Mamici de zmeurici de iulie-august (64)
Raspunsuri - Pagina 19
lorelay_28 spune:

eu am fost dimineata la medicul de familie, mi-a facut vaccinul acela de trim III. Medicul ginecolog mi-a spus ca sa-l fac ca nu e nici o problema. Bb nu va fi afectat. Apoi am trecut prin piata si mi-am luat caise din care am mancat vreo 15
pana v-am citit si porumb. Am scos la racit. Abia astept sa pap...
Am cautat pe google despre dopul gelatinos. Si la mine arata asemanator numai ca parca nu a fost asa de mare. Din pacate dr meu este plecat saptamana asta si nu stiu la cine sa merg la control. Scurgerea parca nu mai este asa de abundenta cum a fost vineri si sambata. Atunci parca faceam pipi pe mine. Eu sper totusi sa nu fie nici dopul gelatinos si nici pierdere de lichid pentru ca e prea devreme.
Sper sa treaca mai repede zilele astea sa pot merge la dr luni, ca sa ma pot linisti. Asa ma simt destul de ok. Mai am ceva dureri de burta dar iau no-spa si stau in pat si e k.
Uf ce ma doare mana de la vaccin...
Giova multumesc pentru reteta. Am notat.
Cornelia copiii tai sunt asa draguti. Nu degeaba se spune ca familiile cu 3 copii sunt cele ideale. Si asa usor ai nascut? Wow ce bine. Ai avut contractii regulate? ca am inteles ca pentru epidurala tb sa ai ctr regulate.
Eu pe burtik nu am inca vergeturi in schimb am pe solduri. Dar cred ca sunt cele vechi pe care le aveam pentru ca sunt albe deja si mai bine vizibile decat inainte. In schimb din pacate mi s-au facut pe sani desi i-am ingrijit la fel ca si burtik. Cand le vad m-apuca 

Dr de familie m-a intrebat cate kg am, si i-am spus ca 71kg. S-a mirat si mi-a zis ca ce am patit ca tot 71 aveam si acum 4 sapt cand am fost ultima oara. vai nu-i bine. Nu-i mai intelegi deloc. Daca creste greutatea nu-i bine daca nu mai creste iar nu-i bine. Sotul dupa ce am plecat mi-a zis ca trebuie sa ma mai ingras si eu putin
M-a bufnit rasul el care tot timpul e atent la silueta mea acum imi spune ca tb sa ma mai ingras. Oricum am luat destul pana acum...11 kg 7 kg numai dupa sapt 20. Mai am timp pana nasc sa mai pun pe mine![]()
Dienutza, Pooh, Doina, Ylla mai aveti putin, putin.Bagam 

pentru voi.
Eu cred ca si week-ndul acesta care a trecut s-au nascut ceva zmeurici dar nu am aflat noi inca. M-am obisnut cu zmeurici in fiecare zi

32+viitoare mami de
Maya Larisa
alinutza78 spune:
Elenada felicitari pentru 35 saptamani implinite
Ce mai..esti
Patricia multa bafta maine la test
Cam care ar fi protocolul daca ti se decsopera diabet gestational, in afara de regim alimentar? Si eu ma simt tehuie de cap...probabil si de la AC...il tin deschis si noaptea, ca altfel ma sufoc..si dimineata ma trezesc cu un cap mareee
andreea c cam greu cu diminutivul la strumf
..eu tin mortis ca numele principal sa fie Eric si nu Alex (asa cum vrea taica'su
)...da' Ericutza suna ridicol...mai bine il strig p...tza, ca tot aia e![]()
![]()
noce felicitari pentru rezultatele la echo
...eu zic ca bebele are o greutate optima pentru nastere naturala. Ce ti-a mai spus doctorita? Mai bazaie sa te puna pe cezariana ca bebele e prea mare?
