Mamici de zmeurici de iulie-august (64)
Raspunsuri - Pagina 15
adrianafedorca spune:
Euphoria mersi , am citit, vroiam sa-ti scriu mai incolo , acum sunt in cautari de carucior...nu ma pot decide
mersi muuult
am gasit alt carucior asemanator http://www.buburuza.com/Scripts/prodView.asp?idproduct=5593 doar ca asta are 2 randuri de roti pe fata si 2 pe spate fata de ala de la chicco , o fi mai bine? si e mai haios
ce parere aveti care e mai bun?
_
Adriana mamica de Cezarica Georgian
(23 aprilie 2005)
si minunea din burtica
38+
Anastasia Ioana
AMR 8 zile

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler
uliiasi spune:
Seara buna, mamici de zmeurici!
Noi vesti nu avem, bebe nu da niciun semn, e sus, nici pe mine nu ma lasa sa stau pe scaun, imediat isi baga fundu sau piciorusele la inaintare....
Am intrat sa felicit proaspetele mamici, sa fie sanatosi puisorii vostri si sa va lumineze viata! Tocmai am vazut pozele Corneliei cu puiul Vladimir, o frumusete. Doamne, ce familie mare, frumoasa si fericita! Absolut minunat! Si ce nastere usoara, asa exemplu da...vreau si eu la fel! Maternitatea arata super bine, parca e din filme. Cred ca a si costat pe masura...dar ce mai conteaza, atata timp cat ai trecut cu bine peste eveniment si ai ajuns cu bebe sanatos acasa.
La multi ani celor care-si sarbatoresc azi ziua onomastica, petrecanie placuta!
dya08, nu suna bine deloc ce zici tu acolo, suna foarte tare a probleme la ficat. Ai mei parinti amandoi au avut analize de genul asta cand au avut probleme cu ficatul si s-au operat de colecist. Orice-ar fi, ar trebui sa te duci cu analizele la doctor, nu stiu daca il afecteaza pe bebe, dar sigur te afecteaza pe tine, vezi despre ce e vorba.
Asteptam zmeurici noi!! Ca noi vad ca stam pe tusa si asteptam...sper si eu sa nu creasca bebe prea mare sa ma rupa bucati la nastere...
Incepe din nou furtuna...dar ma bucur... mai bine decat canicula...
Va imbratisez cu drag! Sa aveti o noapte usoara, cu vise frumoase si fara dureri si multe drumuri la baie
.
Puuup! 

Iulia
38+ 
ylla2009 spune:
WOW FELICITARI DIN NOU CORNELIA...PUR SI SIMPLU M-A TOPIT BEBE VLADIMIR.SA CREASCA MARE SI SA VA BUCURATI DE EL!!!
Ylla
37+Luca Andrei si mami de
Carmen,8.10.2003
pozicile mele si ale ingerasilor
Lucrusoarele lui Luca
Burtik 34+

AMR 3 ZILE!!!! 

