Clopotei de Ianuarie - Februarie 2008 (222)
Raspunsuri - Pagina 7
cristacoman spune:
Salutare Zuzici.
La Mare s-a innorat si a inceput sa ploua....asa ca luam pauza de baie si soare. Sper doar sa nu tine mult, afara este cald.
Eu i-am luat ochelari de soare Antoniei, speciali pt. copii de 1 an cu protectie UV 400. Nu-i tine la ochii decat in joaca cateva minute, cand ne ia noua ochelarii ii dau pe ai ei, dar atat.
Grati, tare rau imi pare pt. socrul tau si pentru suferinta familiei; va doresc multa putere sa puteti trece peste aceasta incercare.
Am vazut si eu poze cu EVA. ELLE, ce MARE si FRUMOASA ESTE si CAT A CRESCUT!!!! O adevarata domnisoara.
Fetele, imi puteti da si mie un pm cu telefonul lui MIKI_MAMICA, vin si ei la mare, dar eu nu o pot contacta.
Cristina, mami de Antonia Izabela (29.01.2008)- 1 + An.
luna a8a
luna a7a
lunaa6a
Vedetele mele
Luna a 5a-Ghidusha
La Mare
Luna a 4a
Luna a 3a
cristacoman spune:
AlinaCT, sincer nu inteleg cum puteti lasa copilul singur atatea ore?
Si nu inteleg cum puteti sta/plimba linistiti?
Uite, noi ne-am dus la prietenii nostri care stau cateva etaje mai sus si am lasat nr. de telefon la vecini, pt cazul in care s-ar putea trezi si plange copilul, care de regula doarme toata noaptea. Eu m-am dus din 10 in 10 minute acasa sa vad daca doarme in continuare si tot nu am putut sta linistita.
La un moment dat m-a sunat vecina si mi-a spus ca a inceput sa planga copilul, iti dai seama ca am zburat pe scari, nu am avut rabdare sa merg cu liftul.
Nu te judec, iti spun doar ca se pot intampla multe lucruri neprevazute, "tocmai atunci".
Cristina, mami de Antonia Izabela (29.01.2008)- 1 + An.
luna a8a
luna a7a
lunaa6a
Vedetele mele
Luna a 5a-Ghidusha
La Mare
Luna a 4a
Luna a 3a
ceska777 spune:
Pana la urma i-am pus apa calda de la robinet in piscinuta lui si s-a balacit... s-a cerut singur afara, minune!
Acum umbla doar cu tricou, sosete si sandale prin curte si a lasat o "surpriza" pe gresia din pridvor....un kk facut cu mare arta...
Sper sa ii treaca pana vineri funduletul sa putem merge la inot.
Peste o ora il asteptam pe Radu si se vor balaci iar.
Danybv,
eu cred ca nimeni nu are de ce sa se ascunda sub alt user (si mai grav -comun), de asta avem fiecare un user propriu si daca cineva are ceva de zis sa o fac in nume propriu, nu in anonimat....
Ai vazut ca lumea e vigilenta pe forum, chiar prea vigilenti sunt uneori administratorii si pentru o parere exprimata deschis si fara ocolisuri o zuza a primit avertisment.
Cine practica metoda PM-urilor cu injurii macar o face sincer pe fata(daca chiar trimite PM-ul de pe user propriu) chiar daca e sub orice critica o astfel de atitudine....
Ellenuta,
scumpa foc Eva la piscina!!!!! Si burtica de graviduta nu e un lucru de ascuns, chiar deloc!
PS Vine posta!!!!!
Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)
Inca in vacanta
Votati-ne !http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca+din+viata+mea
Blogu` nostru
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra
Ioanact spune:
Danybv si tu ai dreptate in tot ce zici..si daca am vorbi cu cei m in varsta, vom primi aceleasi raspunsuri..
Noi in fiecare seara, cand o punem sa se culce (de obicei la 18:30-19), iesim afara (ea doarme singura in camera, daca stau in camera cu ea, nu doarme..doar daca e fff obosita) si stam cate 2-3 h..
Da..in fine..asta e parerea voastra!
ALBUM
7 si 5 maselute
Ioana creste mare
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008)
ceska777 spune:
Cristacoman,
pana ieri imi invidiam o prietena plecata joi la mare in Jupiter si care zicea ca era cald si vreme buna, iar la noi racoare si a plouat. Acum e cald la noi.
Sper totusi sa se indrepte vremea la voi, doar pentru mare si soare sunteti acolo....Distractie!
