Clopotei de Ianuarie - Februarie 2008 (222)
Raspunsuri - Pagina 16
kalosalina spune:
Ciccolina vaaaai ce frumoasa si haioasa e Imara In pozele de la mare e su-per-ba ...imi place cum ii sta funduletul grasunel in slip ,cum se joaca in apa cu valurile si imbracata in camasutza, in ultimele poze! grasunica frumoasa!
Poze Daria
Cum creste Daria
Alina de printzesica Daria Mihaela (12.01.2008)
danybv spune:
Ellenuta, bine-ai ca ai scapat doar cu avertismentul , pupam graviduta frumoasa
ciccolina , ce poze frumoase am vazut , ce frumoasa-i Imara ce mai.... sunteti o familie superba . Despre Imara din ce ai descris tu pai este o fetita isteata , felicitari tie si ei
kalosalina, iti doresc multa bafta sa gasesti o metoda de-a o adormi singurica pe Daria
danybv
Mamy de Maria (11 Ianuarie 2008 ) si Andrei (21 Martie 2006)
Ellenuta spune:
ciccolina ce dulce si frumoasa e dulcica ta de ciocolata!!!! ce-mi vine sa-i rontzai bulanasele alea grasute ..
Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008)
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun
alina023 spune:
Ciccolina, subscriu si eu la ce au spus fetele. Ai o ciocolatica absolut delicioasa!!! Este o papusica tare frumoasa si scumpa! Sa-ti traiasca!
Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)
Poze botez Ana 02.03.2008
poze Luca nazdravan
poze Ana mica
Povestea nasterii Anei
Emma este iubire!
Miutza spune:
ciccolina, ai o fetita superba! e fff frumoasa si dulce, f expresiva si se vede in poze ce mult va iubiti voi doua e tare tare scumpa, sa fie sanatoasa si norocoasa ca frumoasa si desteapta e si promite mult!
Miutza , mami fericita de minune de fetitza scumpa si iubita Maya Ioana (25.01.2008)
www.flickr.com/photos/miutza/sets/72157601703522435/" target="_blank">Poze cu comoara noastra 0-6 luni
Maya 6-12 luni
Maya 1an
Noi 3 si restul lumii (b l o g)
Miutza spune:
Elle, am uita sa-ti spun si aici, am vazut pozele cu Eva, nu pot sa zic decat ca e superba! a crescut, e domnisoara si are trasaturile ff frumos conturate si mami a ei e tare senina, asa cum ii sta bine unei gravidute pupam pe Evita frumoasa, pe mami si pe burtica...a propos, ati ales un nume???
Miutza , mami fericita de minune de fetitza scumpa si iubita Maya Ioana (25.01.2008)
www.flickr.com/photos/miutza/sets/72157601703522435/" target="_blank">Poze cu comoara noastra 0-6 luni
Maya 6-12 luni
Maya 1an
Ellenuta spune:
miutza
se pare ca da ... anna sophia ..
Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008)
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun
Miutza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ellenuta miutza se pare ca da ... anna sophia .. Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) Eva www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete papa bun |
wow, m-am indragostit de numele asta! superb, imi place mult sophia, si eu ma gandeam la el pt surioara Mayei daca va fi sa fie, dar in combinatie cu anna e minunat! felicitari pt numele frumos si ii doresc sa-i poarte muuult, muuult noroc!!! pupic pt Anna Sophia
Maya 6-12 luni
Maya 1an
ceska777 spune:
Buna ....
dimineata asta a fost foarte agitata, numai eu cu B acasa. Am un picior schiop (tratez niste negi si am un bandaj) si abia ma tin dupa el...in plus a cazut si si-a redeschis o rana urata la genunchi. A plans 45 min la mine in brate...nimic nu-l consola. Intr-un tarziu s-a calmat si incet, incet a inceput sa calce pe acel picior. A ajuns sa stea iar pup si sa fuga in sosete prin curte... la 1h dupa incident. Inima mea inca tremura ..... acum doarme. Bunicul glumea ca trebuie sa ii punem genunchiere....cotiere si o casca pe cap. Eu stiu ca trebuie lasate la aer ranile astea.... numai ca asa de doua zile tot cade si se juleste in acelasi loc, nu apuca sa se vindece deloc. Ce le puneti pe astfel de rani??? Am voie sa ii pun plasturi sa nu-si mai deschida ranile vechi? Help!
Ioanact,
eu n-o sa mai spun decat: nu pleca de pe forum, ramai aici, sa te mai tragem de urechi DACA mai faci prostii.... desi sper sa iti fie invatatura de minte.....
Ai auzit cate se pot intampla... cazuri concrete (Hoeny)!!!!!
In mai 2007 abia aflasem ca sunt insarcinata.... si la stiri aflam despre Madelaine Mccann, o fetita de 4 ani ce a disparut din camera de hotel din Portugalia, unde era in concediu cu parintii si fratii gemeni mai mici. Nici pana azi nu stim ce e cu Madeleine....
Se pot intampla atatea......e crunt sa pierzi un copil din proprie neglijenta...
Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)
Inca in vacanta
Votati-ne !http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca+din+viata+mea
Blogu` nostru
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra
ceska777 spune:
Ciccolina,
am vazut pozele cu fetita ta... superbe!
Ma tot intreb "oare ce inseamna Imara"?
Ellenuta,
huh, dar ai curaj nu gluma..... eu sunt o fricoasa la volan!
Anna Sohia e un nume foarte frumos....sa il poarte sanatoasa surioara Evei....
Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)
Inca in vacanta
Votati-ne !http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca+din+viata+mea
Blogu` nostru
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra