Clopotei de Ianuarie - Februarie 2008 (222)
Raspunsuri - Pagina 6
eladea2005 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ellenuta cateva pozute de la piscina .. aici Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) Eva www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete papa bun |
foarte dulcica eee...fain concediu...ce distractie pe ea...
Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
HAIDETI SA-I AJUTAM! DONATII:
SMS 858 - 2 EURO (ASOCIATIA INIMA COPIILOR)
SMS 877 - 2 EURO (FUNDATIA MEREU APROAPE)
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
eladea2005 spune:
citat din mesajul lui Ellenuta alinusca multumesc! cu burtica nu am poze .. am pozat-o doar o data, prin sapt 15 ... incerc sa evit aparatul foto .. cand ma vad cata sunt .. ma ia raul instant! Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) Eva www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete papa bun |
mai mami, acum esti mai frumaosa ca oricand...nu uita asta...lasa kilele in pace, ca le dai jos dupa...dar burtica...n-o s-o mai ai pentru mult timp...
ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
ramonab spune:
citat din mesajul lui Ellenuta cateva pozute de la piscina .. aici Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) Eva www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete papa bun |
Ehe, ce frumos a fost la piscina!pup bulanelele alea!
RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI DE LA 1 AN si 4 luni
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print-blog
Of viata-blog
www.youtube.com/watch?v=uNKkE_xHcdI" target="_blank">AM 1 ANISOR (slideshow)
ramonab spune:
citat din mesajul lui kalosalina Zuzilici am gasit niste ochelari interesanti pt copilasi: http://www.bebelusultau. ro/detalii.php?cod=MF02 Ce parere aveti? Oare sunt ok? Ma mai gandesc dc i-o tine la ochii... Poze Daria Cum creste Daria Alina de printzesica Daria Mihaela (12.01.2008) |
Si eu sunt interesata de ei.Care ati pus copilasilor ochelari?Cum a fost cu ei?
RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI DE LA 1 AN si 4 luni
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print-blog
Of viata-blog
www.youtube.com/watch?v=uNKkE_xHcdI" target="_blank">AM 1 ANISOR (slideshow)
alina023 spune:
citat din mesajul lui kalosalina Alina cum se simte tatal tau? A ajuns la chirurg? Ce a zis? Poze Daria Cum creste Daria Alina de printzesica Daria Mihaela (12.01.2008) |
Alinutz multumesc de intrebare! A fost si la chirurg si a primit acelasi raspuns linistitor (cat de cat). Nu este necesara interventia asupra acelor chisturi. Singurul care poate ar avea nevoie de o interventie ar fi cel de la rinichi pt ca este un chist hemoragic (probabil de la o lovitura...pe care el nu si-o aminteste nicicum). Deocamdata il lasam in pace si pe ala. Va repeta analizele peste trei luni si vom vedea atunci.
Eu sunt optimista si stiu ca va fi bine. Insa este uimitor cum o problema de genul asta iti aminteste ca viata este tare scurta si niciodata nu acordam timp indeajuns celor dragi (mai ales parintilor). Sper ca asta sa-mi fi fost o lectie pe care sa nu o mai uit. Invatati si voi de aici, daca faceti cum faceam eu. Adica vazut cu parintii destul de rar, desi ii am destul de aproape.
Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)
Poze botez Ana 02.03.2008
poze Luca nazdravan
poze Ana mica
Povestea nasterii Anei
Emma este iubire!
ceska777 spune:
Azi a fost clar ceva in aer: gaza a dormit peste 3 ore si eu langa el dupa ce am luat prnazul cam peste 2h........
Daca nu ar fi asa iritat la fundulet am intra la piscina.... i-ar placea grozav dar nu stiu daca e ok apa de pisina la fundulet de pavian...
Codrutaa,
bunica n-a avut pana la urma ce face si i-a lasat sa faca ce vor acolo...un nepot are si oricum florile se pot replanta. A fost frumos sa ii vedem ocupati 45 min....
Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)
Inca in vacanta
Votati-ne !http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca+din+viata+mea
Blogu` nostru
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra
Ioanact spune:
Aveti dreptate fetelor..sunt si eu constienta...dar "uite" ca am avut curaj sa o las singura. Eu o lasam si inainte (ziua), mergeam la magazin/piata..se intampla sa o las si 1 h..eu gandesc POZITIV, ca nu se intampla nimic. Bineinteles ca nu putem face asta in fiecare seara..
Ven cred ca s-a trezit aseara, spun asta ca am vazut patul 'ravasit', ursuletii/ papusile imprastiate..dar s-a linistit singura..si cand suntem acasa, si se intampla sa se trezesca noaptea, o lasam 2-5', si daca nu se linisteste ne ducem la ea..de multe ori se linistea singura.
