Clopotei de Ianuarie - Februarie 2008 (222)
Raspunsuri - Pagina 17
![](images/user_woman.png)
emabucuresti spune:
hello hello,
am reusit ieri sa trimit niste banuti pt mami ploscariu, sper ca este in lei contul. ce mai face ionut mamico? tin pumnii sa rezolvati problemele!
mada, danybv,alinak, codruta,elle,ceska si toate care va ganditi la mine, va pupic si asa e, nu vreau sa va grabiti cu majoretele ca ar fi bine sa mai stea bb mic macar vreo 2 sapt in burtica. vinerea asta intram in saptamana 37
am vazut o pe eva la mare si la piscina, e o dulce si sta la poze ca un model!
La multi ani cu intarziere roli si honey, sa fiti sanatoase si fericite alaturi de familiile voastre frumoase!
mary of, nu pot dimineata, am programari joi si vineri. dupaamiaza ajung. cu mare placere cand mai veniti sau daca veniti spre seara
.....fara cuvinte vizavi de actuala polemica....
eu nu am avut interfon la milan ca nu ne a trebuit, in ap. asta mic, mereu cu usa de la camera lui intredeschisa, se aude tot ce face, dar stiti ca va ziceam ca vreau interfon in vederea venirii lui bb 2 caci atunci macar usa uneia dintre camere va sta inchisa cand va dormi unul dintre ei, astfel ca celalalt sa nu il deranjeze. asadar voi folosi interfonul, nu putem risca sa nu il auzim pe cel care doarme cand se trezeste si are nevoie de noi.
grati sanatate multa socrului tau!
ramo drum bun la mare si distractie frumoasa!
mikybaby , shose
, de la milan pt domnisoarele voastre
vazut si pozele cu noua clopotica de aici,imara, o frumoasa exotica!
Ema cu bebe Milan (7.02.2008) si bebe mic (DPN 31.07.2009)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
emabucuresti spune:
eu am in continuare insomnii, de care sper ca voi scapa insa dupa ce nasc. dar m am mai refacut caci:
mi e si frica sa ma laud, de cateva zile milan bea laptele seara mult mai bine,spre 400 ml, si ii ajunge pana spre dimineata, pe la 5, ceea ce e suuuuper! atunci bea iar laptic si mai prinde un somn de cca 4 ore, excelent!
o mica problema avem- uneori ne udam, pampersul e full si avem pijamaluta uda. daca e uda ne schimbam cu totul,plus cearsaful, daca nu oricum ii pun alt pampers la ora aia mica a diminetii. am incercat multe feluri de pampers, parca modelul chilotel nr 5 sa fie mai incapator, dar si din ala mai iese
emabucuresti spune:
cati magureanu, voi ce mai faceti dragii nostri? tot in ro? la munte, la mare, unde plimbi baiatul?
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ramonab/ramonab.jpg)
ramonab spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ciccolina![]() ![]() ceska: merci mult pt link. Mi se pare extrem de util si vom pune in aplicare joculetele de pe site. Ref. la retelele culinare....noi avem o mica problema cu constipatia si evitam paste, orez, budinci, biscuiti, paine, banane, cereale. ramonab: vad ca nici Razvan nu bea f mult lichid. O sa ma uit si pe pampers.ro sa vad ce gasesc si p-acolo. ioanact: Asa cum am spus deja incercam alimentatie pe baza de spanac/broccoli/ dovlecel. Ma omoara ca nu mananca fructe in nici o forma (suc/pasate, etc). Singura fericire de o saptamana este ca haleste mango de rupe. andreea29: Imi pare rau pt Raducu si banuiesc ca nu vor fi probleme. Imara doarme cu mine si a plonjat de cateva ori direct pe parchet, cu cucui o data dar fara urmari.Si asta in ciuda faptului ca eram langa ea sau ca avem interfon. shose: si noi balotam branzica perlute la greu dar alea sunt cam grase (evit lactate peste 1,5% grasime).Produse bio folositi? Dar avocado? Stiu ca e cam gras, dar ii place :) danybv: si cu Imara se lucreaza in limita atentiei si chefului ei. Ce stie sa faca: recunoaste culori,animale,fructe, pesti din carticele cunoscute (la astea sutem deja la a doua limba pt ca noi suntem blingvi ![]() ![]() Si pentru ca este general valabil....am incercat sa vad pozele voastre. Aveti toate copii frumosi si haiosi. Sa ii cresteti sanatosi, ca asta conteaza cel mai mult! As baga si eu poze dar nu ma lasa pentru ca sunt prea incepatoare pt album foto....SAU SUNT EU BLONDA SI NU STIU CUM SA FAC??? ![]() ![]() pana atunci daca vreti, va puteti uita pe site: http://picasaweb.google.com/som.imara merci mult si pupici de la pitici Imara, la petite bassa :) |
![](olala.gif)
![](pupic.gif)
Pozele ni le arati de acolo de pe picassa web, sau webshot, nu trebuie sa le pui pe albumul de pe DC.Sau nu asta intrebai?
![](alcool.gif)
RAMONA si RAZVAN-MATEI
![](cavaler.gif)
RAZVANICI DE LA 1 AN si 4 luni
![](foto.gif)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print-blog
Of viata-blog
www.youtube.com/watch?v=uNKkE_xHcdI" target="_blank">AM 1 ANISOR (slideshow)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ramonab/ramonab.jpg)
ramonab spune:
Eu sunt pe ultima suta cu pregatirea pentru drum.
Azi i-am facut dush lui Razvi, mai bine zis asa am vrut,dar a inceput sa planga ca din gura de sarpe, a tipat chiar la un moment dat a inceput sa tremure.Oare i-a fost asa de frica, incat sa tremure?
