Mamici de zmeurici de iulie-august (64)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pooh spune:

Bu-hu....am ajuns si eu de la doctor...unul foarte dragut si simpatic,i-am fost si eu simpatica.....Mi-a dat nr. de telefon sa-l sun oricand se declanseaza nasterea,ca vine si ma asista.....Mi-a fost rusine sa-i zic ca am de gand sa nasc in alt oras,am venit doar la un control.....Colul meu e lung,inchis,bb e pozitionat destul de sus,inca semne concrete de nastere nu sunt.....ceea ce nu garanteaza ca nu as putea naste chiar si maineBB e mare,are 3700gr,plus/minus(eu sper minus),insa prea mare incredere in ecograful lui nu prea am avut,era unul mai vechi.Acum sper din toata inima sa ajung cu bine la Tg-Mures,sper sa nu inceapa travaliul in orele de varf,cand traficul e dezastru......Iar daca e sa nasc la mine in oras,macar am pe cine sa sunPooh,mami de Timea(15.06.05) si 39+(dupa calculele mele)38+(dupa calculele dr.)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

Cornelia bine ai ajuns acasa, ma bucur ca sunteti bine si ca te-ai refacut asa de repede
cand ai timp asteptam pozici cu tine si bebe
iti dorec sa ai mult laptic , bebe cuminte , mancacios si fara colici

_
Adriana mamica de Cezarica Georgian (23 aprilie 2005)
si minunea din burtica 38+ Anastasia Ioana
AMR 8 zile

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler

Mergi la inceput

Cornelia,e un dulce Vladimir...sunteti o familie tare frumoasa!Ce fain ca te-ai recuperat asa de rapid!Nu ai zis....laptic ai?Pooh,mami de Timea(15.06.05) si 39+(dupa calculele mele)38+(dupa calculele dr.)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

adrianafedorca, ylla2009,mamilivia,giova, moniland ...mltumesc pentru urarile sotului! I-am transmis si i s-a luminat fatza...atatea femei sa-l felicite
moniland, noi suntem 3 firi diferite:eu si sotul la extreme, iar fii-mea parca e liantul. copii raci sunt sensibili, lipiti sufleteste...o sa fie bine si la voi!
Icmanu, si eu am aceiasi intrebare...nu mi-am luat inca si nu prea vreau sa strabat orasul cautand. Quinny imi plac si mie, iar Miniblu vad ca avem in Tom.
cornelia
pooh, sa inceapa travaliul acasa, in siguranta!

Azi a fost o zi innourata...si tare mult m-am bucurat de umbra asta!

Cri mami de Ale ( 2003) & +30 sapt

Mergi la inceput

pooh dupa dr asta in cate saptamani esti?
sper sa reusesti sa ajungi la Tg Mures daca te apuca nascarea, cati km ai de mers?

Moni azi nu s-a copt nicio zmeurica...cred ca urmeaza puhoi de zmeurele in curand

Cornelia[b/] am vazut poze cu bb Vladmir, un dulce, sa va traiasca, si maternitatea arata super, cat a costat nasterea?
iar tu arati super , parca nici n-ai nascut , FELICITARI inca o data

_
si minunea din burtica 38+ [b]Anastasia Ioana

AMR 8 zile

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anemona27 spune:

Cornelia esti o mamica fericita cu trei copii frumosi,sa-ti traiasca!

38+Alex

Mergi la inceput

ca vorbiti de carucioare eu cred ca o sa -l cumpar pan ala urma pe asta
http://www.chicco.ro/produse/nou-nascut-2/plimbare-7/carucior-sport-lite-way-fuego-1122.html de la chicco, mi se pare usurel si se poate folosi de la 0 luni , as vrea maine sau miercuri sa ma duc la magazinul chicco sa-l vad si daca e ok sa-l cumpar daca nu raman la cel cu scoica tot de la chicco , dar imi placea asta ca e pe rosu

_
si minunea din burtica 38+ Anastasia Ioana
AMR 8 zile

Mergi la inceput

Adriana,e super caruciorul....si pretul mi se pare ok....La Tg-Mures as ajunge intr-o ora....pana la intrare in oras....insa daca e ora de varf si se circula bara-n bara,mai fac o ora de la un capat al orasului pana la celalat....Iar daca ma iau contarctiile ca data trecuta,trebuie sa ne oprom din 10 in 10 minute,sa ma plimb langa masinaDr. a zis ca daca nu nasc pana-n 10.ma interneaza.....Dar eu sunt mai desteapta,daca nu nasc pana in 10,am plecat la Tg-Mures,in 14 oricum trebuie sa ma prezint la dr. al meu de acolo.....Phiiiiiii,ce complicat eParca vad ca ma rezolva bb urgent si simpluPooh,mami de Timea(15.06.05) si 39+(dupa calculele mele)38+(dupa calculele dr.)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nico29_79 spune:

Buna fetelor....Am mai revenit sa va salut si sa felicit noile mamici...Multa sanatate bebeilor si mult laptic pentru ei...Mi-am activat pm-ul, va rog sa-mi trimite-ti adresa contului comun, sa va vad pozele si lucrusoarele cumparate.

http://s557.photobucket.com/albums/ss19/Nico29_79/

32+ cu baietel Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Euphoria spune:

Cornelia, felicitari! Tare scump bebe Vladimir, sa va traiasca si sa fie sanatos, si voi pe langa el!

Adriana, ai PM, sper ca l-ai primit ca am scris file de roman.:)))

Mergi la inceput