Mamici de zmeurici de iulie-august (64)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LuisaTL spune:

Buna tuturor,

CORNELIA, , felicitari, sa va traiasca micul Vladimir! Sunteti o familie asa de frumoasa, ai niste copii minunati, felicitari inca o data!

FLOSIDEEA, pe tine te auzeam ca tusesti... Eu am zis ca ma omoara tusea saptamana trecuta, atat de rau ca imi era frica sa nu nasc Doamne fereste. La mine cred ca se trage de la AC, apa rece si inghetata. Ideea e ca pana n-am luat 5 zile ampicilina nu mi-a trecut. MAcar acum ma pot odihni noaptea ca erau groaznice crizele alea de zgaltaiala.

MICAALSA, foarte frumos caruciorul, chiar imi place. Te felicit pentru gestul tau de a boteza,pentru mine sincer ar fi fost un efort, ai fost o nasa deosebita!

CRIXIA, nici eu nu stiam cum sa fac cu dormitul lui bebe 2. Daca ar fi sa stea in aceeasi camera cu fetita cea mare ar insemna sa stau si eu acolo si n-as vrea sa chinui copilul cu plansete, treziri dese. Eu am zis ca pentru inceput voi pune patutul in camera noastra si in prima faza, voi dormi numai eu cu ea, ca e mai bine asa. Pana ne obisnuim, mai vedem apoi ce si cum.

Apropo de vergeturi... Eu am ramas cu ele de la sarcina trecuta. Atunci au fost rosii, dupa nastere s-au facut albe, dar ele tot raman, din pacate. Acum e ok, in sensul ca s-au intins vechile vergeturi, n-au mai aparut altele proaspete. Vedem noi ce-om face cu ele...

Luisa, mami de Dorothy (24 nov. 2004) si 36s. Sara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinutza78 spune:

daaa..e sarbatoare si azi si maine si poimaine

mqqm si in Moldova e traditia cu bani la bebe. Vine lumea..il viziteaza..da un banut..eventual un microb

MC2008 de care anticorpi si vaccin vorbesti? Eu am RH negativ..si mi-am facut pana in saptamana 28 titru de anticorpi (analiza care depisteaza daca am dezvoltat anticorpi)..si in saptamana 28 am facut si vaccinul de izoimunizare (Rogham).

chiar asa...proaspetele mamici mai dati de veste...

Alinutza s34 viitoare mamica de strumf baietel Eric Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pooh spune:

Micaalsa,ce nasica frumoasa ai fost!Iar bb e o dulce!Crixia,la noi bb va dormi in dormitorul nostru.....iar Timea in camera ei....Eu sper sa doarma fata si sa nu se trezeasca la plansetele lu',insa sunt convinsa ca ne vom trezi noi cu ea in patul nostruAm fost la piata,mi-am cumparat cirese,cred ca se cam termina sezonul lorPooh,mami de Timea(15.06.05) si 39+(dupa calculele mele)38+(dupa calculele dr.)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dilaural spune:

Buna ziua,

revin si io cu mesaj dupa nu stiu cate zile... da' pe voi daca va pierde omu' din vedere... muuuult mai trebuie pana sa recupereze!

FELICITARI SI MULTA SANATATE MAMICILOR SI PUIUTILOR NOI!!! Cornelia... Euphoria...

La Multi Ani pentru onomasticile de ieri!
Felicitari inca o data pt fetele care au fost la controale si la eco.

Noi suntem bine... mai mult prin casa lenevim... mai iesim seara la plimbareala din cand in cand!
Vineri vreau si eu sa plec 3 zile lanaga Curtea de Arges unde avem o casa de vacanta sa stea pitica mea la aer. Mi-e cam teama, stau stresata sa nu mi se intample ceva si sa fiu departe de casa... io sunt cam panicoasa:)

La dr. mai mergem pe 10 iulie si la eco pe 8 si pe 14 ca nu mai am incredere sa ma duc numaila nebuna aia care mi-a zis de brida amniotica asa ca le dublez
Bebelina misca tare si face numai zbenguieli prin burta.

Eu vergeturi n-am decat cateva de la prima sarcina care sunt mici si albicioase. Sarcina trecuta m-am dat cu Eucerin cu uree pt ca mi se arsese pielea de ped burta in urma aplicarii uleiului Johnson
Acum, dr. mi-a spus ca nu e de acord cu lapte de corp cu uree si mi-a recomandat Mustela... dar cum am cautat 1 luna prin toate farmaciile din tara asta si mi se spunea mereu ca are importatorul probleme... m-am orientat si am folosit de la Lineance o crema pt gravide antivergeturi de care sunt multumita! Dupa sarcina o sa merg tot pe linia lor pt creme anticelulita si alte alea...

Dilaural cu Andreea Eliza (11.06.2006) si 33 sapt. Daria Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dilaural spune:

Fetelor... ma uit pe calendar si io nu vad nici o sarbatoare...
E doar una cu cruce neagra care n-are legatura cu spalatul si facutul treburilor prin casa...

http://www.calendar-ortodox.ro/sfintii_iunie.htm

Dilaural cu Andreea Eliza (11.06.2006) si 33 sapt. Daria Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alex@Sara spune:

iaca mai dau si eu un semn miculuc de viata ca mult timp nu am .

