Bun venit in lumea noastra!
Sa ai o viata frumoasa,sa fii sanatoasa,papacioasa si iubita!Euphoria recuperare usoara si felicitari mamico!

Ylla wow!5 zile???
cine mai urmeaza?Dienutza,Pooh,Adriana,Doina,Mica![]()
Incerc sa merg cu doua ferestre in paralel ca nu poc sa tiu minte
MC imi pare rau de necazul cu pielea.
Pana ajungi la dr poate ar fi bine sa te dai cu comprese inmuiate in ceai de musetel sau galbenele,poate si ceva arnica?Sa se mai calmeze zona.
Motana multam pt reteta!
Sa vad de unde ieu oloiul de menta,ca ma doareee,exact spui:cand ma lasa cand ma ie.Prost moment si-o gasit si mintea asta sa vina
Sunt scumputze cam toate cele insirate de mine,mai putin cred-sanosanul,care se gaseste peste tot nu doar in farmacii.Insa nu vreau sa fac rabat la calitate la chestiile astea pt pielicica pupinei,ca daca incep cu ieftinele si ii fac rau,pana la urma tot acolo ajung.In plus mai imi dau si palmi daca o chinui.Am cateva fixuri la care nu ma uit bine la pret
Vezi ca am vazut si pe amazon,cauta ca tre sa fie oferte mai multe poate la preturi mai bune.Acolo era uleiul pt vergeturi de care intrebam eu:au si de-ala.
Alina sa va fie de bine cumparaturile!Merci de pont!din pacate sunt alergica la paracetamol
de-asta am fost dispe cu raceala in sarcina.Multam frumos si tie pt confirmare ca weleda buuun!
Porcaria e ca la noi nu se gasesc usor,de-asta nici nu se stie de ele.
Alinutza si lui BB tau sa-i fie de folos achizitiile!Exact tako am vrut initial sa-mi iau:drifter clasic,rosu.Faceam ca papagalul Paulie in urechile lui al meu:tako,tako,tako
Am renuntat in fav lui Espiro ca l-am vazut live pe ultimul.Si odihneste-te!ca te spun la mamii teu
Oricum ai fost maratonista de voie(job,cursuri,yoga,gim), Moniland s-a tinut lejer dupa tine cu gemeni,cele mai in forma!
Mica super ca a fost tot bine-bine cu botezul!
Giova nu poti lua de la unguri infacol?Poate mere cineva cunoscut,eu l-am luat din Tesco.Si eu mi-s umflata,am niste laboace in loc de picioareee si nu-mi intra piciorul in nimic cu nr meu original,iar sa iau mai mare pt cat mai am,ca si tine spui NU!
Camilucaci multumim de pontul cu linkul pt weleda!
Maine sun si la Masloc sa vad ca stiu sigur ca aveau chestii naturiste de vanzare:pasta dinti si altele.Unde e mai rentabil,cumpar.
Alexcsa multumesc frumos!
Asa stiam si eu de Mustela,ca e cea mai cea in topul preferintelor. Incerc sa vad cum dau de Weleda ca totusi as opta pt ea.Mustela o tin pt plan de rezerva![]()
aaa Doina,dr Vasile e super ok la nasteri!Se pare ca multi dr-i apeleaza la dansul pt concedii
, dar chiar sunt si pacientele multumite.Si e f respectat de personalul din maternitate,mie asa mi-au lasat impresia.
Mqqm moama ce sorpreza!
Super!
Si eu am par pe burta
asa ca...ata ete.Hof!
Danielle si carciorul teu e frumos si mi-a facut cu okiul slingul
Si eu tot cu cotul voi lua temp apei![]()
Cred ca mi-a luat mai bine de juma de ora scriu...ma retrag si mai vb!As vrea sa ies la aer9ma strang peretii),dar nu ma simt in stare,am avut si azi ceva contractii.La mine nu se rezolva cu plimbare,ca daca nu-i convine la pupa se lasa cu contractii si ea se lasa grea-grea jos de tot,de abia mai merg.