Euphoria spune:
Adriana, stai linistita, eu te anunt pentru ca am problme cu site-ul si nu-mi incarca mereu, si nu stiu daca primesti. Succes la "cumparaturi". Nu mai e nici un targ de bebei? Eu de acolo am luat caruciorul, cu o reducere destul de maricica. Altfel nu l-as fi luat.Nu am probat daca imi incpe in lift :)) sper sa nu am probleme. :)))
Moniland spune:
Cornelia, ce frumosi sunteti toti
. Imi place tare mult familia cu trei copii, dar eu nu ma risc ca poate la mine ies 4. ![]()
Pooh, cand te muti la TgMs, da-mi un fir si iesim la plimbare ![]()
Adriana, atunci asteptam o tufa intreaga de zmeurici sa se coaca. ![]()
35+
Laura Ioana
Irina Maria
meleea spune:
Mama ce mult ati scris.....
am facut cateva poze la camaruta noastra comuna
,eu zic ca e tare frumusica,mai avem de schibat prize si intrerupatoare, de cumparat o comoda de la ikea si jaluzele.
Si cel mai important mai trebuie sa vina bebe
.
http://picasaweb.google.ro/meleea9/CameraALEX?authkey=Gv1sRgCMzs7o-x8ar4Hg#
Meleea
36
AMR 4 sapt pana la DPN
AMR 2 sapt pana la cezariana
http://picasaweb.google.ro/meleea9/20090411?authkey=Gv1sRgCIfljvvPyfiGIg#
m_i_s_s_y spune:
Cioa zmeurici!!!!!!
Wow ce gravidute frumoase avem in gasca!!!Super pozele si fetele!!!
Ca sa nu mai spun de bebei...Vladimir e o dulceata de baiat..Misto maternitatea...cat a costat cu totul?
Si eu sunt la cap carucioare
...greu de ales! Adriana, din cate stiu elenada are acelasi tip de carucior, dar pt gemeni...poate stie ea mai multe despre el..
Eu am mai gasit unul care are si landou si scaun de masina, gentuta, aparatori, etc, toatea alea http://www.bebeplanet.ro/categorie/Trusoul-bebelusului/Carucioare-copii/produs/Chipolino---Sistem-Gemma-3-in-1/2,16,1382,detalii.bebe
sper ca puteti accesa direct.
Stiti careva ceva de firma Chipolino?? de unde sunt sau care e calitatea? Cat de greu e sa iei ceva de pe net, fara sa-l vezi live. Imi place combinatia asta de visiniu cu putin roz...dar chiar sa-l iau fara sa-l vad...voi ce ziceti??
Maine mergem la CJ sa o vedem pe bebelina scumpa

Ma bucur ca va vad mai optimiste decat saptamana trecuta..Azi povesteam cu o graviduta in 17 saptamani si imi spunea ca sarcina asta a trait-o in etape: la inceput daca se opreste din evolutie, apoi, daca face avort spontan, dup-aia daca are malformatii, si ca se pregateste pentru perioada daca se naste prematur

...si mi-am amintit de mine la inceput...si mai tarziu, recunosc...si totusi, cu toate stresurile si durerile si gandurile si panicile....pana acum a fost tare frumos...
Sunt cam obosita ca azi am lucrat...mai am maine ceva scurt..si ma ascund de ei ca nu mai vreau![]()
Va pup pe burtici zmeurici si o noapte cat mai usoara si racoroasa!!!!!
saptamana 31 cu pitica noastra scumpa - MARA 
ce mare sunt
Moniland spune:
missy, din cate stiu Chippolino e firma bulgareasca. E misto combinatia visiniu-roz. Si eu as fi optat pt Chippolino daca nu reuseam cu firtswheals-ul.
35+
Laura Ioana
Irina Maria
Galarina spune:
Cornelia, felicitari inca o data! Mi se pare mie sau bebe Vladimir seamana mai mult cu sotul tau?![]()
Cum e cu lapticul? Cum a fost personalul maternitatii? Nu te grabi sa raspunzi, stiu ca esti ocupata acum!
Noi am intrat in saptamana 36, capul bebelusei a inceput sa apese pe oasele de acolo de jos si zici ca am 100 de cutite pe acolo...Cu toate astea continui sa ma plimb in fiecare seara...Nu mai avem mult si ne vom plimba in 4!![]()
Va pup!
Cristina
meleea spune:
Cornelia , sa-ti traiasca puii, tare frumos bebel,defapt vad ca faci doar copii frumosi
. Refacere usoara!
Missy,eu le-am vazut cand am fost in Bulgaria la Ruse,(carucioarele),marea majoritate aveau chipolino si erau tare frumoase aveau si umbrelute atasate unele,culori fff frumoase, doar ca nu am pus mana pe nici unul ,dar nu pareau grele deloc. mie mi-au placut f mult,daca mai ajungeam acolo sigur imi luam si eu,dar.....n-a fost sa fie
.
Meleea
36
AMR 4 sapt pana la DPN
AMR 2 sapt pana la cezariana
http://picasaweb.google.ro/meleea9/20090411?authkey=Gv1sRgCIfljvvPyfiGIg#