Mamici de zmeurici de iulie-august (64)
Raspunsuri - Pagina 14
pooh spune:
Bu-hu....am ajuns si eu de la doctor...unul foarte dragut si simpatic,i-am fost si eu simpatica
.....Mi-a dat nr. de telefon sa-l sun oricand se declanseaza nasterea,ca vine si ma asista.....Mi-a fost rusine sa-i zic ca am de gand sa nasc in alt oras,am venit doar la un control.....
Colul meu e lung,inchis,bb e pozitionat destul de sus,inca semne concrete de nastere nu sunt.....ceea ce nu garanteaza ca nu as putea naste chiar si maine![]()
BB e mare,are 3700gr,plus/minus(eu sper minus
),insa prea mare incredere in ecograful lui nu prea am avut,era unul mai vechi.Acum sper din toata inima sa ajung cu bine la Tg-Mures,sper sa nu inceapa travaliul in orele de varf,cand traficul e dezastru......Iar daca e sa nasc la mine in oras,macar am pe cine sa sun
Pooh,mami de Timea(15.06.05) si 
39+(dupa calculele mele)38+(dupa calculele dr.)
adrianafedorca spune:
Cornelia bine ai ajuns acasa, ma bucur ca sunteti bine si ca te-ai refacut asa de repede
cand ai timp asteptam pozici cu tine si bebe
iti dorec sa ai mult laptic , bebe cuminte , mancacios si fara colici

_
Adriana mamica de Cezarica Georgian
(23 aprilie 2005)
si minunea din burtica
38+
Anastasia Ioana
AMR 8 zile

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler
pooh spune:
Cornelia,e un dulce Vladimir
...sunteti o familie tare frumoasa!
Ce fain ca te-ai recuperat asa de rapid!Nu ai zis....laptic ai?Pooh,mami de Timea(15.06.05) si 
CRIXIA spune:
adrianafedorca, ylla2009,mamilivia,giova, moniland ...mltumesc pentru urarile sotului! I-am transmis si i s-a luminat fatza...atatea femei sa-l felicite ![]()
moniland, noi suntem 3 firi diferite:eu si sotul la extreme, iar fii-mea parca e liantul. copii raci sunt sensibili, lipiti sufleteste...o sa fie bine si la voi!
Icmanu, si eu am aceiasi intrebare...nu mi-am luat inca si nu prea vreau sa strabat orasul cautand. Quinny imi plac si mie, iar Miniblu vad ca avem in Tom.
cornelia 
pooh, sa inceapa travaliul acasa, in siguranta! ![]()
Azi a fost o zi innourata...si tare mult m-am bucurat de umbra asta!
Cri mami de
Ale ( 2003) &
+30 sapt 
adrianafedorca spune:
pooh dupa dr asta in cate saptamani esti? ![]()
sper sa reusesti sa ajungi la Tg Mures daca te apuca nascarea, cati km ai de mers?
Moni azi nu s-a copt nicio zmeurica...cred ca urmeaza puhoi de zmeurele in curand![]()
Cornelia[b/] am vazut poze cu bb Vladmir, un dulce, sa va traiasca, si maternitatea arata super, cat a costat nasterea?
iar tu arati super , parca nici n-ai nascut , FELICITARI inca o data
_
(23 aprilie 2005)
si minunea din burtica
38+
[b]Anastasia Ioana
AMR 8 zile

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
adrianafedorca spune:
ca vorbiti de carucioare eu cred ca o sa -l cumpar pan ala urma pe asta
http://www.chicco.ro/produse/nou-nascut-2/plimbare-7/carucior-sport-lite-way-fuego-1122.html de la chicco, mi se pare usurel si se poate folosi de la 0 luni , as vrea maine sau miercuri sa ma duc la magazinul chicco sa-l vad si daca e ok sa-l cumpar daca nu raman la cel cu scoica tot de la chicco , dar imi placea asta ca e pe rosu
_
(23 aprilie 2005)
si minunea din burtica
38+
Anastasia Ioana
AMR 8 zile

pooh spune:
Adriana,e super caruciorul....si pretul mi se pare ok....La Tg-Mures as ajunge intr-o ora....pana la intrare in oras....insa daca e ora de varf si se circula bara-n bara,mai fac o ora de la un capat al orasului pana la celalat....
Iar daca ma iau contarctiile ca data trecuta,trebuie sa ne oprom din 10 in 10 minute,sa ma plimb langa masina![]()
![]()
Dr. a zis ca daca nu nasc pana-n 10.ma interneaza.....Dar eu sunt mai desteapta,daca nu nasc pana in 10,am plecat la Tg-Mures,in 14 oricum trebuie sa ma prezint la dr. al meu de acolo.....Phiiiiiii,ce complicat e

Parca vad ca ma rezolva bb urgent si simplu
Pooh,mami de Timea(15.06.05) si 
Nico29_79 spune:
Buna fetelor....Am mai revenit sa va salut si sa felicit noile mamici...Multa sanatate bebeilor si mult laptic pentru ei...Mi-am activat pm-ul, va rog sa-mi trimite-ti adresa contului comun, sa va vad pozele si lucrusoarele cumparate.
http://s557.photobucket.com/albums/ss19/Nico29_79/
32+ cu baietel Alexandru
Euphoria spune:
Cornelia, felicitari! Tare scump bebe Vladimir, sa va traiasca si sa fie sanatos, si voi pe langa el!
Adriana, ai PM, sper ca l-ai primit ca am scris file de roman.:)))