In primul rand felicitari Cornelia pt zmeurelul grasut si fruumooossss,dar si pt familia frumoasa pe care o aveti .sa traiti inca 100 de ani de acum fericiti si sanatosi ca frumosi sunteti.
Si cu nasterea,........chiar ca a fost si asta rapiduleasca,sper sa fie si a mea macar asa,ca vb cu dr sa ma interneze cu o zi-doua inainte de DPN daca ajungem pana acolo,sa nu cumva sa nasc in masina ca nu am mercedes sa ii pun numele fetii Mercedesa,avem Matiz si nu merge Matiza .
MCsi eu am fost ieri dimineata la analiza pt anticorpi,daca stiam poate ne intelegeam si ne vedeam.Ma bucur ca esti mai bine cu scarpiniciul si te poti odihni ca ai nevoie de odihna ca dupa ce vine bebe,mai greu.Eu mai trebuie sa merg sapt asta la spital sa fac analizele de secretii si culturi din col.brrrrrr ce groaza mi-e.
Acum a inceput maraicea mica sa se ceara la nani,merg sa o culc si poate mai apuc sa mai intru putin.

PS;cine imi scrie si mie reteta minune de gemuri-dulceturi,ca am de facut de visinici,am mai facut 3 borcanele in we si a iesit buuuunaaaaaa si aseara am mai cules visine,ma apuc sa le curat sa le pun la foc.

tero Stefan-Alexandru 02.09.2005
shoricica Sara-Maria
30.05.2008

35sapt+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MC2008 spune:

Astazi cand mi-au luat sange, o asist s-a cam uimit de bubitele de pe mine, si m-a intrebat daca mi-am facut analize de anticorpi, dar dupa aia nu a mai zis nimic si a plecat, asa ca nu am apucat sa o intreb ceva. Eu am RH pozitiv. Este posibil sa fie o incompatibilitate intre mine si bebe si de aia sa am toate bubitele astea?

34 saptamani Mami de Tudor !!!!

AMR 6 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulie.aug09 spune:

Capitol nou aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina spune:

Alinutza ,nu stiu care-i pe-aici trendul la vergeturi,iti spun eu imediat ce ma apuc sa scap de ele .
Pai nu tre'sa-l alinti cu diminutive,ii spui si tu "Printul lu'mami",din astea.Pe fiica-mea o cheama Marie(se citeste cu accentul pe i)si niciodata nu i-am bagat diminutive ci "Printesa mea"si chiar i-a intrat bine in cap ,de multe ori ii pare rau ca numai exista printesele de pe timpuri cu palatele lor cu tot .

Giova,serios,la noi asa scrie si in scrisoare,si pe pachet plus termometru',e ff important sa fie o temp constanta 21-22,plus ca nu e voie sa-l hurducai in portbagaj sau in troller(arata cum sta in troller si imaginea e taiata ),trebuie transportat ca pe oua .

mQQm,succes la medic,si eu merg joi si imi e groaza,nu suport sa ma mai urc pe masa .
Da,cariciorul Alinutzei seamana cu Quinny acela si cu Gessleinul pe care il am :http://www.gesslein.de/kinderwagen-trend.htm
Aici Quinny se vinde fara scoica,am vrut si eu intr-o vreme dar totusi m i se parea greu,am optat pt ceva pina la 10 kg si am luat un model la Maxi Cosi,sper sa-mi placa live,inca nu l-am primit.
Am mai zis ca trasuricile cu roti mari gonflabile sunt cele mai bune pt primul an.

Ce sarbatoare e azi?
Noi am lucrat de dimineata si mai avem muuulte in program.

Crixia,eu i-am facut lui bebe camera la mansarda,e mai micuta(nu e asa mica dar are un perete aplecat) dar planul arata f bine(nu am montat toata mobila)insa in prima luna,cel putin,il tin cu noi in dormitor.Fetita de 7 ani are camera vizavi de dormitorul nostru,vedem noi ce zice...daca e geloasa,o luam cu noi sau mai merg eu cu bebe din cind in cind,sa dormim la ea.
Oricum nu cred ca e bine permanent cu bebe in camera,nu s-ar odihni prea bine si cit e vacanta,mai merge un somnic de prinz dar in sept incepe scoala...

Alina,mami de printesa si baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noce spune:

Citat:
citat din mesajul lui alinutza78
noce felicitari pentru rezultatele la echo...eu zic ca bebele are o greutate optima pentru nastere naturala. Ce ti-a mai spus doctorita? Mai bazaie sa te puna pe cezariana ca bebele e prea mare?
Alinutza s34 viitoare mamica de strumf baietel Eric Alexandru

Nuu, am scapat. Ieri mi-a zis ca pot sa nasc natural! M-am intors super fericita de la dr.

37+ Filip
Luna a 9a
Minunea Sfantului Nectarie

http://bd.lilypie.com/Oy3Kp2.png

Mergi la inceput