aaa Motana scorul apgar(nu am mai intrat pe linkul pus de tine)nu e vb de etichetari.In cartea mea spune clar mamica germana ca se testeaza niste reflexe,se face medie la sfarsit care da nota finala.Reactiile alea,refelxele sunt foarte importante pt a stii cat e de sanatos bb,sunt printre primele semne daca ceva nu e in ordine.O sa ma uit maine pe ce ai pus tu sa vad daca e asa ca in carte,daca nu scriu ce scrie la cartulia mea.
culotii mei de unik fol nu sunt tigex,dar par ok,sunt italieni cred-farmacia Dona,5 buc la 10 roni,fiecare impachetat separat.Sunt curioasa daca mi-s buni ca mi-am luat marimea M...de la popou Micutz in viziunea mea![]()
pps:pe voi nu va doare stomacul cand stranutati?Il am ata de inghesuit si e o adev provocare sa stranut
va pupam pe toate! NB!!!
KISSES
"and the song became love and love became the egg" (Happy Feet)
my little sunshine
s_ellia25 spune:
pupicesc toate burticile....si multe multe felicitari la toate zmeuricile care s-au copt pana acum sa va bucurati de ei dragi parinti..mie imi place sa va citesc nu prea postez...si nu am internet decat la munca deocamdata..asa ca decat cand mai trec pe la munca va citesc postarile..ca am lasat-o mai moale cu munca ..nu stiu sa imi fac semnatura dar am 36+ si am parca mai mult pe partea dreapta bblina..adika in partea asta o simt eu..si simt ca s-a lasat burtica in jos de vreo saptamana..e ceva rau??am avut si dureri parca ca la menstruatie dar continui nu intrerupte ca nu puteam sa stau in picioare..sunt normale??imi cer scuze ca va zapacesc cu intrebarile ..ms mult
Giova spune:
al meu sot e afara la terasa, copilul doarme...eu bantui pe net
.
Maine e sarbatoare, asa ca vom lenevi.
Noce ma bucur ca au iesit bune gemurile. Lamaia e buna ca nu schimba culoarea fructelor. Eu am facut si cu bucatele de nuci intr-un an, in cel de caise...super a iesit.
mananc la greu din cel de capsuni, parca as mai pune si eu ceva...gemul de zmeura e delicios...ca tot e titlul subiectului nostru....dar ne trebuie multe fructe.
Lucialu din Tesco supermarket? sa vad cine mai merge pe acolo si cand...noi curand nu. cum esti?
Euphoria frumos nume pt. bebelusha ta
.
_
Gio
36+ si Marco(06.01.2006)
poze
ely_cta spune:
Buna fetelor!
Am o intrebare:cu Garmastan va dati doar pe mamelon?Si va ungeti finut sau tb masat?
32 + sapt cu
David Andrei
ely_cta spune:
Noce,multumesc de raspuns.Chiar nu stiu inca ce sa fac,daca sa ma duc seara un pic la plaja...Nu am fost deloc panicata pana acum cu nimic si am fost si foarte activa,dar cu plaja...am auzit diverse pareri.
32 + sapt cu
David Andrei
ely_cta spune:
Am vrut si noi sa luam carutul azi,dar am inteles ca in maxim 2 saptamani vin reducerile,posibil si la carucioare.Mai asteptam un pic,orice reducere e binevenita tinand cont ca el costa 20 mil.V-am pus link-ul sa-mi spuneti daca va place !http://www.mothercare.com/Mothercare-Trenton-Deluxe-pushchair-travel/dp/B001SADRYM/sr=1-1/qid=1246226369/ref=sr_1_1/277-7122182-8024846?%5Fencoding=UTF8&m=A2LBKNDJ2KZUGQ&n=76425031&mcb=core
32 + sapt cu
David Andrei
ely_cta spune:
Cred ca sunt singura treaza la ora asta...gata ,ma bag la nani!Pupici si o saptamana frumoasa si plina de vesti bune!Noi asteptam cu nerabdare eco 4D trimestrul III!Joi la ora 10...mari emotii!!!Poate pana atunci aflam si ca BB s-a intors si ca pot sa nasc normal...
32 + sapt cu
David Andrei
ylla2009 spune:
Buna Dimi ..si de la noi..dar cum a plecat soata la serviciu m-am trezit si eu ,si ma minunez de cate visuri am avut,care de care mai ciudate si nu legate de copii.Duca-se cu noaptea.
