Clopotei de Ianuarie - Februarie 2008 (222)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabrittza spune:

va mai amintiti de noi?
noi nu v-am uitat si am citit tot ce s-a intamplat pe forum in ultimele....2 luni

am trecut si inca mai trec printr-o perioada foarte dificila,inca mai sper ca va trece o data si va iesi soarele si pe strada mea.

Daria e bine,are si ea 11,5kg in sfarsit,a fost cu mama la moeciu 9 zile si s-a bronzat,s-a simtit bine,noi am ramas acasa sa rezolvam una alta pentru ca am inscris-o la cresa.maine ma duc sa ii fac idr-ul si apoi sa vedem cand incepem.

ce sa va mai spun?mi-a fost tare dor de voi!dar acum incerc sa dau macar un semn in fiecare zi!
promit
pt voi toate si pt clopotei

Gabbyde Daria Maria(11.02.2008) si 12+ cu bebe 2
ATAT DE MARE SUNT
asa a venit pe lume Daria
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrittza spune:

am uitat sa imi modific semnatura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stancutza spune:

Hello zuzici!

Cand vad ca vorbiti de plecare, ma mananca calcaiele, desi noi abia ne-am intors azi noapte :-))))

Vacanta noastra a fost foarte frumoasa, ne-am si odihnit, nu chiar asa ca pe vremurile cand eram doar doi dar e clar ca vremurile alea nu se mai intorc atata timp cat vom pleca cu copilul dupa noi :-)

Am scris mai multe despre vacanta pe blog: www.stancutza.wordpress.com

Pozele sunt inca la descarcat, imediat ce le am le veti vedea si voi. Va merita asteptarea :-)

Va pup si sper sa revin maine cu un nou mesaj

Noapte buna!

Stancutza, de Sofia Elena - 21.01.2008

Poze
www.youtube.com/profile_videos?user=stancutza78" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii Sofiei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

Buna dimineata!

La noi a inceput sa caraie desteptatorul pe doua picioare pe la 5, la 5:30 bea laptele si cum bunica n-a stat cuminte si o auzea trebaluind hop si el din pat! A mai mancat o felie de paine dulce cu gem de caise si acum consuma caloriile dansand...

UF! E clar ca vom avea concediile visate abia cand trec de majorat copiii, somn pe saturate la fel, ceva mai incolo...

Daca rezista gaza la 11 suntem la bazin, deja repeta "bazin, wasser, schwimmen" (apa inot). O sa intre in apa cu matusica (eu nu pot cu bandajul la picior) si voi putea sa fac poze cu sobolanul nostru de apa!!!!!
Merg sa citesc despre concediul Stancutzei.....

Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)
Inca in vacanta

Votati-ne !http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca+din+viata+mea
Blogu` nostru
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristacoman spune:

Buna dimineata.

O cafeluta? Va ofer cu drag.

Ven, vacanta placuta, sa va bucurati de timpul liber si sa va odihniti. E greu cu plecatul in grup in vacanta, dar va descurcati. Noi de cand suntem la mare am schimbat vreo 3 grupuri, ca sa zic asa. Intai au fost cu noi sora mea cu familia si matusa mea cu bunica, au plecat ei si au venit socrii mei; ei pleaca astazi si vin niste prieteni cu copilul. Regula noastra este ca fiecare isi face programul care il doreste, adica vine/pleaca de la plaja cand doreste, la fel si cu programul de odihna. La masa mergem impreuna dupa ce negociem ora.....Altfel numai vacanta nu era pentru noi.
LalaD, vacanta placuta si voua si distractie.

Azi sunt singura pe plaja, e un pic innorat si racorica, asa ca am lasat copilul in camera sa doarma cu tati.
A fost cam maraita, i-au iesit 4 maselute.

Si noi facem dus, cand incepe sa bazaie intru cu ea in cadita de la dus.

Alina si Dany, am vazut poze cu printesele frumoase.

Grati, multa putere iti doresc. Cauta o firma specializata si se ocupa ei de tot.
si lui Tudorash, poate ar fi mai bine sa-l intarci. Si Antonia tragea de mine sa suga, aproape tot timpul cand eram cu ea, dar dupa ce am intarcat-o nu am mai avut probleme cu ea. Acum trage de bluza, zice tzatzi si ma pupa sau isi pune capul pe pieptul meu....Cu muscatul mai avem si noi o problema la care lucram intens...adica zic auuu,auuu mami, buba si pare sa inteleaga....pt. un timp, dupa care o luam de la capat.

Cristina, mami de Antonia Izabela (29.01.2008)- 1 + An.

luna a8a
luna a7a
lunaa6a

Vedetele mele
Luna a 5a-Ghidusha
La Mare
Luna a 4a
Luna a 3a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristacoman spune:

Stancutza, bine ai revenit si acomodare grabnica...poate mai plecati cate un weekend pe aici - pe acolo.

Gabritza, ma bucur ca ne-ai scris. Sa ne spui cum se acomodeaza Daria la gradi.

Cristina, mami de Antonia Izabela (29.01.2008)- 1 + An.

luna a8a
luna a7a
lunaa6a

Vedetele mele
Luna a 5a-Ghidusha
La Mare
Luna a 4a
Luna a 3a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danonique spune:

Buna dimineata!La noi e prea liniste de cand cei mari au plecat la bunici.Pe drum s-au comportat foarte bine desi au avut multe ore de intarziere si au aterizat fortat la Sibiu din cauza turbulentelor.Eu deja mor de dorul lor si ma gandesc sa le fac o scurta vizita la sf lunii. tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kalosalina spune:

Neatza zuzici!

Ven, LalaD va doresc un concediu placut si sa reveniti cu forte proaspete si cu amintiri frumoase!

Ce bine ca povestiti cum ati procedat sau veti procedat voi in concediu. Ma inspir si eu ... De ex, ma gandeam sa nu mai iau caruciorul dupa noi ca si asa o sa ne inghesuim in masina printre bagaje...dar se pare ca este "piesa" principala pt a ne putea plimba si noi seara mai mult asa ca e primul pe lista.

Gabitza bine ai revenit draga noastra! De multe ori m-am gandit la tine. Acum, ca o dai pe Dariutza la cresa sper sa ne scrii mai des. Ne pui si poze cu ea...cred ca nu o mai recunosc

Stancutza bine ati revenit si voi din concediu! Inca nu am citit pe blog dar o voi face. Si astept cu nerabdare pozele! Sofiuca cum mai e?

Ceska asteptam poze cu Benji la apa!

Poze Daria
Cum creste Daria

Alina de printzesica Daria Mihaela (12.01.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

VA ASTEPT LA ..

CAPITOL NOU

CU si

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008)
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

Mergi la inceput