O sa caut sa vad daca miky mamica are date pe mail comun yahoo....
Inca in vacanta
Votati-ne !http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca+din+viata+mea
Blogu` nostru
Poze f. noi
Ven spune:
Fetelor, eu stiu tot de aici de pe DC, de cand era Markus mic, ca la bebelusi si copii mici (pana pe la 3-4 ani, parca) nu e bine sa le punem ochelari de soare.
Explicatia e ca ochiul nu 'lupta' singur cu soarele si copilul va dezvolta mai tarziu o sensibilitate exagerata fata de lumina soarelui (fotofobie).
ceska777 spune:
Cristacoman,
m-am uitat pe yahoo la zuze dar nu am gasit nr de telefon... sper sa nu il fi sarit. Poate il are vreo mamica....
Inca in vacanta
Blogu` nostru
Poze f. noi
Ioanact spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cristacoman AlinaCT, sincer nu inteleg cum puteti lasa copilul singur atatea ore? Si nu inteleg cum puteti sta/plimba linistiti? Uite, noi ne-am dus la prietenii nostri care stau cateva etaje mai sus si am lasat nr. de telefon la vecini, pt cazul in care s-ar putea trezi si plange copilul, care de regula doarme toata noaptea. Eu m-am dus din 10 in 10 minute acasa sa vad daca doarme in continuare si tot nu am putut sta linistita. La un moment dat m-a sunat vecina si mi-a spus ca a inceput sa planga copilul, iti dai seama ca am zburat pe scari, nu am avut rabdare sa merg cu liftul. Nu te judec, iti spun doar ca se pot intampla multe lucruri neprevazute, "tocmai atunci". Cristina, mami de Antonia Izabela (29.01.2008)- 1 + An. luna a8a luna a7a lunaa6a Vedetele mele Luna a 5a-Ghidusha La Mare Luna a 4a Luna a 3a |
Ioana doarme singura in casa, in liniste (am obisnuit-o prost..asta e), cum i-am zis si Daneybv, in fiecare seara iesim in curte, si pe ea o lasam sa doarma..asta de 2-3 luni (de cand s-a schimbat ora). Eu va ascult parerile , poate ne credeti nebuni, inconstienti..dar Ioana e un copil MINUNE , bineinteles ca nu putem pleca in fiecare seara la CT/Mamaia sau in alta parte..are si ea nopti cand ii ies maselele/dintii si e m maraita..
ALBUM
7 si 5 maselute
Ioana creste mare
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008)
danybv spune:
Ceska, ai perfecta dreptate .De aceea eu am zis ce am avut direct pe forum chiar daca uneori pare mai dur mesajul nu este cu rea vointa si este un sfat , atat doar.
Ven , asa stiu si eu legat de ochelarii de soare .Eu i-am luat Mariei dar ii tine mai mult pe cap decat pe ochi .I-am luat mai mult de fantezie .
danybv
Mamy de Maria (11 Ianuarie 2008 ) si Andrei (21 Martie 2006)
Lala_D spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ioanact poate ne credeti nebuni, inconstienti..dar Ioana e un copil MINUNE ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) |
Scuza-ma dar e ceva mai mult decat inconstienta ...
Poate sa fie Ioana un copil mai mult decat minunat si cuminte si ce vrei tu ...nu asta e problema .
Problema adevarata este ca in momentul in care ai lasat-o singura in casa poate izbucni un incendiu, poate fi un cutremur, poate sari peste bara patului, poate plange pana la epuizare, poate vomita/ face febra etc , puteti avea un accident si nu stie nimeni ca voi ati lasat un copil in casa ...
Si toti acesti "poate" nu sunt droburi de sare sunt fapte concrete intamplate in x cazuri.
Vreti sa plecati , ok , puneti un vecin/vecina sa aiba grija de pitica. Chiar si o fetita de 15-16 ani pe post de baby sitter e mult mai bine decat un copil de 18 luni lasat in casa singur cu orele.
Si da - eu te cert- nu te mangai pe frunte, nu iti spun dulcegarii, nu nimic. A o lasa nesupravegeata este o forma de neglijenta.
Nu iti vor place cuvintele mele dar sunt indignata si nu imi cer scuze pt ele.
Cel mare al meu are 9 ani si nu e lasat singur in casa si nici nu va fi inca multa vreme , pana pe la 14 ani cel putin.
Oi fi eu mai paranoica ...
O zi excelenta !
Lala.
Bogdan si Andrei (27.12.2007)
Poze
Design blog