Mamici de zmeurici de iulie-august (64)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MC2008 spune:

Alex@sara, azi am fost la anlize uzuale (calcemia, mg, ficat etc). Asa am aflat de acestea cu anticorpi. Ne puteam intalni, beam o cafea , ca mi-a placut ca asa de dim buc era un pic mai liber si aerisit. M-am oprit la mc, de unde am baut un suculet de portocale si am mancat o briosa . Si adca m-am pus pe analize, vroiam sa stiu si de astea cu anticorpii, care este treaba.

34 saptamani Mami de Tudor !!!!

AMR 6 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noce spune:

Alex@Sara,
iti dau copy paste din reteta minune a Giovei; eu mi-am salvat-o si am aplicat-o si la caise si visine.

Se curata si se taie bucatele capsunele. se lasa de pe o zi pe alta cu zahar, cam 700 gr la 1 kg. fructe.
a doua zi se pun la foc, dupa ce incep sa fiarba se mai lasa cam 20-30 min. si se pun in borcanele spalate si sterilizate in cuptor.
Borcanele cu gem, eu le-am mai lasat in cuptorul incalzit, pana s-a racit. nu era dat drumul, doar aldura ramasa de la sterilizatul borcanelor.

Eu am pus cam 2 cani de zahar la un kg de fructe ca sa iasa mai acrisor si am adaugat si sucul de la o lamaie ( a scris si Giova ulterior).

Gemul/dulceata de visine a fiert cel mai mult, aproape o ora si nu prea s-a legat, dar l-am lasat asa. E cam siropel, dar e bun. Nu vroiam sa distrug toate vitaminele, prefer sa tin borcanele la frigider.

37+ Filip
Luna a 9a
Minunea Sfantului Nectarie

http://bd.lilypie.com/Oy3Kp2.png

Mergi la inceput