Clopotei de Ianuarie - Februarie 2008 (222)
Raspunsuri - Pagina 8
jelimoni spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Lala_D
Scuza-ma dar e ceva mai mult decat inconstienta ... Poate sa fie Ioana un copil mai mult decat minunat si cuminte si ce vrei tu ...nu asta e problema . Problema adevarata este ca in momentul in care ai lasat-o singura in casa poate izbucni un incendiu, poate fi un cutremur, poate sari peste bara patului, poate plange pana la epuizare, poate vomita/ face febra etc , puteti avea un accident si nu stie nimeni ca voi ati lasat un copil in casa ... Si toti acesti "poate" nu sunt droburi de sare sunt fapte concrete intamplate in x cazuri. Vreti sa plecati , ok , puneti un vecin/vecina sa aiba grija de pitica. Chiar si o fetita de 15-16 ani pe post de baby sitter e mult mai bine decat un copil de 18 luni lasat in casa singur cu orele. Si da - eu te cert- nu te mangai pe frunte, nu iti spun dulcegarii, nu nimic. A o lasa nesupravegeata este o forma de neglijenta. Nu iti vor place cuvintele mele dar sunt indignata si nu imi cer scuze pt ele. Cel mare al meu are 9 ani si nu e lasat singur in casa si nici nu va fi inca multa vreme , pana pe la 14 ani cel putin. Oi fi eu mai paranoica ... O zi excelenta ! Lala. Bogdan si Andrei (27.12.2007) Poze Design blog |
lala nu esti deloc paranoica...si eu sunt indignata si sincer toata ziua m-am gandit la asta si inca nu-m vine sa cred..am tot evitat sa scriu...dar nu pot sa concep asa ceva...cum sa pleci 5 ore sa lasi un copil de un an jumate singur in casa???.....eu una n-am indraznit nici pana la magazin sa merg cand dormea \robert de amiaza ...am iesit odata din casa sa duc gunoiul,si a auzit usa de la intrare si a plans pana m-am intors eu..deja era vanat si suspina de m-a ingrozit....a fost prima si ultima oara cand l-am lasat singur in casa chiar si pt 5 minute...
chiar si cand il las cu mama pt o ora stau tot cu gandul ca daca se intampla ceva,daca nu e atenta mama si fuge copilul pe scari etc....
alina te rog mult,oricat de cuminte ar fi ioana,n-o mai lasa singura,niciodata nu stii ce se poate intampla!sunt copii care au patit accidente chiar au murit cu parintii in casa....doamne fereste!e o prostie sa gandesti optimist cand e vorba de copilul tau,trebuie sa te gandesti la orice se paote intampla!
danybv spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ioanact dar Ioana e un copil MINUNE ALBUM 7 si 5 maselute Ioana creste mare ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) |
Cuvintele acestea suna a mandrie , lauda Fiecare familie are acasa minuni de copii .
danybv
Mamy de Maria (11 Ianuarie 2008 ) si Andrei (21 Martie 2006)
nemary spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui danybv
Cuvintele acestea suna a mandrie , lauda Fiecare familie are acasa minuni de copii . danybv Mamy de Maria (11 Ianuarie 2008 ) si Andrei (21 Martie 2006) |
bine spus.
Mari de Daria Maria(29.01.2008) Povestea Darului plangacios
sunt tot mai mare
Daria
POZE DARIA
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
nemary spune:
am vazut si eu o fetita frumoasa care se balaceste la piscina. ce bine de Eva, super pozele. Elle, piscina era la mare sau in Bucuresti? si colacelul acela cu volan este piscina sau sta cu picioarele in apa?