Frig nu i-a fost pt ca in casa am 28 de grade.
Voi le faceti dus clopoteilor?Le place?
RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI DE LA 1 AN si 4 luni
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print-blog
Of viata-blog
www.youtube.com/watch?v=uNKkE_xHcdI" target="_blank">AM 1 ANISOR (slideshow)
roli25 spune:
Fetelor, va salut de pe taramul apelor. Suntem la Sf. Gheorghe si e ste fantastic. Prietenii nostri au o barcuta, cu care am si ajuns aici. Doua ore am facut pe bratul Sf. Gheorghe, copiii au fost fascinati. Stam la o pensiune unde se gateste dumnezeieste. N-am mancat in viata mea atata peste si atat de bun. Nu mi-a venit sa cred ca se fac pana si perisoare de peste, ardei umpluti cu peste si chiar mici de peste!!!
Drumul pana la plaja are 3 km si il facem cu un jeep care are o remorca (singurul mijloc de transport pe uscat) si cateodata cu barca, dar nu putem sa mergem cu barca cand sunt valuri pe mare, caci e micuta. Este fantastic sa mergi cu barca pe Dunare, apoi [pe mare si sa acostezi pe o plaja aproape pustie.
Copiii sunt in delir, plaja mare, apa mica tocmai buna de balacit, plimbari cu barca pe canale, pescuit...isi iau si ei bete si stau pe mal, imitand pescarii...ce sa mai e foarte frumos.
Tantarii ii anihilam cu spirale seara, insa ziua ne cam sacaie taunii, dar pe copii ii ocolesc.
Azi am patit-o ca jeep-ul ne-a lasat pe plaja...cred ca s-a imbatat soferul ...si uite-ne pe noi cu copiii in carca, bagaje, umbrele, jucarii de plaja, 3 km prin nisip...ca aici toate ulitele sunt cu nisip.
Cam atat in cateva cuvinte. Cand mai gasesc un pic de timp incarc poze. Nu prea apucam sa respiram cu picii, e drept...deci odihna nu prea...sa-i zicem odihna activa
Va pupam!
Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc
(9 iunie 2006)
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI
Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Lala_D/Lala_D.jpg)
Lala_D spune:
Buna seara,
am citit si eu un pic din urma si vroiam sa ii urez lui ciccolina bun venit !
Si ma bucur ca iti place blogul meu
Vor mai fi multe jocuri/activitati postate doar ca acum ne pregatim de vacanta.
Ai o fetita superba !!!
Ceska cred ca trebuie sa iti fac cinste cu o bere , am ajuns site de referinta
. Saru'mana.
Elle imi place mult numele ales . Si eu am scapat mai demult pentru aceiasi fata tot cu avertisment
, mai avem si noi soferitele avantajele noastre.
Roli cred ca se distreaza copiii la maxim. Concediu placut.
Emma, Alina K, Dana, Ramo pup mamicile si copilasii
Noi suntem pe ultima suta de metri cu pregatirile de vacanta, abia astept. Sper sa avem vreme buna totusi ca m-au zapacit ploile astea .
O seara buna doamnelor.
O zi excelenta !
Lala.
Bogdan si
Andrei (27.12.2007)
Poze
Design blog
raluk.m spune:
Salutare tuturor mamicilor si comorilor lor! Nu am mai intrat demult pe aici, din lipsa crancena de timp, dar vreau sa va spun ca nu v-am uitat.
Ne laudam (si regretam) ca am terminat capitolul alaptare, la un an si 4 + 1/2 luni, din motive de pregatire pt fratiorul sau surioara pe care il/o dorim. Mai precis mami trebuie sa faca 2 vaccinuri pt. a nu pune in pericol viitorul bebe (anti rubeola si anti varicela, pe care nu le-am avut...). Intre vaccinuri si sarcina trebuie sa fie minim 3 luni, si uite asa trece timpul...
Va pupam pe toate/toti!
raly spune:
Alina sper din tot sufletul ca nu o sa o mai lasi pe Ioana singura, conultati-va cu parintii vostri mai ales daca va sunt aproape, stii cum se spune "cine nu are batrani, sa-i cumpere" - batrani in sensul de sfatuitori.
Daca al doilea copil e pe drum sa-ti fie intr-un ceas bun si sa ai puterea sa discerni intre bine si rau pentru sanatatea si binele lor.
Ema, daca nu mai apuc sa intru iti doresc sa nasti usor si sa aduci pe lume un baietel sanatos si frumos asa cum este si Milan!
Trebuie sa o mentionez si eu pe clopotica Imara, ce minunatie!E adorabila! Sa iti traiasca si sa va aduca numai bucurii.
Elle Eva s-a schimbat mult, are fata de fetita mare acum, e tare frumoasa si din ceea ce ne povestesti tu, este o personalitate puternica. Mai arata-ne poze cu ea. Cand ai termenul pentru Anna Sophia? Superb nume ai ales.
Stie cineva cat mai sta Cati in Rom? Eu ajung in Buc pe 13 Aug si poate ne intalnim. Daca se mai organizeaza intalniri in Aug, spune-ti-ne si noua, am vrea sa va cunoastem.
Angi tu de ce nu mai scrii nimic pe aici? Eu iti urmaresc blogul ca imi place cum scrii, dar mi-ar placea sa te mai vad pe aici, doar nu ai abandonat odiseea.
Si inca o strigare, de Miri mai stiti ceva?
Astea find spuse, ma intorc la lucru.
ceska777 spune:
Raly,
eu stiu ca Miri tocmai s-a intors cu baietii din concediu.... sper si eu sa mai intre pe la noi... de dor de Bruno si Sacha.
Noapte buna!
Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)
Inca in vacanta
Votati-ne !http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca+din+viata+mea
Blogu` nostru
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra