Mamici de zmeurici de iulie-august (64)
Raspunsuri - Pagina 17
coccorina spune:
fetele, 'neatza, va invit la o 
citesc si revin...
Viitoare Mami superr fericita!
36
Isabelle
AMR 4 SAPTAMANI Bebelina in burtik Zambeste, viata e frumoasa!!!
flosideea spune:
buna dimineata si de la noi.va servesc cu o
?la noi este a doua zi de concediu....ce bine e....daca as mai putea si sa dorm...am o tuse groaznica,duminica noaptea am dormit vreo 4 ore,azi`noapte putin mai mult si nu am stare`n pat.ieri am avut o zi tare obositoare.am fost la primarie [pt a baga dosarul pt cununie-noi stateam impreuna,dar nu am facut pana acum pasul cel mare-am zis ca facem doar cununia civila si la botez vom face si cununia religioasa.apoi,am fost la local-la vreo 15 km de brasov- de am facut meniurile,am venit acasa,am motait putin si apoi mi`am mai revenit.
azi vad ca e o vreme de kk aici ,ploua si pt asta cred ca am dormit pana la 8,dar m`am trezit cu o foame....mamaaaa...
nu stiu ce sa ma mai fac cu tusea.iau stodal,dar am zis sa`mi iau si altceva pt ca nu`mi trece tusea si bietul meu puiut il amestec in burtica cu tusea mea.ma doare burtica dupa o serie de tusit.
Cornelia ce puisor dulce ai!sa va traiasca,sa fie sanatos si papacios!ce norocoasa esti....ai o familie foarte frumoasa!iar despre tine,arati foarte bine.ma bucur ca ai avut parte de o nastere usoara dar pe bune,....unde`i burtica?!felicitari inca o data.
am si eu o mare dilema si poate ma puteti ajuta.noi facem cununia civila pe 8.07,dpn e pe 29.07,dar daca e sa nasc inainte oare e vreo problema sa ma duc cu certificatul de casatorie si in buletin sa am numele de fata?eu sper sa apuc sa fac buletinul cu noul nume ,dar tare mi`e frica sa nu mai apuc.
acum va las,intru mai tarziu....fug la
.pupici!
32+
coccorina spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui meleea ........ cica primii 20 de ani sunt mai dificili dupa e floare la ureche ![]() ![]() ![]() ![]() Meleea 36 AMR 4 sapt pana la DPN AMR 2 sapt pana la cezariana http://picasaweb.google.ro/meleea9/20090411?authkey=Gv1sRgCIfljvvPyfiGIg# http://picasaweb.google.ro/meleea9/CameraALEX?authkey=Gv1sRgCMzs7o-x8ar4Hg# |
meleea, esti comica rau......
Viitoare Mami superr fericita!
36
IsabelleAMR 4 SAPTAMANI Bebelina in burtik Zambeste, viata e frumoasa!!!
alinutza78 spune:
'neata gravidutze si mamicutze
mqqm pe aici sunt...multumesc pentru grija
Am avut musafiri in week-end, iar aseara dupa orele de belly dance si yoga am capitulat rusinos in fata tv
. Felicitari ca ai terminat lucru
...eu mai am o gramada, desi aveam dead-line pe 1 iulie
. Am niste beneficiari si parteneri de lucru
...parca vad ca or sa ma caute la maternitate sa le predau proiectele
. Mama, ce ma amuza, zilele cu semnificatie pentru nasterea pepitului
...ai un range cam mare..de pe 1 pana pe 22..wow...cred ca as innebuni de nerabdare, pe mine ma omoara necunoscutele...uite inca un motiv pntru care am optat pentru cezariana..acum la modul in care si-a facut aparitia strumful, tare ma tem ca iar ne-o coace si cu nasterea
Multumesc pentru aprecierile fata de carucior
.....ma simt mai linistita acum...aveam mari dubii daca luasem decizia optima...pentru ca la fel ca Giova ma gandesc ca e greu si cand bebe o sa fie mare o sa-l manevrez mai greu
. Mqqm asta e www.babycomfort.ro/produse/230-carucioare-scaune-auto/243-carucioare-bebelusi/1626-sistem-7-in-1---carucior-tako-city-voyager---dark-green.html" target="_blank">caruciorul...O sa vad cum o sa fie pe viitor…in momentul de fata sunt extrem de relaxata ca ma apropii de finish cu achizitiile pentru strumf ca sa mai pot gandi si rational
Cornelia bine ai venit acasa
....ai un bebelus extrem de frumos
...ce spun eu? Ai o familie frumoasa..sa-ti traiasca. Sa ai parte de un bebelus cuminte si necolicios...iar tu sa ai mult laptic
Andreea 1979 ma bucur ca ti s-a reglat cat de cat tensiunea...hai ca mai e putin
MC2008 bine ca ai descoperit exact ce este..si ca esti mai linistita. Multa sanatate...si rabdare, ca acusi trec toate...si apar altele![]()

Euphoria felicitari pentru micuta Ioana, sa fie sanatoasa si papacioasa
. De asemenea, felicitari pentru recuperarea rapida....ai fost tare norocoasa mai ales ca spui ca esti rea de durere. Multumim pentru informatiile pe care ni le-ai furnizat legate de cezariana
Lorelay sa nu fie lichid amniotic. Intreaba medicul..stiu de asemenea ca exista in farmacie teste care pot detecta daca e lichid amniotic sau o simpla scurgere. Cat despre dop..mi se pare cam prematur...plus ca dopul trebuie sa fie gelatinos, clar e diferit fata de o scurgere din punct de vedere al consistentei..si poate sa aiba si firisoare de sange prin el.
