Clopotei de Ianuarie - Februarie 2008 (222)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ploscariu spune:

Buna dimineata!
In primul rand vreau sa va multumesc ca sunteti alaturi de noi! pana acum s-au strans 270 ron pentru Ionut.
Tratamentul pentru rinita alergica merge bine, si sper ca pana la sfarsitul saptamanii sa fie bine, iar luni o sa-i fac analizele. Sper sa ne programeze cat mai repede pentru operatie, i-mi doresc sa fie pana cel taziu la inceputul lunii august, incerc sa fiu tare si increzatoare, dar parca cum trece timpul, o frica tot mai mare ma apasa pe suflet.
Am sa va tin la curent cu situatia lui Ionut!
pe toate!

POZE 2009 ,
poze cu Ioana si Ionut

www.weddingcountdown.com/ticker/b9szi95.png" target="_blank">Gabriela - mami de Ionut 14.01.2008si Ioana 13.12.2004

SMS 858 - doneaza 2 EURO pentru ASOCIATIA INIMA COPIILOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

gratiela ce neastamparat s-a facut dudu mic .. imi pare rau ca te supara dar sa stii ca asa sunt majoritatea copiilor .. nu avem ce la face decat sa induram cu stoicism ...

imi pare tare rau ptr tatal sotului tau .. nu vreau sa spun asa ceva dar .. cred ca trebuie sa va pregatiti pentru ce e mai rau .. eu ma voi ruga pentru dansul ..

ma bucur ca ati reusit cu garsoniera si mai ales ca nu mai trebuie sa alergati dupa mesteri, materiale si alte treburi din astea ..

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008)
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

din nefericire nu-l pot inetrna la instit oncologic decat pt tratament investigatiile facandu-se la o alta clinica...dr au zis ca nu rezista la investigatii si ca ar tb sa se mai inzdraveneasca...slabe sanse. Dorin vrea sa-l aduca in Bucuresti dar nu-l primeste nici un spital. Horrooorrr!!!
ne-am gandit si la varianta decesului...o groapa la cimitir privat e 85milioane; la cele de stat nu-l primesc fiind din Cluj. Eu habar nu am ce trebuie facut, soacra mea e catolica si oricum ei sunt despartiti de 25 de ani...mi-a promis mama ca va face colivi, pomeni, dar omul trebuie imbracat, aranjat....ingrozitor! Dorin e informatician si are lumea lui virtuala - nu reuseste sa se descurce in cea reala, eu sunt ingrozitor de fricoasa si nu m-as putea apropia de om daca e mort. I-am zis cumnatei mele sa vina in tara mai repede daca vrea sa-l prinda viu pe tatal ei si poate e mai cu picioarele pe pamant...
Fetelor va multumesc pt suport si-mi cer iertare ca va stresez cu problemele mele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

Grati.ela,
imi pare rau ca trebuie sa va ganditi si la ce e mai rau....va doresc putere sa puteti fi alaturi de socrul tau....si speram si ne rugam sa aibe totusi o sansa.
Tudor poate ar vrea mai mult afara....nu ai scris cum se comporta la locul de joaca, in casa si B e foarte agitat si nu isi gaseste locul. Zilele cu ploaie sunt un cosmar!

Ploscariu,
saptamana asta voi putea face si eu un transfer pentru Ionut. Multa sanatate si mai spune-ne cum va merge....

Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)
Inca in vacanta

Votati-ne !http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca+din+viata+mea
Blogu` nostru
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

Mergi la inceput

grati imi pare tare rau ca treceti prin greutatile astea .. e dificil sa-l aduceti la bucuresti si dupa aia, daca Doamne fereste, se prapadeste, trebuie sa-l duceti inapoi la cluj ..

nu puteti lua loc de veci in numele altcuiva in bucuresti sau undeva foarte aproape de bucuresti?

va imbratisez si va doresc multa putere!

Eva

papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

Cati_magureanu,
sunteti deja acasa... greul a trecut. Si eu ma intreb cum ma voi descurca fara carucior de la avion la banda de bagaje cu B si bagajele de mana, prin vama (am pasaport romanesc numai B german) si pana la tati afara....
O sa pun cu doua trei zile grosul de bagaje (scaun de masina, de masa, tot ce e mai greu) la atlasib unde costa doar 1EUR/kg si nu 5EUR/kg suprabagaj cu avionul.....

Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)
Inca in vacanta

Votati-ne !http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca+din+viata+mea
Blogu` nostru
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

Mergi la inceput

ceska au ajuns! foarte dragute "rozurile"! anna sophia si eva ii multumesc mult lui benji si mamicii lui dragute!

eva a vrut sa imbrace bodyurile si s-a suparat tare cand a vazut ca nu-i vin .. hi hi hi ...

apropo .. ieri a trecut pe la noi sora-mea sa ne aduca cate o atentie din Corfu (au fost in vacanta) si i-a adus evei un costumas super de la jumbo si mie o pereche de bikini .. eh .. eva s-a imbracat cu bikini mei .. era asa haioasa ..

Eva

papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Buna ziua, tuturor!

cristacoman multumim de .
jelimoni am vazut pozele cu Robert la dus, chiar daca a fost prima oara, se vede ca i-a placut.
Ellenuta ..daca consider ca tb sa fac, voi face si ma bucur ca ti-au placut pozele, intr-adevar f frumos a fost la acvariu, avem si noi in CT, dar parca nu e ca cel de la TL.
grati.ela asa e si Ioana (nervoasa), cand ii ies maselele/dintii, din cauza durerilor sunt nervosi, sa ii iasa m repede..ma bucur ca v-ati hot sa luati garsoniera si imi pare rau pt tatal sotului tau, ma sa aibe totusi o sansa.
Polscariu sper sa iasa bine rezultatele si sa va programeze pt operatie, fii tare, ca totul va fi bine.

ALBUM
7 si 5 maselute
Ioana creste mare

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

Ziua buna, dragele mele!

Grati, imi pare nespus de rau ca treceti prin asemenea momente.
Din pacate am participat de curand (chiar de Paste) la organizarea inmormantarii tatalui celei mai bune prietene a mea si sunt oarecum la curent cu ce trebuie si cum trebuie facut.
Stiu ca-i trist si nedrept...insa trebuie sa fiti pregatiti pentru asta.
Exista firme de servicii funerare care se ocupa de absolut tot ce implica inmormantarea, uneori chiar si gasirea unui loc de veci in conditii cat mai avantajoase. Daca doresti detalii ma poti contacta si iti spun ce stiu.
Multa putere va doresc!

Elle, ce haioasa trebuie sa fi fost Eva in bikini tai!

Mami Ploscariu sper ca saptamana viitoare sa reusesc sa transfer si eu ceva banuti catre voi. De fapt sigur!! si curaj, mami! Ionut va fi bine!

Cati, imi pare rau ca ti-a fost asa de greu la drumul de intoarcere. Sper sa va linistiti cat mai repede!

Roli, ce frumos!!!! Abia astept sa vad pozele si sa ne mai povestesti!

Ven, drum buna si vacanta placuta! Dar pe Mathias de ce nu-l luati cu voi?
Cat despre mare versus piscina, noi mergeam dimineata la plaja si dupa amiaza la piscina. In felul asta era toata lumea multumita.
Vreme buna sa aveti!

Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

Poze botez Ana 02.03.2008
poze Luca nazdravan
poze Ana mica
Povestea nasterii Anei

Emma este iubire!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lala_D

Buna seara,

am citit si eu un pic din urma si vroiam sa ii urez lui ciccolina bun venit !
Si ma bucur ca iti place blogul meu
Vor mai fi multe jocuri/activitati postate doar ca acum ne pregatim de vacanta.
Ai o fetita superba !!!

Ceska cred ca trebuie sa iti fac cinste cu o bere , am ajuns site de referinta . Saru'mana.

Elle imi place mult numele ales . Si eu am scapat mai demult pentru aceiasi fata tot cu avertisment , mai avem si noi soferitele avantajele noastre.

Roli cred ca se distreaza copiii la maxim. Concediu placut.

Emma, Alina K, Dana, Ramo pup mamicile si copilasii

Noi suntem pe ultima suta de metri cu pregatirile de vacanta, abia astept. Sper sa avem vreme buna totusi ca m-au zapacit ploile astea .
O seara buna doamnelor.

O zi excelenta !
Lala.

Bogdan si Andrei (27.12.2007)
Poze

Design blog

Vacanta frumoasa si voua, dragilor! Veti avea vreme frumoasa, o sa vezi!

Ramona drum bun si vacanta placuta!!!

Hihi...pleaca zuzele-n vacanta!! O sa fie cam pustiu pe aici.

Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

Poze botez Ana 02.03.2008
poze Luca nazdravan
poze Ana mica
Povestea nasterii Anei

Emma este iubire!

Mergi la inceput