Ellenuta am vazut si eu pozele cu Eva la piscina, mi-au placut mult... Am inteles, in leg cu schimbarea capitolului!
ramonab iti dai seama ca ma gandeam la Ioana.. Concediu placut!
ceska777 da, era singura in casa. ..si am inteles ca nu ma trageti de urechi , ci va spuneti parerile.
Alina023 .
ALBUM
7 si 5 maselute
Ioana creste mare
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008)
eladea2005 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui ramonab
Si eu sunt interesata de ei.Care ati pus copilasilor ochelari?Cum a fost cu ei? RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008 RAZVANICI DE LA 1 AN si 4 luni www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL Micul print-blog Of viata-blog www.youtube.com/watch?v=uNKkE_xHcdI" target="_blank">AM 1 ANISOR (slideshow) |
al meu nu sta deloc sa-i pun...da din cap cand incerc si si-i trage jos daca reusesc cumva sa-i pun pe ochi... la fel face si cu palariutele...le arunca jos imediat...
ERIC IN 2009...
ERIC
codrutaa spune:
Ceska, si noi cunoastem situatia cu unicul nepot/nepoata. Mama mea a fost profesoara si una severa, si se tot lauda ca nepotii ei vor sta smirma. De unde? Alexia i se poate urca si in cap! La fel tuturor bunicilor, lui tata-so... Am ajuns eu sa fiu cea mai severa. Eu ma tem ca Alexia va fi o rasfatata, si nu imi plac deloc copiii carora li se permite orice.
Alina, Ramo, Alexia are niste ochelari de soare din plastic...dar nu ii tine deloc pe ochi. Nici nu am insistat, ca sunt de duzina, fara nici o protectie, dar cred ca nu ar tine nici altii.
Alina de Ct, eu stiam o vorba in legatura cu copiii: Niciodata sa nu te increzi in cumintenia lor. Pe principiul asta eu nu o las nici in casa singura, nu am lasat-o nici in patul nostru sau pe fotolii sau canapele singura nici inainte de a sta in fund, nu o port fara siguranta in carucior, etc.
danybv spune:
Buna fetele
ceska777, am vazut pe blog poze frumoase cu cei doi baieti
Ioanact , am ramas masca la ce ai scris tu in mesaj " noi am plecat la 19:30 si ne-am intors la 1 noaptea " eu cred ca ar trebui sa vorbiti cu niste oameni mai in varsta cand vreti sa faceti lucrul acesta ( sa plecati din sat ) , sa vedeti ce sfaturi va dau ei ca sincer voi nu va ganditi deloc la ce s-ar putea intampla .Asa cum au zis toate fetele : nimeni de pe acest forum nu are curaj .
Fetele toate judeca corect .Cum poti sa lasi un copil mic in casa si sa pleci la 80 de km sa te distrezi ???
Nu vreau sa se inteleaga gresit , tonul pe care zic acest lucruri este unul foarte calm dar nu procedezi corect , sper ca pe viitor sa luati decizii intelepte si sa nu mai lasati copila singura in casa deloc.
Ven are foarte mare dreptate in ceea ce a zis in mesajul ei
Eu una sunt o persoana care spune lucrurile in fata si cred ca mi se pare corect sa faca toata lumea la fel .Daca gresesc cu ceva nu ma deranjeaza ca mi se zice in fata , invat din greseli si accept parearea fiecareia dintre voi .La faza cu userul anonim nu am de ce sa ma simt , eu nu-mi ascund identitatea deloc .Nu am mai intrat pe mailul comun de cand mi-am trimis datele si asta se intampla cu ceva timp in urma .
Probabil acea persoana anonima prefera sa zica ce are de zis sub anonimat fiindca daca si-ar dezvalui identitatea s-ar trezi cu mesaje foarte urate pe PM exact cum s-au mai trezit cateva fete de pe forum .
Ellenuta , am vazut pozele cu voi la piscina, foarte frumoase
ramonab, spor la pregatirile pt concediu .
Pup toate fetele si aveti grija de voi si printisori
La multi ani tuturor celor care poarta numele Sfintilor Apostoli Petru si Pavel sa le dea Dumnezeu multa sanatate , fericire si tot ce-si doresc
Noi azi am fost plecati la hram in judet , pe Maria am lasat-o la mama soacra iar pe Andrei l-am luat cu noi , a fost foarte frumos .E foarte frumoasa viata la tara , aer curat , loc de joaca .Fericiti sunt cei care au curte
Va pup si mai revin
danybv
Mamy de Maria (11 Ianuarie 2008 ) si Andrei (21 Martie 2006)