Ivanoiuadela si eu folosesc lioton gel si la mine are efect...pe langa faptul ca e relaxant, picioarele isi revin la forma initiala destul de rapid. Pentru carcei poti sa iei MagneB6.
Adriana felicitari pentru cumparaturi....tu esti smechera tare
..ba la jumulit, ba la cumparaturi...poate, poate se sesizeaza bebita si vine mai devreme...spuneai ca incerci si...
...cu asta cum te descurci?
![]()
Mqqm si romanitza felicitari pentru baby shower
....Frumos tare din partea fetelor de la sezatoare pentru surpriza facuta. Ma impresioneaza cand aud cum romanii sunt totusi comunitati unite in afara tarii...
Lucialu, draga cuscra..uff, ce te mai chinui cu contractiile alea
. Pupici de la distanta
...si umeri.. cati ai nevoie de care sa te sprijini in momentele sensibile......Stai linistita la patut...usor de spus, ca eu devin isterica dupa cateva ore de orizontala...tre’ sa ma agit cumva. Da’ pentru bebei...ce nu facem noi (ma amuza tare fraza asta..cred ca fiecare dintre noi am spus-o cel putin o data...si cand ma gandesc ca o sa creasca mai mari ca noi si o sa ne persifleze ca suntem invechiti...hi, hi
...sa ma vad si acolo)..aaaa, cu stranutul e o adevarat provocare...eu inainte stranutam foarte zgomotos...am facut imprudenta asta in ultimele saptamani si am crezut ca nasc...si de atunci ma chinui sa stranut pe infundate, chit ca imi da o stare de nervi
Ylla mai ai putin...tinem pumnii, scoatem agitatele la incalzire...sa mai micsoreze din morcov

Mamele cu gemenuti, Elenada si Moniland felicitari pentru fiecare saptamana, zi in plus..sunteti adevarate luptatoare
..tare ascultatoare au fost zmeurelele voastre
Jojo miha te asteptam cu vestile de la doctor....cand e ziua cea mare?
Danielle felicitari pentru vestile bune de la scan...si pentru bebelina grasunica
. Sa dea Dumnezeu sa stea la caldurica pana la 38 de saptamani ...sau mai mult (cum vrei tu si cand bebelina e pregatita)
Giova multa sanatate lui Marco
Pooh bagam niste agitate si pentru tine...macar sa mai scada morcovul si sa te binedispuna? 

Hai, ca mai ai putin si-ti vei tine comoara in brate....Felicitari pentru bebe grasunel si pentru ca ai rezolvat si cu medicul din Medias...
Crixia la multi ani sotului
...si eu am avut in weekend casa plina de musafiri. Sunt prieteni buni, da’ tare nu as fi vrut sa fiu gazda
Andreea c wow...si tu mai ai putin
. Frumos numele fetitei
Mamilivia..imi pare rau ca ti-a fost rau
..poate de la usturoi ti-a scazut tensiunea asa de mult. Stai linistita si cu optimism...poate, poate se incumeta bebelina si vine saptamana asta
Muffinuta...moama, unde gasesti binevoitoare din astea care iti tot spun ca s-a lasat burtica
. Poate burtica ta asa e de la inceput, pozitionata mai jos...nu le mai baga in seama.
Cat despre fibrom...eu la primul scan in sarcina mi s-a detectat un fibrom. Si medicul mi-a spus ca in sarcina (avand in vedere ca nu o incomodeaza fiind pe peretele opus placentei) nu lucram asupra fibromului...si il vom monitoriza dupa nastere. Doar daca e trecut de 5-6 cm se pune problema unei interventii chirurgicale mai tarziu. Acum...din ce-am mai citit la „Nasterea unei stele”...sunt cazuri care in timpul cezarienei au extirpat si fibromul. Cred ca depinde de marimea fibromului...si de medic.![]()
Patricia pe unde esti? Ai fost la medic? E totul ok? Cum stai cu glicemia?