Noi suntem bine ,aproximativ,GIOVA, contractii sau nu ,cert e ca ieri m-a durut burtica de imi venea sa ma tavalesc pe jos,si a fost beton de intarita, cam toata ziua, cu foarte putine momente in care a fost ok.Sincer mi-a fost si frica sa o iau spre spital duminica stiind ca urmeaza cezariana si nefiind sigura ca medicul meu vine daca il chem.Am luat un gynipral si la orizontala cu mine.
Lucialu m bucur ca esti activa si ca te simti mai bine ,si eu am fixul cu frezatul,diseara va veni o prietena sa termine ce nu am reusit eu cu epilatorul, ca cu ceara la salon, chiar nu are ce lua aia,avand in vedere ca m-am facut acum 3 saptamani..asa ca trebuie aranjata un pic decat..ca JOI sa fiu ready,ca sigur ne pune pe GO, daca colul meu incepuse sa se dechida de pe 22 cand am fost la ultimul control.
Bun venit noilor zmeurici,sarcina usoara si la termen,bebic sanatos si mancacios.
Alinutza sper sa iti termini curand toate proiectele si sa te poti relaxa in ultim perioada a sarcinii.
Euphoria eu personal iti multumesc mult pentru informtiile referitoare la anestezie si operatia in sine..deja ma ia frica ,parca as vrea si eu epidurala, dar cum nu am discutat aspectul asta cu medicul, vom vedea si hotari joi.
Moniland din cae imi amintesc Cornelia spunea ca va naste la clinica Isis din Constanta.Ma bucur ca veti sta acasa de acum si ma bucur ca sunteti inca in formula completa
.Da-mi te rog si mie un pm cu praji cu piersici si bezea
.
Elenada voi cm sunteti ??Tot in formula completa ?
Blanca cum a fost weekendul?
Adriana ma bucur ca ai avut putere sa rezisti o zi intreaga la shoppingareala,sa folositi cu drag tot ce ati cumparat.
Meleea ma bucur ca te-ai racorit si ca te simti mai bine.Ce nu facem noi pt puii nostri.
Ely cred ca poti merge linistita la plaja la orele adecvate ,eu la prima sarcina am fost la plaja in luna a 8 a si nu am avut nimik..acum cu cate vergeturi am pe burtica nici la strand nu am vrut sa ies![]()
![]()
.
MC2008 multa bafta azi cu pogramarea de la colentina,sa speram ca dr. iti va da si un tratament-remediu care chiar sa functioneze,imi pare rau sa aud ca asa rau te simti si ca atat de tare te jeneaza 
Mica ateptam pozici de la botez.Cum a fost reintalnirea cu Iulia?
Al meu copil in fiecare vacanta mergea la mama in moldova si petrecea vacanta cu ai mei si sora mea de 12 ani.Acum nici nu vrea sa auda..desi mama(care va veni vreo cateva zile dupa ce ma externez) este ferm convinsa ca Carmen va pleca cu ea si cu sora mea la tara.Hmmmm..s-o vedem si pe asta.Depinde si cum va reactiona Carmen dupa instalarea noului locatar..cred ca vom afla cam intr-o saptamana..pentru ca eu sper ca lunea viitoare sa fiu inapoi acasa cu micutza mea comoara.
Hai ca m-am intinsssssssss...cat o praji cu visine...cum zicea Lucia , facuta in tava mare![]()
Ahh..Coccorina , ce faci? Pe unde esti??Inca mai sarbatoresti incheierea sesiunii?
LA MULTI ANI CELOR CU NUME DE PETRU SI PAVEL SI TUTUROR DERIVATELOR DE LA ACESTE NUME!!!
Dienutza sa va fie de bine mutatul si nastere usoara..ai DNP in aceeasi zi in care eu merg la cezariana.
Si ..gata, inchei transmisia, cu scuzele de rigoare pentru zmericile/mamicile pe care am uitat sa le mentionez.
Va doresc o saptamana frumoasa ,cu vesti bune.
,cu zmeurici frumoase si la termen si cu cat mai putine probleme!!! 

Ylla
37+Luca Andrei si mami de
Carmen,8.10.2003
pozicile mele si ale ingerasilor
Lucrusoarele lui Luca
Burtik 34+

AMR 3 ZILE!!!!