Mamici de zmeurici de iulie-august (64)
Raspunsuri - Pagina 16
meleea spune:
Adriana, parca Elenada avea carucior din asta ,varianta pt gemeni,parca asa tin minte.
Meleea
36
AMR 4 sapt pana la DPN
AMR 2 sapt pana la cezariana
http://picasaweb.google.ro/meleea9/20090411?authkey=Gv1sRgCIfljvvPyfiGIg#
steadya spune:
buna seara burtici,
astazi toata ziua m-am odihnit si v-am citit...am avut mult de recuperat intrucat am fost plecati in weekend la Gura Portitei unde am facut plaja, baie in mare si ne-am plimbat...
Felicitari proaspetelor mamicute de zmeurei Rares si Vladimir, Alynakiss si Cornelia!
Sunt putin dezamagita ca nu avem nici o zmeurica/zmeurel de Sf.Apostoli, bineinteles dintre cei la termen, dar mai astept poate avem maine vreo veste!
Euphoriaai un zmeurel minunat - mi-au dat lacrimile cand am vazut pozele, (felicitari pentru asa familie frumoasa, stiu ce greu dar si ce implinire poate sa fie- sora mea are si ea 3 pitici)...off ce mult imi pare ca mai am pana la marea intalnire cu bebe!
Adya
31
pogos spune:
Cornelia ai o familie minunata!!
si bebe Vladimir este o dulceata!
sa fiti fericiti impreuna si sa aveti parte numai de bucurii!!!
Laura, mami de
Ana Catinca (25.09.2006)
si
cu
Tudor Petru
AMR aprox 4 saptamani
vally spune:
Felicitari Euphoria! sa va traiasca printesa, sa va bucurati de ea! bine ai venit bebelina Ioana!!! felicitari pentru o famile reusita!
si eu voi naste tot la Elias; tu cu ce dr ai nascut?ai puut primi vizitw? ai stat in rezerva sau in camera normala? cei de la neanotologie cum s-au comportat? poti sa-mi dai si ceva"preturi"? hai ca te-am zapacit
multam 

multumesc tuturor pt raspunsuri 

legat de zilele libere ale taticului la nastere: eu stiu ca se acorda 5 zile, e corect? iar in cazul efectuarii cursului de puericultura (ingrijirea bebelusului) se acorda inca 5 zile, nu?
la servici cred ca ma mai duc saptamana asta si gata!!!!
medic pediatru ati cautat??? aveti recomandari?![]()
pooh nastere usoara!!! oooauuu mai ai 3 zile 
matcha_oanaoaaauuu
ce grasunel aveti ! ai incercat Rennie?
mamilivia hai curaj, mai ai un pic 
giova sanatate lui Marco!
moniland despre ce site e vorba?![]()
muffinuta ne mai lua in seama toate comentariile.... si mie mai imi spune lumea: ai burta prea mica...sau e lasata...depinde fiecare in parte...

melea fff frumoasa camera!
Cornelia am vazut pozicile cu bebe Vladimir! superrr! sunteti o famile reusita!!!
bafta celor cu ecografii si programari nasteri!
vally
s33
Adelina
meleea spune:
in seara asta toata lumea doarme?
Azi cand aranjam prin camera ,la un moment dat m-am asezat pe pat sa probez salteaua, ca e noua si asa cu picioarele atarnate ,fara perna ,fara nimic pe pat am adormit
cam 3 ore, m-am trezit ca incepuse furtuna si se tranteau geamurile prin casa.
Meleea
36
AMR 4 sapt pana la DPN
http://picasaweb.google.ro/meleea9/CameraALEX?authkey=Gv1sRgCMzs7o-x8ar4Hg#
matcha-oana spune:
multumesc pt raspunsuri,din pacate eu nu am de unde lua rennie aici
,si ma chinui asa,am bagat cuburi de gheata
si m-a alina doar cat se topea gheata.
cu iaurt nu mi-a trecut si vad ca nici cu lapte nu m-ai are efect,inainte le m-ai pacaleam ,dar acum nu mai vrea.
de astazi m-am trezit si cu mainiile umflate
,plus ca si picioarele sunt butuci
,si ce ma dor talpiile cand ma dau jos din pat.
eu cred ca am probleme cu retentia de apa,mananca pepene rosu s nu prea fac pipi si plus ca beau supe si ceai si nu prea ies afara,deaia am eu mainiile si picioarele umflate??
!
sincer,ma bucur cat este asta micu in buryica,dar de mi-ar zice doctorul ca gata ,saptamnaa viitoare,facem cezariana cred ca as fi ce-a mai fericita.
imi vad puiul si nu numai scap de dureri si umflaturi
.
va pup pe toate si va servesc cu o cafea virtuala
36
Motana spune:
Cornelia, sa va traiasca bb Vladimir, ce draguti sunteti cu totii, iar fetita, cum punea mana pe el asa, m-a impresionat pana la
. Si tu te vezi super ok, chiar asa, ai nascut? ![]()
Fain ca nu ti-au facut epiziotomie, cu un firicel acolo cred ca si scapat ieftin, ce nastere placuta ai avut! 
Oana, daca nu ai Rennie ai altceva, Tums, sau orice un carbonat de calciu, cauta dupa formula, si la mine se pare ca e mai greu cu digestia, mai pacalesc cu lapte.
Edit: tocmai am citit pe un site, 4.500 Ron costa la Euromaterna, Cornelia? Cam piperat, de aia si se vede asa super, ne-am impresionat toate de conditii 
37+
Daria Alessia
"The key to effective parenting lies not in what we do but in who we are to our children." - Gordon Neufeld
"Ignoranta nu te salveaza... dar te face sa te simti destept!"
meleea spune:
Matcha-oana, eu te inteleg,exact la fel ma simt si eu. Ma tin de pereti pana se mai obisnuieste talpa cat de cat. Eu zic ca ies suficient la baie nu cred ca ar fi de la asta dar cine mai stie....
mai rabda putin ca te obisnuiesti ![]()

. trebuie sa ne consolam cu ideea ca mai avem putin si gata vine puiutul mic, care ne umfla si ne da arsuri. cica primii 20 de ani sunt mai dificili dupa e floare la ureche ![]()
![]()
![]()

Meleea
36
AMR 4 sapt pana la DPN
http://picasaweb.google.ro/meleea9/CameraALEX?authkey=Gv1sRgCMzs7o-x8ar4Hg#
CriPOD spune:
Cornelia, super pozele! Si ce mandrete de baietel ai,
! Si eu m-am umezit la ochi vazandu-i pe Maria si pe Stefan cu cata emotie si incantare ii dau tarcoale si il "poke". Sa va bucurati unii de altii si laptic mult!
Alinutza, tu pe unde umbli asa diparuta d vreo 2 zile? Nu-i frumos... Esti in crunch-time? ![]()
Eu am teminat azi noapte cu treaba aia "mare"!!!
Maine am controlul saptamanal, no big deal, sper macar sa-l vad pe nenea dr de data asta.
Tot miercuri ne facem si noi baietel la termen, adica 38 de saptamani.
Poimaine e ziua Canadei, ma gandesc sa mergem pana la Niagara, nu de alta, dar am gasit niste braduti pt curte la o ferma si sa-i cumparam. Oare ce parere are bb de ziua canadei? Sper sa nu iasa, ca am treaba. Sunt curioasa ce-si alege, ca sunt destule date importante in iulie: pe 1 e ziua canadiana, pe 4 ziua americana, pe 7 e ziua lui dupa echo morfologica, pe 11 sunt zilele a jumate din oamenii din familia mea, pe 12 facem 12 ani de canada, 13 e ziua noastra de familie cu noroc, pe 15 e dpn lui, pe 22 aniversam nunta, sa mai zic? Si parca vad ca isi alege ceva intre, pariu?
Apropos de baby-shower, la mine e singurul, nici nu m-asteptam la nici unul. Fiind cu biznis la purator, n-am colegi de serviciu, ca n-am serviciu, deci din partea aia nix.
Imigranta razleata, n-am nici famelie aici, si daca vorbim de prietene, pai generatia mea nu stie ce-i aia, ca noi am venit cu copiii facuti din Ro, unde se mergea "cu mancare" (fetelor, mai e obiceiul? stiu ca eu ma prapadeam de ras la expresia in sine), nu se facea baby-shower.
I-am zis nasei lui pepitu sambata seara ca facura fetele bbs si a zis ca "ioi, ce fain, dar hai zi cum e aia ca eu n-am fost niciodata". Adevaru-i ca eu am fost la unul oficial, de-ala cu baby registry si vreo doua de-alea de job la un client la care am zabovit mai mult si-atat. 
Ma duc la culcare acum, ca azi noapte am bagat pana pe la 4 jumate sa termin, dar am terminat, eh?
Uite o
, doua
, in caz de ceva, revin maine sa v-ajung din urma.
ivanoiuadela9 spune:
Bine ai venit acasa Cornelia
, ai un bebelus tare simpatic - sa ti traiasca si sa va bucurati de el . Ai avut noroc cu o nastere asa usoara . Sper sa fie si a mea la fel , dar deja bb nu mai are loc in burtica si incontinuu se zvarcoleste
.
Adela
37+ Maria Luiza
Fetelor cum sa pun si eu poze aici ?