Giova bafta la cumparaturi maine, sa gasesti hainute la preturi rezonabile
. Cat despre energie...cred ca am ajuns la limita
...mi-am programat sportul o data la doua zile, ca nu ma mai tine sa ma duc zilnic
...numai drumul pana acolo (de 45 de minute) pe caldura de afara e sport periculos. Plus ca ma misc din ce in ce mai greu...si numai sa fac dus si sa ma imbrac si incalt a devenit tur de forta
.
micaalsa scumpica tare finuta
...sa-ti traiasca. Iar caruciorul e bestial...imi place foarte mult culoarea
..ca la specificatii tehnice nu prea ma pricep![]()
Alina si eu lucrez cu sotul la proiecte
..chiar daca nu suntem pe aceeasi specializare (el este manager de proiect..mai mult PR in proiecte
)..iar eu sunt specializata pe analize cost beneficiu pentru proiecte de infrastructura). Insa prezenta lui ma ajuta enorm..ptr ca si eu sunt cu rabdarea in pioneze..nu mai zic de neuroni..aia sunt gravizi cu totul
. Chiar apropo de vergeturi...care este curentul in Germania? femeile apeleaza in mod curent la tratamente mai invazive a vergeturilor? sau se merge tot pe ideea de atenuare a lor cu creme..si cu "doamne ajuta"![]()
astazi a luat o pauza de la lucru...nici nu am date suficiente sa lucrez, iar vremea de afara, vorba Giovei, te imbie sa faci orice, numai capul sa nu-l folosesti.
Mi-am propus sa citesc cartea "Bebelusul meu e cel mai fericit" de dr. Harvey Karp. La 15,30 am programare la medic..sa-mi interpreteze rezultatele la analize. Mi se face rau numai cand ma gandesc ca iar ma pune pe antibiotice pentru ureaplasma
..si apoi am si eu o sedinta de coafor, sa ma mai relaxez si eu![]()
Alinutza
s34 viitoare mamica de strumf baietel
Eric Alexandru
CRIXIA spune:
Help!
Cum fac cu dormitul copiilor? Bb in aceiasi camera cu cel/cea mare sau bb cu mami in dormitor si copilul mare in camera lui?
Sunt in dilema, nu stiu unde sa asez cuibul pt bb. Am loc suficient in camera Alexiei, dar parca n-as deranja-o cu plans, schimbat, hranit noaptea. Daca bb va sta cu mine in dormitor, atunci ALexia( cu care am antecedente de dependenta de mami) o sa se vrea si ea cu mine in camera sau va fi geloasa.
Cri mami de
Ale ( 2003) &
+30 sapt 
alinutza78 spune:
bai fetelor...stau si ma uit la calendar si ma crucesc...sarbatori pana vineri?
eu, care ziceam sa profit de vremea de afara si sa pun la spalat hainele strumfului..si chiar sa ma apuc de calcat..
Alinutza
s34 viitoare mamica de strumf baietel
Eric Alexandru
PatriciaArdeleanu spune:
Alinuta, nu stiu, probabil in functie de ce valori ies dupa glucoza ingerata (mi-e groaza de cele 2 ore petrecute acolo!!)
am citit ca sint cazuri in care chiar se da tratament, pastile sau chiar insulina. daca merge doar cu regim, atunci e ok, am noroc ca nu sint deloc gurmanda in perioada asta, chiar nu am mai mincat ciocolata de multe zile, iar de cind cu masuratorile astea am mincat mai de regim (si se vede si la cintar, asta e), paine mai putina, carbohidrati in general.
la mine dopul a fost ca o bucata mare de gelatina stravezie (semana cu o meduza
). l-am gasit miercuri dimineata si vineri dupa-amiaza am avut primele contractii, simbata spre ziua am nascut.
Patricia
s34 si Rebecca
05.02.2005
PatriciaArdeleanu spune:
e sarbatoare si azi??
si eu vroiam sa spal azi.de calcat nu mai spun cite am, si mai am niste treburi grele de facut (congelatorul de decongelat).
asa ca dupa-amiaza duc copilu' la bunica, eu voi fi singura -sotul lucreaza, asa ca o sa fac in liniste treburile astea, dar in primul rind o duc pt ca maine plec de dimineata si mi-e mai greu sa i-o duc la ora aia.
Patricia
s34 si Rebecca
05.02.2005
CriPOD spune:
M-am trezit si eu la 4 asa, o fi timpul de alaptat?![]()
Alinutza, super caruciorul, mie mi se pare ca seamana mult cu Quinny Freestyle 4x, uite aici sau www.sears.ca/gp/product/B000Q81ODS?extid=bazaarvoice_en_QA_PSVP_32668430_travel%20systems" target="_blank">aici. A fost preferinta mea #1, dar nu se vinde fara scoica, asa ca a trebuit sa ma reorientez. Al tau pare si mai fain (si e mai mic decat ce am luat eu in final, daca e din categoria lui quinny). Sa-i placa lui bebe in el! Bafta la dr azi!