EDIT: acum am citit ca ati in vizita la prieteni. super, ce-mi doresc si eu o casa cu piscina
Mari de Daria Maria(29.01.2008) Povestea Darului plangacios
sunt tot mai mare
Daria
POZE DARIA
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
Ioanact spune:
Lala D noi iesim in fiecare seara in curte, si stam cate 2-3 h , uneori m mult (depinde), oricum m-am gandit tot timpul la ea (cand am fost plecati dinafara comunei, si un pic frica')..nu stiu daca se va m repeta, dar asta cu iesitul in curte si ea sa fie singura in casa, cu siguranta se va mai repeta..
Danybv m-am referit la altceva, cand am zis ca e un copil MINUNE..adica poate sta singura in casa cu orele, legat de celalalt sens, bineinteles ca toti clopoteii sunt MINUNATI.
nermary inclusiv puiul tau.
P.S. Va "plangeati" ca e 'pustiu' pe forum si ca nu se prea scrie..am deschis un subiect, in care (cred) se va comenta tot capitolul.
ALBUM
7 si 5 maselute
Ioana creste mare
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008)
Lala_D spune:
Alina eu am spus ce am avut de spus. Atat.
Daca intelegi sau nu ce am vrut sa transmit pe mine nu ma afecteaza.
Nu stau sa comentez, pur si simplu nu dispun de timpul necesar.
E o mare diferenta in a iesi in curte seara si a pleca din localitate ...dar ma rog.
Pt mine subiectul chiar e inchis.
Gratiela imi pare atat de rau pt socrul tau, off, ce veste.
Elle piticuta ta o sa franga multe inimioare in viitor
Mary un pupic pentru Dariuta
Dany o imbratisare si pt tine, ma bucur ca s-au rezolvat problemele
Un pupic pt toate zuzicile si clopoteii
Noapte buna .
O zi excelenta !
Lala.
Bogdan si Andrei (27.12.2007)
Poze
Design blog
danybv spune:
LalaD , saru`mana
Eu am mancat ciocolata si acum nu am somn
danybv
Mamy de Maria (11 Ianuarie 2008 ) si Andrei (21 Martie 2006)
honey79 spune:
Salutare zuzulici.
N-am mai dat pe-aici de ceva vreme, din lipsa de timp.Mi-e tare dor de voi.
Am intrat sa multumesc fetelor dragi care si-au adus aminte si mi-au urat La Multi Ani! si sa le ofer caci tort n-am avut.
Am decis s-o zbughim vineri seara in Golf, la Ocean, la plaja unde, in doua ore, de la 10 am la 12...m-am prajit pe spate . Macar Andrew n-a patit nimic, caci de el am avut grija sa il dau cu crema cu FP 50 pt UVA si UVB.
Am iesit apoi in familie la restaurant, unde Andrew a flirtat cu toata lumea si mai ca n-a apucat-o pe chelnerita (care avea doar 21 ani) de tzatzele.
Ne-am intors Sambata noapte la 2 am rupti de oboseala, dar fericiti. Andrew s-a comportat exemplar pe drum si la dus si la intors.
Avem si cateva pozici aici: http://good-times.webshots.com/slideshow/573276422gDquIe;jsessionid=abcOsiJSEGG6Sa2fa6Tis pentru cine e interesat.
Pupici dulcici la pitici si zuzici.
Ellenuta spune:
neataa
poftiti la cana de .. eu pic de somn .. am treaba la job si am venit aici de la 6 .. sunt zombie .. si ma gandesc ca ma asteapta un weekend full la serviciu si voi avea liber abia joia viitoare .. offf
fug la treaba si revin ...
Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008)
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun
cristacoman spune:
Neata Zuzici.
Elle, super cafeaua, spor la treba.
A revenit soarele, asa frumos a rasarit de dimineata.
Am vazut poze cu AJ, hehe ce barbatel a devenit!!!
Fetele, spor la treba si
Cristina, mami de Antonia Izabela (29.01.2008)- 1 + An.
luna a8a
luna a7a
lunaa6a
Vedetele mele
Luna a 5a-Ghidusha
La Mare
Luna a 4a
Luna a 3a