Alina m-ai bagat in ceata cu conditiile de pastrare a kitului...La noi a fost livrat cu Cargusul...deci cred ca pachetul a facut ping pong in masina...si se mentioneaza pe pachet ca se pastreaza la temperatura camerei
...care temperatura?? ca la mine in dormitor, cand sunt 21 de grade, cand 30 de grade
...no comment
Tu cum stai cu lucrul? Mai ai?
o zi buna tuturor zmeurelelor...
Alinutza
s34 viitoare mamica de strumf baietel
Eric Alexandru
alinutza78 spune:
dap..si uitasem sa intreb urmatoarele:
1. voi aveti contractii BH in fiecare zi?
2. fetele care se confrunta cu vergeturile...ma mananca portiunea de piele afectata si ma ingrozeste ca descopar in fiecare dimineata cate o dunga noua. Pana la final, cred ca o sa ajung zebra
Voi cum le gestionati?
Alinutza
Eric Alexandru
pooh spune:
Neata!!!!MUltumim pt. cafea!
Am visat ca fugea dr. al meu dupa mine,sa-mi faca raze la rinichi....eu nu vroiam sa-l las,insa nici nu puteam alerga de burta.....era in urma mea,doar la catvia pasi,cand m-am trezit....huh
Pooh,mami de Timea(15.06.05) si 
39+(dupa calculele mele)38+(dupa calculele dr.)
pooh spune:
Alinutza,da,eu am contractii zilnice....insa nu intotdeauna dureroase....Cat despre vergeturi.....pe mine burtica ma mananca si observ dungi noi destul de des....

Insa sarcina trecuta n-am facut vergeturi pe burta,si ma uitam acum cateva zile la niste poze de atunci,si am observat ca aveam si atunci dungulite rosii pe burta....care au trecut dupa nastere....chiar nu-mi explic,insa nu m-as supara daca as pati la fel....![]()
Pooh,mami de Timea(15.06.05) si 
39+(dupa calculele mele)38+(dupa calculele dr.)
andreea_1979 spune:
Buna dimineata si de la noi! Azi e o vreme inchisa de te indeamna la
, nu prea mai pot nici eu sa dorm , mai ales ca bebelina misca noaptea . Abia astept controlul de vineri poate-mi spune ca -mi face cezariana , ca sincer nu mai pot , mai este si stresul cu tensiunea asta ! mai are careva dintre voi probleme cu tensiunea sau sunt singura pe aici
, parca stiam ca Dienuta_79 patise asa , dar nu a mia spus nimic ! 
s 36+
alinutza78 spune:
pooh mi-ai dat o veste bune
..chit ca sunt cam circumspecta (in final vergeturile sunt rupturi de tesut si e improbabil sa dispara...de la sine)...dar daca tie ti s-a intamplat...poate am si eu noroc
. Eu deja fac planificari de bugete..si alocari de bani pentru tratamentul vergeturilor cu laser
.
apropo..eu vorbeam de contractii nedureroase..nu am avut pana acum nici o contractie dureroasa. Adevarul e ca m-as speria grozav....si nici macar nu stiu cum sunt durerile de CM
(am fost o fericita pana acum
)
mqqm bafta la doctor..maine sau astazi
(habar nu am care e diferenta de dus orar Romania-Canada
)
Alinutza
Eric Alexandru
dariaioanaxx spune:
Cornelia- felicitari ! m ai emotionat, trebuie sa fii f . fericita inconjurata de 3 comori !
Muffi- si mie mi a zis ceva de un fibrom la inceputul sarcinii, prin sapt. 12, un medic la care am fost din plezneala, caci era cel mai apropiat apoi medicul cu care nasc a zis ca s ar vedea ceva dar nu este sigur ca i fibrom si ca poate fi o insertie de placenta, apoi la eco morfo ecografistul mi a zis ca nu e nici un fibrom; cert este ca in functie de marime depinde daca el va scos o data cu copilul; am citit ca in cazul unui fibrom care coexista cu copilul este indicata cezariana, nu din cauza ca neeaparat acesta sa fie scos la nastere ci pt. ca el poate provoca hemoragie la o nastere normala; dar tot raul spre bine si daca a fost bine pana acum, va bine si de acum inainte , fii sigura !
tuturor
Asteptand a doua binecuvantare de la Tine ! si binecuvantarea, a venit...
sapt.33 cu Daria Nichola Miryam,
INIMA, A INIMII MELE!