Eu am BH de nenumarate ori pe zi, deja ma trezesc noaptea cu bila-n gat de cateva ori, am avut si la prima sarcina. Pe masura ce trece timpul devin tot mai enervante, nu dureroase, incomfortabile doar.
Desi inca n-am vergeturi, ma mananca burta grozav. Si e sensibila pielea, cum zice si Alina.
Giova, insanatosire grabnica lui Marco! Adica cum bani de somn, stai asa ca mie nu mi-au dat.
Trebuia??
Danielle, nu-ti fa probleme, o sa fie bebe optima la greutate, stie ea ce face acolo.
Patricia, tinem pumnii la test, sa iasa bine. Ce chestie cu diabetul asta de sarcina, apare cand nu te-astepti si fara avertizare...
Mai ce vise aveti, io ma distrez grozav aici de voi, mai ziceti.![]()
Lucialu, spor la vegetat!
Alina, nasol, stiu cum e cand ai vrea sa mai faci dar nu mai poti
de la etaj ca doarme neuronul...
Pai eu aveam si 29 iulie ca data importanta ca avuram doo nunti, dar am zis ca max 22 e suficient, nu ma lasa astia chiar atata, sper.![]()
noce, ai 37 de sapt, e prima nastere, e baiat, io zic ca inca mai ai de plimbat vreo 3 cel putin, asa ca nu face plimbarile prea lungi, ca ai multe de facut.
Mai bag o tura de somn, sper sa nu ratez programarea la dr. Mai viu mai tarziu cu ce am uitat acum...
Giova spune:
si azi e sarbatoare![]()
eu nu am stiut...acum se termina masina, am calcat ceva haine, sunt in pauza acum.....pai cand mai facem treaba cu atatea sarbatori?
Micaalsa e frumoasa finuta ta, ati fost niste frumosi la botez. bine ca s-a terminat cu bine.
E super caruciorul, sa-l foloseasca bebelina sanatoasa.
Alina am scris in primul mesaj, marco e ok, doar tuseste si atat. continuam cu siropuri...fara antibiotic deocamdata.
hai mai ce zici tu de kit....mi-e groaza ca eu il tin in dulap la noi in dormitor si sunt de la 23 grade in sus. termometru nu avem pe el, ca tine.
Noce ma bucur pt. rezultatele bune de la eco. In curand vine bb, vad ca te pregatesti cu urcat/coborat, ceai de zmeur
.
Lorelay spor la facut gem, lasa ca se vor pune kg....bb sa fie sanatos si sa ia in greutate, mamica e bine daca are mai putine kg.
Alinutza asa e, ne imbracam/incaltam din ce in ce mai greu...oricum bravo tie.
Crixia bb2 va dormi cu noi in dormitor. Nu pot sa-l bag la Marco in camera. Sunt convinsa ca si Marco va adormi tot la noi, cum o face si acum...dar il mutam la el imediat ce adoarme. daca avem noroc, sta la el in camera toata noaptea. daca nu, ne trezxim cu el in pat. sau va mai dormi cu tat-su' la el in camera...sa vedem...cat de galagios va fi bebitzu.
mQQm la noi in Ardeal, in banat am vazut ca e obiceiul asta...cand vin cu plocon, ii lasa lui bebe in patut bani de somn...cica sa doarma bine...prea multe nu stiu...eu am primit de la vreo 2 pers., nu ne-au ploconat multi la Marco si tare bine a fost, ca am avut liniste.
_
Gio
36+ si Marco(06.01.2006)
poze
CriPOD spune:
Si le provoc si pe noile mamici sa scrie mai des aici! Pai se poate dragelor, ati livrat zmeura si ati disparut asa de tot? ![]()
Refacere rapida, mai dati cate un semnulets, sa aflam si noi despre minunile voastre mai multe!
MC2008 spune:
Neatza fetelor!
Azi sunt fericita
. Aseara am dormit super (in sfarsit)
. Ori e de la oboseala, ca s-a strans de atatea zile, ori de la mixtura de la dna dr, dar cert e ca m-am trezit doar o data, iar cand a sunat ceasul deabea m-am trezit.
Am fost la recoltare de sange
de dim, si vineri o sa am rez.
Intrebare: voi ati facut analiza aia cu anticorpii? Sau vaccinul?
Va pup! 
34 saptamani
Mami de Tudor
!!!!
AMR 6 saptamani