Clopotei de Ianuarie - Februarie 2008 (222)
Raspunsuri - Pagina 20
![](images/user_woman.png)
irlandeza spune:
salutare lume. Ne-ati dat disparute? Nu avem net de cand ne-am mutat, si probabil abia in sept. Vom avea. In august mergem si noi acasa, abia asteptam. Vorbeati de greutatea bebeilor. Patty avea la 1,5 ani 13.500 kg, dar nu e frasa, caci e inaltuta, dar nu stiu cat exact. Eu scriu de pe telefon acum, de aceea mesajul arata asa, fara cap si coada, nu prea stiu inca sa-l folosesc, dar macar pot comunica din nou cu voi. In oras mi-e lene sa merg, doar pt. Net. Eu va pup si va urmaresc. PATRICIA ALEXIA
Printesa noastra a crescut !!!03.IAN.2008
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
ceska777 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ellenuta ceska au ajuns! foarte dragute "rozurile"! anna sophia si eva ii multumesc mult lui benji si mamicii lui dragute! eva a vrut sa imbrace bodyurile si s-a suparat tare cand a vazut ca nu-i vin .. hi hi hi ... apropo .. ieri a trecut pe la noi sora-mea sa ne aduca cate o atentie din Corfu (au fost in vacanta) si i-a adus evei un costumas super de la jumbo si mie o pereche de bikini .. eh .. eva s-a imbracat cu bikini mei .. era asa haioasa .. ![]() |
Ma bucur ca au ajuns si sper ca nu s-au sifonat prea tare... ...
Eu sper sa nu fie foarte dezamagita Eva, pentru ea am ales cu mare drag "ciresele" si daca nu ii vin ca tricou inca, poate le poarta ca rochita?
Eu care ziceam ca o vad pe Eva mai mult baietoi retractez: e o fetita foarte cocheta!
Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)
Inca in vacanta
Votati-ne !http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca+din+viata+mea
Blogu` nostru
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra
irlandeza spune:
darene, apa Evian e cea mai pura , din lume, am vazut o emisiune in care se spunea asta. De aceea e si mai scumpa. Iar a doua ar fi una din Ro. Dar e putin cunoscuta, au prezentat-o in ultima emiaiune a lui Raduleasaca. Am inregistrat emisiunea si o sa ma uit sa-ti spun numele. PATRICIA ALEXIA
Printesa noastra a crescut !!!03.IAN.2008
ceska777 spune:
LalaD, Ramonab, Ven
vacante frumoase va dorim.
Inca in vacanta
Votati-ne !http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca+din+viata+mea
Blogu` nostru
Poze f. noi
Ven spune:
Multumim de urari.
Fetelor, va raspund la intrebare, cu speranta sa nu starnesc din nou discutii, de data asta pe alta tema de 'parenthood'.
Nu il luam pe Mathias cu noi deoarece mergem sa ne ODIHNIM. Si cu el, nu exista odihna. Cu Markus am fost la mare tot la varsta de 1 an jumate si atunci ne-am reapucat de fumat (dupa 4 ani de pauza) si eu si sotul, atat de funny a fost. Am alergat toata ziua dupa copil. Si cand zic alergat nu exagerez. De dimineata pana seara, unul dintre noi alerga dupa fundul copilului. Seara, ce sa stai sa mananci la o terasa, el o lua la fuga de cum ajungeam pe terasa.
Asa ca m-am lecuit. La 2 ani jumate a fost nitel mai bine, dar tot concediu de alergat dupa copil s-a numit.
La 3 ani jumate eram gravida, nu am fost deloc la mare.
La 4 ani jumate (anul trecut), alta viata frate! Am fost cu el in Albena, ziceai ca suntem fara copil. Exemplar a fost. Minunat.
Sotul meu nu-si poate lua decat 1 concediu, asa ca ala trebuie sa fie de odihna, ca suntem amandoi extenuati (eu de la "nebunii" mei de la scoala, el de la ai lui).
Iar cu Mathias, care e muuuuult mai agitat si mai speedy-gonzales decat era Markus, nu poate fi vorba de odihna.
V-am pupacit si o sa va mai citesc din Byala.
Plus ca au si ai mei acum ocazia sa-si 'rasfete' nepotul nr. 2 in voie, timp de 8 zile, sa se bucure de frumusetea, dragalasenia si istetimea lui - zise mama cioara
codrutaa spune:
Buna!
Venim si noi dupa cateva zile mai agitate in care nu am scris p-aici dar am citit tot. Noi am reusit, in sfarsit, sa ne aranjam concediul. Mergem in Italia la Lido di Jesolo in septembrie. Asta dupa ce la un moment dat eram decisi sa nu mai mergem nicaieri!
Eu am fost la tuns si vopsit ieri si de cateva zile m-am apucat de miscare: bici si abdomene. Asa ca acum stau chiar grooozav cu psihicul.
Alexia a depasit faza cu fund rosu, dar a facut niste bubite mici rosii pe fese. Cred ca de la caldura ca noi folosim pampi nr.4 si poate sunt mai lipiti de corp. Dar cum zicea si Laura I ceilalti mi se par si mie prea mari. Acum, pe perioada asta pana ii trece iritatia i-am luat cativa nr.5 dar iese pisu prin ei. Ce dileme mai am si eu!
Cam atat despre noi, eu astept sa se trezeasca piti. Revin, daca ma mai lasa!
codrutaa spune:
LalaD, Ramo, Ven, Drum bun, odihna si distractie faina!
Ciccolina, Bun venit! Ce frumoasa e ciocolatia ta! Uau, si ce masuri aveti voi!
Dana, ce frumos creste Darius. Cum sunt fratiorii mai mari? Au plecat deja spre Romania?
Elle, tare imi place numele ales! Sa ii poarte noroc bebelinei!
Ema, pfoai, pe mine ma ia cu emotii cand vad ce putin mai e pana vine bb.
Jelimoni, pentru Robert dusatul!
Alina, dadybv, ce frumusele printesici!
Muitza, Am uitat sa iti spun despre casuta. are un succes nebun , acolo deja si-a mutat toaate jucariile, face mancare, etc! O sa pun si poze dar mai tre sa o pictam si apoi!
Ven spune:
Mi-am amintit ca mai vroiam sa ma bag si eu in seama la capitolul masuratori copii
Mathias are la 1 an jumate:
- 11.150 g
- 88 cm
ceska777 spune:
Ven,
ce mare e Mathias, la propriu!
Inteleg ca vreti un concediu pentru odihna (parca asa se si cheama, nu?).
Eu am sperat sa am parte si de odihna si de distractie in tara... no way. Gaza e mamo-dependenta, ma bucur ca nu au fost o prea mare tragedie orele in care a stat cu bunici/matusi si eu am umblat cu treaba (strict cu treaba!). In rest no fun at all: nici o iesire cu prieteni (am nimerit si perioada concediilor si toti sunt plecati) nimic. Macar mi-am vazut familia si rudele..... sa vedem cum va fi concediul cu tati in august. Poate respir si eu atunci desi o sa imi ea el tot oxigenul ca deh! el munceste in rest, eu ma odihnesc tot timpul!
Inca in vacanta
Blogu` nostru
Poze f. noi
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Lala_D/Lala_D.jpg)
Lala_D spune:
Ven vineri spre sambata noaptea la 03.30- 04.00 plecam spre Albena.
Noi , eu si consortul , nu concepem sa plecam nicaieri fara copii indiferent cat de bine sunt ingrijiti in lipsa noastra.
Asa incat orice deplasare in tara, in strainatate a fost, va fi impreuna cu ambii copii . Din motivul acesta Andrei are deja un "kilometraj" extrem de ridicat
Nu m-as odihni fara unul din ei, mi-ar sta plecarea in gat atat mie cat si husbandului .
Dar astia suntem noi.
Stiu ca multi parinti aleg sa faca vacante atat cu copiii cat si singuri.
E ok atat timp cat toata lumea este multumita cu decizia.
Noi nu am putea.
Nici ai mei nu sunt usi de biserica dar ne-am obisnuit cu alergatul
Si noi vom practica dimineata devreme mare/ plaja dupa pranz piscina cu Bogdan, Andrei nani cu unul din noi , celalalt supravegheaza juniorul la piscina, dupa amiaza mare/ plaja sau piscina. Dupa cina ( ora 19.00 ) plimbare/ luna parc/ aerosoli/ bazar etc si Andrei va adormi probabil in carut in jurul orei 21.00 si vom mai sta la terasa/ jocuri cu Bogdan pana pe la 23.00.
Asa a fost programul si anul trecut.
Sa aveti un concediu frumos, sa va distrati si sa va odihniti .
O zi excelenta !
Lala.
Bogdan si
Andrei (27.12.2007)
Poze
Design blog